- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
balikabo
tag
válasz
MZsoltee #12482 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem városi hiedelem, főleg annak tudatában hogy az AMD gyakorlatilag bekebelezte az ATI-t, persze leginkább az alaplapi chipset számít, de ha már itt tartunk akkor sokkal nagyobb százalékban találsz ati chipset-es lapokat amd procifoglalattal, és nvidia chipsetes lapokat intel foglalattal, nem törvényszerű de számottevő. Az amd meg nem hülye, mivel lassan övék az ATI természetesen arra optimalizának mindent, kisebb softtware-es alkalmazásokat, drivereket stb. Nekik megéri hogy ATI kártyákat vegyél de az nem hogy Nvidia-t.
-
miresz
veterán
válasz
MZsoltee #5662 üzenetére
Pedíg biztos hogy valami a táp ellátásnál volt a hiba mert még a rev1-hez képest kicserélték még a CHL8214 feszültség szabályzót,
ill. a kondikat is erősebbre (piros sapkás helyett fekete sapkás)(#5665) ///Krisz\\\
eszéltem velük is ma(lambdacomp) Hozzájuk is holnap érkezik rev2.Meg 6870 DC-ből is,ami még szintén nincs az országban. Sok vebáruházban vakon voltak mint esmeralda,és állították hogy rev 2-es kártyát tud hozni nekem,míg nem beszélt a nagykerrel.A lambda egyébként korrekt cég!
-
Spam123
tag
válasz
MZsoltee #4540 üzenetére
Giga lenne a legjobb, valóban, de ki tudja, hogy megint szar lenne áááhh fú. Biztos kidobnám az ablakon.
OC-n én is gondolkoztam, azzal biztos nem volt gond? Én úgy emlékszem hogy valaki írta hogy baja volt vele, bár talán nem BS-es.
Köszi a tesztet, ezzel csak az a baj, hogy pont a Giga nincs benne amivel össze tudnám mérni. :\
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
MZsoltee #4231 üzenetére
Így érthető, és a te helyzetedben szerencsés. Ami számomra nem tetszetős, hogy a VGA-gyártók hibáztak és egy módosítással a szőnyeg alá söprik a problémát. Ha már nem tartják be az AMD ajánlásait, akkor ne rakják rá a termékre a referencia BIOS-t. Egy szót nem szólnék, ha az eredeti BIOS-t a rá rakott memória hitelesített időzítésein üzemelne.
-
///Krisz\\\
senior tag
-
calvin20
tag
válasz
MZsoltee #4012 üzenetére
Nekem is x8ban mennek a 6850eim és max 67Gb/s-el játék közben. Ezért gondoltam...
Akkor én ezt mondatot félreértelmeztem: " egy x8-as kapcsolat 4 GB, egy x16-os pedig 8 GB-nyi adatot képes továbbítani másodpercenként." Azt hittem e miatt feleződik a mem sávszélessége... -
Rusher4587
tag
válasz
MZsoltee #3869 üzenetére
Holnap átviszem haveromhoz, hogy megnézzük, nála milyen, de ha ott is ezt csinálja, akkor kuka lesz... vagyis gari!
Amúgy ezért kérdeztem, hogy 6870-esek is ezt csinálják? Mert nincs kedvem kicseréltetni egy olyan 6850-esre, amivel majd elindulnak a játékok, csak azzal meg majd esetleg jön a fekete képernyő! :/ -
Rusher4587
tag
válasz
MZsoltee #3865 üzenetére
CM Silent Pro Gold 600 W
Azóta felraktam a Bad Company 2-t meg a C&C3-at, ezek el sem indulnak...
Az a vicces, hogy a Terran Conflicts megy, dél körül 2 órát játszottam vele, aztán egyszer csak megadta magát, az egyik ugrás után, mikor elhagytam a féreglyukat, fagyás. Azóta azt csinálja, hogy 5 perc játék után lefagy...
Az MW-nél nincs változás. -
omikron23
senior tag
válasz
MZsoltee #3846 üzenetére
Szerintem sem vészes a hangja... Teszteltem FurMark-al, és teljes terhelés mellett sem ment a hőmérséklet 60-62 C fölé, és a hangját sem nagyon hallatta...
COD 7-nél rendszeresen fagyott a kártyám (Gigabyte 6850 OC), ezért visszaraktam az "eredeti" CD-s drivert, és megszűnt a fagyás... Black Screen eddig nem volt, szóval szerintem driver hiba lesz.
Crysis-ban ki akartam próbálni a Paradise Lost pályát, de most addig nem fogom kijátszani...
Ha esetleg valaki linkelne SaveGame-t akkor kipróbálom én is... -
polonic
félisten
válasz
MZsoltee #3742 üzenetére
GTA 4, Cod BO, F1 2010, Dirt 2, Bioshock 2, Batman AA, Metro 2033-al játszottam, de ott sem volt.
(#3743) Torry
Értem. Te giga 6850-et szeretnél? Mert ugye leginkább azokkal van gond. Inkább sapphire-t, powercolort, vtx3d-t vagy esetleg asus-t vegyél. Vtx3d a olcsóbb is tán, asus meg mondjuk drágább.
-
wittman
aktív tag
válasz
MZsoltee #3707 üzenetére
A VDDC áramfelvétel értéke nem a 12V-os ág terhelését mutatja.
A képen látható áramfelvételi érték: 51W:1,15V(VDDC fesz,)=44,43A
Szóval ez nem az az áramfelvételi érték, amit a kártya felvesz közvetlen a tápegységből.
Teszteltem volna, de a Crysis-nak nincs kedve. Sem kompatibilitás módban, sem 32bites, se 64bites módban. Na mindegy van itt ami csinál még black screen-t...
-
///Krisz\\\
senior tag
-
modern5
tag
válasz
MZsoltee #3658 üzenetére
Egyes játékoknál, elindul a gameplay és pár másodperc vagy 10-20 perc és kidob a játék. Crysis, Devil May Cry 4 10 perc múlva, Lost Planet, NFS:Shift azonnal.
A crash abból áll, hogy kikapcsol a monitorod (ki is írja hogy no signal). Egy ideig még megy a hang rendesen a fekete képernyő alatt, majd az is kiakad. Csak a restart button segít
-
brady28
tag
válasz
MZsoltee #3591 üzenetére
Nagyon nem szeretném tuningolni(nem is értek hozzá), nekem csak az kell h rendesen, problémamentesen működjön!! Ha ez is vinné akkor felesleges lecserélni-gondolom én. (bár mint mondtam nem vagyok egy pc guru
Mi a véleményed? A tápot majd megnézem de sztem nem egy világmárka
-
alibaba78
őstag
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
MZsoltee #3427 üzenetére
nem, nem az OC változat van hanem a sima. A "fekete képernyővel" az a helyzet, hogy volt gond vele egy pár játéknál, de a 10.12-es driver javította sok (!) játéknál, de nálam személy szerint a Crysis Warhead-ben megmaradt a hiba. Mivel, hogy a 10.12-es driver javította a dolgot a legtöbb játéknál, így én józan paraszti ésszel arra következtetek (meg a videó memória teszt eredményéből, mert ugye arra gyanakodtunk egy ideig), hogy ez driver gond lesz és a következő driver már javítani fogja ennél a játéknál a hibát.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
MZsoltee #3425 üzenetére
én semmire sem akarlak rábeszélni, de nekem giga van és biosz frissítés után hangja semmi. mondom ezt úgy, hogy a gépben csak folyadékcsapágyas ventik vannak (elég alacsony fordulaton járnak, eléggé érzékeny vagyok a hangra ezért is vettem ilyen AC hűtőket) és így is ezek a "leghangosabb" ventik a gépben. ezek mellett nem is hallani a 6850-et.
-
MZsoltee
veterán
válasz
MZsoltee #3401 üzenetére
Az Accelero S1 Rev.2 kompatibilis a 6850-el és a 6870-el is. szóval jó lesz ez legfeljebb nyáron kap majd egy ventit.
-
zseko
veterán
válasz
MZsoltee #103 üzenetére
Én is azt tudom mondani Cryteknek mint te, bár én más megközelítésből néztem. Egy Athlon 4850e procim volt Asus lappal és 2G rammal, amit lecseréltem, bár már fogalmam sincs mennyit kaptam érte
Hosszú távra szántam én is már a gépemet kompromisszumok nélkül, így vettem egy AsRock AM3-as lapot (vagy 2-3 hónapot vacilláltam egyébként én is miket vegyek) 4G ramot, és egy PhenomII 905e procit jó drágán
(46e) mert mániám az alacsony fogyasztás
Egy 945(?) vagy 950-es procival, ami nem mellesleg 2500MHz helyett 3200MHz-es, egy tizessel olcsóbban kijöhettem volna. Csak hát 65W <-> 125W
. Így került nekem (a cserét beleszámolva) cca. 54e forintba. Mindez volt január-február között.
Már csak egy jó videókártya kell, amit úgy néz ki meg is találtam a 6850/6870 személyében
Még nem döntöttem el melyik lesz, hajlanék a 70-es felé, mert nem kívánok minimum 5 évig a géphez nyúlni
de persze szeretném minél olcsóbban megúszni azért én is
50-nél többet nem szívesen adnék már ki egy videókártyáért, ha addig, vagy környékére lemegy, akkor meglátom hogy mennyit lehet még majd rajta "okosba" csökkenteni
ha be lehet húzni 50 alá akkor már elgondolkodom a nagyobbikon. Csak hát ugye a fogyasztás... (mánia
)
De véleményem szerint is felesleges a 6 magos proci, én sem vártam rá hogy olcsóbb legyen, mert akkor az életben nem fejlesztek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged