- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
Majd én is megnézem holnap egy teszt erejéig, hogy mennyit megy alapfesszel.
Bár a tied is már alapjáraton magasabb feszen megy, a referencia 6850-es 1.1V alatt van. (1.095V, vagy valami ilyesmi). Igazából ez gyártónként változik, meg ugye attól is függ, hogy alap kiadásról, vagy oc-s kártyáról van szó.Mimic: grat hozzá!
Mennyi pontot kapsz 3DM11-ben? Nekem nem teljesen hozza a neten látott eredményeket (picivel 4000 pont alatt kapok), gondolom a procim (Q9400@3.6GHz) nem teljesen elegendő a kihajtáshoz.
-
Pala
veterán
Én még konkrétan nem próbáltam semmi tuningot a kártyámon.
Bár ezek a Barts XT-k már eléggé ki vannak hajtva gyárilag is, szóval nem vágna földhöz, ha alibabának igaza lenne.Faranus: Én úgy tudom, hogy a kékhalál általában ramproblémára utal. Mármint nem vram, hanem rendszermemória!
-
Gaboman
nagyúr
Van egy olyan teszt ahol azonos órajelen járatják a 460 és 6850et.
Éremes elolvasni. -
BioNiCMaN
addikt
Értetlenkedő Bio ON
Na bakker jól bekavartad szegényt.
Olyat vegyen, amire 3 év gart adnak, erre beajánlod neki a Sapphire-t amire 2 év van (ennyi és nem több, max kevesebb néhány sz@r helyen).
Áruld már el, hogy miért nem vennél MSI-t? Csak és csupán azért, mert ebből a hsz-ből nem derült ki (számomra).
Értetlenkedő Bio OFF
Pontosító Bio ON
(#3161) rocket
Az azért hozzá tartozik, hogy az MSI-kre 3 év gar van, és a Hardverker valamiért kettőt ír, illetve valószínűleg (amennyiben nem csupán elírásról van szó) annyit ad valamiért...Pontosító Bio OFF
Amúgy písz, meg minden, és átváltok only read üzemmmodba...
És BÚÉK!
-
scaleo
csendes tag
Én nem ézem, hogy ez sok gond lenne, inkább azt mondom kellemetlen hibajelenség, melyek adott pillanatban nagyon nagyon nem hiányzik.
Természetesen soha nem jön alkalmas időpontban egy hiba legyen az játék vagy munka.
Mivel én munka irányból közelítem elsősorban így aggodalmasabb mint egy adott pálya vesztése játék közben. :-)Azért is kérdeztem mennyire élhető velük az élet, mert ha mondjuk 15 percenként jelentkezik nyílván megette a fene de ha teljesen random és inkább ritkán ( mint ahogyan itt olvasom ) akkor meg csak kihadalja az ember mire megérkezik a megoldás.
Vélhetően nem hardware hiba hanem firmware, amely orvosolható és mint mindig optimistán gondolkodva azt hiszem, hogy a gyártó nem kíván egy hiba miatt nagyon kellemetlen helyzetbe kerüni így "mindent megtesz", hogy mihamarabb megoldást találjon.Mondjátok ha rosszul látom.
-
scaleo
csendes tag
Ez nem túl vidám hír.
Meló közben fekete hááááát lehet hogy ez adott helyzetben bazi ciki tud lenni
Viszont az jó hír ahogy olvastam sok apró bug javult már.
Minden bizonnyal idő kell mire berázódik a cucc de ez részben azért befogadható tekintettel arra hogy elég friss termék.
Lényeg élhető a jelenlegi vagy inkább felejtős és keressek más megoldást!?
Azért nem húz igazán másfelé a fogam, mert ár érték arányban itt látom a lehetőséget.
Csak mivel nem vagyok egy nagy bütykölős illetve eddig nem foglakoztam vele nagyon nincs tudás és tapasztalat és a félsz az nagy úr. -
korcsi
veterán
Van egy kis problémám!
Trixx-el kipróbáltam, hogy tudok a feszültséget állítani, ami sikerült is, de hiába állítottam vissza alapra, az "energia takarékos" feszültségre (950mv) nem áll vissza, mindig 1,15V-al megy a gpu, órajeleket visszaveszi!
Amit próbáltam: Trixx uninstall, driver uninstall, driver sweeper, driver install, de semmi ugyanúgy mindig 1150mV-al megy a GPU!Valakinek tapasztalat?
-
wittman
aktív tag
Szerintem igazán nincs sok értelme játékok miatt húzni, mert alapon is bőven van kraft a kártyában. 3DMark az ok, de ki játszik vele...
Régen én is húztam az összes vga-mat, de HD4850 és most a HD6850 bőven hozza azt, amit kell(persze ha baszarintják el megint a drivert...).
-
korcsi
veterán
Crysis
CPU: E8200 6MB L2 alapon (2,66GHz ram 800 cl5) és húzva (3,4 GHz ram 800 cl4)
eredmény alapon:
Play Time: 46.88s, Average FPS: 42.66
Min FPS: 18.36 at frame 144, Max FPS: 52.05 at frame 1012
eredmény húzva:
Play Time: 44.49s, Average FPS: 44.95
Min FPS: 15.82 at frame 142, Max FPS: 52.85 at frame 1009
Average fps %-osan: +5,3%, 30% cpu órajel emelésre. -
zseko
veterán
Én meg most abba futottam bele, hogy eddig a Crysis 1920*1200, noAA, nagyon magas beállításokon ment, igaz néha-néha leesett 20-ra az fps de jól játszható volt, most a legvégén meg, a hajón, 1280*900-ban, noAA ugyanúgy és közepes beállításokon úgy beszaggat mint az állat, a fraps folyamatosan 50 - 70 sőt néha 130 fps-t mutat, az egész játék meg megáll 2-5 másodpercekre
WTF? Bár lehet a win kínlódott valamivel, darálta a vinyót.
Ja, a natural mod is fent van.
-
rocket
nagyúr
Ugyanolyan parameterei vannak a tapodnak mint az en Chieftech 450wattosomnak (14 es 15amper a 2 darab +12voltos agon.)
Mivel modularis a tapod dugd at a HDD, ODD-hez meno tapkabeleket egy masik csatlakozasra.
Igaz nalam welcome screen elott jott BSOD, de mint kiderult a gepben levo dolgok mindegyike a tap egyik agan volt igy azt terheltek ami mar kicsit sok volt neki, atraktam 2 vinyot a masik agra, es azota megy minden hiba nelkul tuningolva is -
ati2
őstag
Pl.: [BlueScreenView], de csak akkor van log, ha van swap file is.
Vagy XP-n: sajátgép -> tulajdonságok -> speciális -> indítás és helyreállítás -> rendszerhiba-> automatikus újraindítás: pipa ki.
-
szab0729
tag
Köszi
A CPU-tesztnél? Az első GPU-teszt(repülős az is) lefut rendesen?(nálam ott áll meg, felmegy 5000FPS-ig az egyik jelenetben és nem sokkal utána 600-700FPS-nél no signal és fagyás..)Ami érdekes, hogy más progiban semmi problémám 900/1180-on, és a teszt alapórajelen 790/1180-on és még 800/1180-on is simán lefut, ill. akkor nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget,de Bad Company 2-vel egyszer-kétszer már volt hasonló Stand By-os fagyás.
-
rocket
nagyúr
Gigabyte flashelo programja (VGA Tools -- @BIOS Version ver. 3.8 Date 2010/11/15)
-
alibaba78
őstag
-
alibaba78
őstag
Miert kene, hogy arban, vagy tudasban kozuk legyen egymashoz? Ha visszagondolsz, akkor anno az 5770 megjelenesen is mindenki haborgott, hiszen a 4870 gyorsabb volt nala, ha nem is sokkal..... Most megjott a 6870 (6770), es nem sokkal lassabb az 5870-nel. Minden papirforma szerint tortenik, csak eltoltak a szamozast. Az 5870 utodja a 6970, az 5850-e meg a 6950 lesz. (Szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest