- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Nem gondolom,hanem tapasztaltam
Nekem folyamatos bajom volt ez a laggolás téma.Az X4-esem masszív NB tuningal 4ghz-n is kevés volt a CF-nek.Érdekes mikro akadások és alacsony min fps-ek jöttek elő sok játéknál.Majd aláraktam egy i5-öst kicsit húztam rajt és minden megjavult.Szerintem nálad is be fog válni.
ITT bedobod a kérdést,hogy szeretnék 4.2-4.3 ghz-t kihozni a procimból és segíteni fognak -
Milka 78
nagyúr
Fent írtad,hogy 8120 alap órajelen.E már bukta,mert az nem elég neki.Alap óra jelen szimpla 6870-et hajtanék.A 6790cf egy 6970 és 580gtx közötti teljesítményt takar(nagyjából),amihez nem elég a 3.1ghz,hiába emelget a TC...Sederd meg neki 4.2-4-3 körül és meg fog szűnni a laggolásod is.Tipikus jelenség ez amikor a több kártyás rendszert nem tudja meghajtani a proci.Nekem is ilyen buktám volt 6870cf-el&X4 955be 4ghz-n.Ahogy procit váltottam és alárúgtam,egyből minden kisimult...
ITT van egy kis infó a 6970 cf-ről,javaslom a tesztben szerepelő teszt progikkal tesztelj(+tré11,Vantage,Heaven Benchmark,stb),hogy legyen viszonyítási alapod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest