- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
d@minator
addikt
-
Alister71
nagyúr
Azt a játékot mérd Fraps-al, amivel játszol.
mod: 1366*766?
oda csak akkor tuningolj, ha multizol 800x600-on lowon, és a 2500-as fps elérése a cél. Mert arra a felbontásra egy 5670-es is több mint elég.
smisa:
, nálam minden szűrő be van kapcsolva, anélkül szóba sem állok semmilyen játékkal. Ha a játékba nincs élsimítás, akkor a driverből ráerőltetem a morfológ szűrést.
-
Alister71
nagyúr
Mielőtt tuningolnál, mérj le fraps-el pár játékot 820/1100-en, majd mérd le mondjuk 930/1150-en és nézd meg mennyi a különbség a minimum ill. az átlag fps-ben. A max senkit nem érdekel, hogy 80 vagy 90, hiszen ezekkel a vga-kal úgyis kell a vsync. Ha találsz olyan játékot, ahol pont az az 5 fps fog hiányozni, akkor írd meg, hogy melyik az.
-
///Krisz\\\
senior tag
Ahogy Beri is mondja alkalmazás függő. De ott már azért közel egyenlő mértékben terhelődik a proci és a VGA is.
De egyszerűen letudod tesztelni, futtasd le annak a játéknak a benchmark-ját amire kíváncsi vagy majd húzz egy kicsit a proci órejelén és futtasd le újból a bench-et, ha több pontot/FPS-t kapsz akkor proci limit volt/van ha ugyanannyit akkor pedig valószínűleg VGA limit van és ugyanezt eltudod játszani a VGA húzásával is. -
zseko
veterán
Nem, a sima van, szinte rögtön akkor vettem mikor piacra kerültek a 6000-es kártyák, november elején. Kemény 48e volt
Ám nekem az első Catalysttól kezdve 100/150-en megy 2D-ben. Youtube, más flash, és video nézésekor 300/1000, játék alatt 775/1000 lenne, de a Catalystal felhúztam 850/1200-ra.
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Mostmár ezt is tudom
Dos-os megoldást is leegyszerűsítettem, van a gépbe dugva állandóan egy pendrive, jó readyboostra is meg bootol is róla, ha rámtör megint a garázdálkodhatnék, azért még kipróbálok egypár biost a 6850-re.
Most 950/1200 a vége alapfeszen, nekem vígan elég.
By.: Johnny
-
-
sebajtm
csendes tag
Sziasztok!
Én egy VTX 6850-es boldog tulajdonosa vagyok. Van egy kis problémám vele. Filmnézésnél színes pöttyök villognak és játékok közben is villog az egész kép kékes színe van az egésznek a grafika elcsúszik. Valakinek van valami tippje? Win reinstall már volt jelenleg a 11.4-es driver van fent. Mondjuk én hardware problémára gyanakszom de várom a hozzászólásaitokat.
Előre is köszi
-
Alister71
nagyúr
Igen, az Atiwinflash-el nyugodtan frissíthetsz, én is azzal szoktam. Rendszergazdaként indítsd, és a wint tedd egyszerű megjelenésre, mert at aerot nem szereti. Kitallózod a letöltött PCS+ biost, rákatt a "program"-ra, és megvárod amíg kéri a restartot. 2 - 3 másodperc az egész folyamat.
sith7: én a Sapphire Trixx-el szaggatom a vga-t, ha bencselni támad kedvem, feszt is lehet vele állítani, és tuningolni is bőven 1000 felé.
-
Alister71
nagyúr
Elvileg nem, még hűvösebb is, mert a 6870-es 1.18 voltot kap, a 6850-es pedig csak 1.15-öt.
Winne: alapfeszes tuningnál nem károsodhat. Ha nagyon túlhúzod, szétesik a kép és újraindul a driver, egy kis figyelmeztető szöveggel.
naksys: 1.148, 1.174,kerekítve írtam, nem hinném, hogy van bármi jelentősége.
-
Alister71
nagyúr
Szerintem eddig ez a PCS+ bios a legjobb.
A 38 - 42 fok az nálam is annyi, viszont én 76 fok felett nem láttam még, az eddigi legnagyobb melegben sem. 820/1100 az alapórajele. Furmark-al nem szoktam játszani, inkább a Dirt3-al. Az alatt Afterburnerrel monitoroztam, most nincs olyan meleg 70 - 72 fok, kánikulában 75 - 76 fokos volt, a PCS+ biossal.
2d-ben, 100/150 az órajel. -
lsc
nagyúr
Az órajelek a driver hibája, a hőfok meg függ a ház szellőzésétől is. Az a hőfok játékok alatt legalább 10 fokkal kevesebb, az meg teljesen jó, de a 80 fok körüli sem sok, többet is bírnak ezek a csipek. Visszaolvasva nálad a szellőzés nem jó, nálam 33-34 fokos a kártya 33%-os ventivel alapjáraton.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti O12G 2026.10.24-ig alza garis.
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest