- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
válasz
pete_21 #10278 üzenetére
Hotfixet megtaláltam googleról:.
De az AMD oldalán, amikor a driereknél kiválasztottam a 6xxx series , win7 64-et csak a 11.5 jött ki. Ami oké, felső download gomb, bejön, hogy hotfixes és ott van, hogy hivatalos catalyst hotfixek. És közöttük nincs a 11.5a.. wtf
-
wittman
aktív tag
válasz
pete_21 #6914 üzenetére
Mikor finoman rákérdeztem tőlük, hogy mi újság van, arra azt a választ kaptam, hogy "Ha majd az Ati megerősíti a hibát, akkor majd ennek függvényében döntenek"...
Na erre bedurrantam és írtam nekik egy szép asztalra csapós levelet, ami azzal kezdődött:
"Mi a fenét szórakoznak velem!!!..."
" Meg hogy nincs is már Ati, hanem csak AMD!"
utána szépen leírtam nekik, amit Abu85 közzétett nekünk a feszültségszabályzós dolgot.
Aztán megint jöttek a lebaszós sorok...Na ez hatásos volt és egyből megadták a garanciális cserét mindkét kártyára...milyen fura...
Kapaszkodjatok meg: Az Gigabyte GTX560Ti OC-s kértem helyette, mert ugyebár mazohista vagyok...A WindForce hűtés miatt választottam, meg amit elsőnek kinéztem az elfogyott(Gainward GTX560).
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
pete_21 #6884 üzenetére
Hát igazán nincs mit. Én biztosra ezt a GTA IV-nél és a Company Of Heroes Online-nál tudom mondani, de szerintem a többinél is ezt csinálja (én úgy emlékszem). Szerintem ez tök normális, mert az előző karimnál (FX5500) is ezt csinálta (persze nem ezeknél a játékoknál
) meg haveromnál (9600GT) is.
-
polonic
félisten
válasz
pete_21 #6615 üzenetére
Nézd meg a 11.1 whql és a 11.1a release notes-t. Van elég különbség. Aztán a 11.2 whql-ben is van különbség a 11.1a-hoz képest.
Annyit írok, hogy a tesszeláció és az anizotropikus szűrés a különbség a két 11.1-es driver között, ez lett továbbvíve a 11.2-be plusz még egy kis dolog hozzátéve.
Én, a jelenlévőket, olyan apróbb bugoknak tekintem, hogy nem is érdekel. Nincs ezekkel a driverekkel semmi gond. Ezek apróságok, mindenhol előfordulnak.Bali27
Ezeket a kijelentéseket hanyagold már.
Kezd érződni a trollszag. -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
pete_21 #6620 üzenetére
Én mindig a legfrissebbet rakom föl (mint a vak ló) és neked is csak ezt tudom tanácsolni. Neked ilyen hibák voltak a 10.12-vel?
Hát én ezzel nem értek egyet, mert szerintem egyáltalán nem feltűnő én is csak akkor vettem észre amikor szóltak. Hát igen az meg más kérdés, hogy tényleg illett volna kijavítani, de hát nagy cég fejében mindig csak a nagy bevétel forog őt nem érdekli a felhasználó "hasfájása" elvégre hibajavításokkal nem tudja magát reklámozni/nagyobb profitot generálni (húú nagyon áthatott ez a mai vállgaz előadás szelleme
) és amíg ilyen görény szemléletet követnek ezek a cégek addig nem is remélhetünk ennél jobbat...
(#6622) Bélaaaa:
Hát nem?! Nálam még akkor sem.
-
alibaba78
őstag
válasz
pete_21 #5963 üzenetére
Sajnos meg nem tudok valaszolni, mert kb 2 oraja vegeztem a telepitessel, es epp csak lefuttattam 2-3 tesztet.
Hal' istennek eddig stabil.
Nagy szukseg szerintem nincs +4gb ramra. Szivem szerint 16gigat raknek bele, es lapozofajl off. Ott mar biztosan lehet erezni gyorsulast. Toltesi idok kozott.
Nem, referencia sapphire. Alkalmi vetel volt. Ha megmondom, elsirod magad (33.000ft-nak megfelelo angol font).
-
alibaba78
őstag
válasz
pete_21 #5961 üzenetére
A 2. kartya mar egy hete pihent a fiokban, mert csak ma kaptam meg az uj lapot. Na meg gondoltam, ha mar le kell vasarolnom a vf3000a arat, akkor elhozok 4gb ramot. Nem volt patriot viper.
Erdekes, fogalmam sincs, miert. Epp csak installaltam a win-t, drivereket. Lehet, updatelni kell ezt is.
-
Bali27
addikt
válasz
pete_21 #5774 üzenetére
Valdez: AHCi modba van a bios... Win installkor természetesen az F6 os AHCI ICHR9es drivert betöltetem vele.. ÉS utána is van 1-2 nyalánkság..
Ja AHCI elméletileg jobb, gyakorlatilag nem vettem észre semmit.. De a fejnek elméletileg kevesebbet kell mozogni (Hotplug nem izgat) +kell valami jó kis defrag.. és talán tényleg lehet majd érezni az AHCi előnyeit.. De ez ég tesztelésre vár mert eddig 2db 250GBos wdm volt Raid 0 ban...Most cseréltem le őket..Zugott miatt az egész ház... Gyorsabbnak gyorsabb volt mert 110mb/seccel másolt másik winyora, és tömbön belül se volt lassu..
Csak nagy a seekelési idő + a rezonancia és ezzel együtt a hangDe szerettem nagyon..
Pete_21: Én a Vistának a Vista managerrel szárnyakat adok.. A Vista managerbe se véletlenül tették bele azt a sok dógot
Mindent kiteszteltem már az évek alatt, utána néztem fórumokon stb.. Már fejből kb 3 perc alatt beálitom a teljes Vista managert ugy hogy jó legyen.. A Win7 manager kb 95%ban ugyan az
-
wittman
aktív tag
válasz
pete_21 #5546 üzenetére
"Könnyen lehet, hogy ez a hiba csak a Gigát érint
Most írtam nemrég, hogy ugyanezzel a hibajelenséggel szóról-szóra egy HIS HD6850-es hibáját jelentették az AMD fórumán.
Most már összegyűjtöm, hogy az AMD fórumán hányan jelezték és melyik gyártóval. Arra jól emlékszek, hogy tuti a Gigabyte vezeti a fekete listát.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
pete_21 #5546 üzenetére
igen, hát a gari (+ a hűtés) miatt nekem is szimpatikusabb, de a Sapphire mégis csak az AMD legnagyobb partnere (gondolom nekik ilyen bakik nem nagyon csúszhatnak be) és emiatt nem tudok dönteni a kettő között. aztán csak lesznek majd tapasztalatok ami segít majd dönteni...
(#5549) petike2014: Crysis-ba, azért jobban bele kell majd ásnod magad pár percnél, ha csak nem azzal a "pályára ugrós" módszerrel, oda ugrassz a hibát előidéző pályára. (hú ez egy kicsit kesze-kuszára sikeredet, de azért remélem tudsz követni
)
-
wittman
aktív tag
válasz
pete_21 #5499 üzenetére
Nekem is az első szériából, november 5.-én vettem két darabot. Az első szériából van pár embernek, akinek tökéletes itt jelezték is a topikban.
Amúgy csak halkan hozzáteszem, hogy ugyanezzel a hibajelenséggel (szóról-szóra) az AMD fórumán most jelezték, hogy HIS 6850-es is megadta magát.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
pete_21 #5491 üzenetére
Crysis-ban a Paradise Lost pályánál van a gond, Warhead-ben sajnos nem emlékszem a pálya nevére, de a következő van benne: találkozom a társaimmal és bemegyünk egy erdőbe ahol ilyen repkedő kék "szörnyeket" kell gyilkolni. (nem tudom, hogy ebből rájöttél el a Warhead-es pályára, de csak ennyit tudok most mondani, mert újra tettem a játékot még mielőtt vissza vittem volna a kártyát szóval nem tudom megnézni a pontos nevét a pályának, de elvileg holnap kész a kártyám bevizsgálása és akkor mindenképp haza hozok valamilyen kártyát és akkor megnézem neked pontosan
)
-
wittman
aktív tag
válasz
pete_21 #5484 üzenetére
Szerintem Neked is tökéletes a kártyád, aminek én örülök. Jó olvasni, hogy azért van most már jó pár ember akinek tökéletes a kártyája F3_B biossal.
Teszteltem a két darab hibás GigaByte HD6850-et és azt kell mondanom, hogy ez a F3_C bios jó nagy átverés. Ugyebár mint tudjátok szívügyem a Flaming Cliff 2, de hát ez van én 95%-ban ezzel játszok vagyis repülök. Ennél a szimulátornál, mint a legtöbbnél elég jó kis hardverigén van, így kell neki a bika proci, sok RAM és jó vga. Mivel 1920x1080-ban 4XAA és 16XF mellett még a SuperSlamping élsimítást is használom ezért kell az erős kártya is.
Na de a lényeg. Most hétvégén teszteltem, hogy amíg nincs no signal crash(BS), addig a két F3-as bios-al milyen FPS-es van a Flaming Cliffs 2-ben és még tesztelés céljából Crysis paradise lost(fagyos pályán, ahol eléggé hamar kijön a hiba) Mindkét bios esetében ugyanolyan beállításokat használtam a játékokban(full max) és a driverben is, amit már fentébb írtam.
Nekem a lényeg az volt hogy mi minimum FPS, mert max úgy is 60Hz lehet(vsync on)
Flmaning Cliffs 2(nagyvárosok felett, ahol minden épület látszik és civil közlekedés is van)
F3_b bios min. FPS: 33
F3_c bios min. FPS: 26!!!Crysis - Paradise Lost
F3_b bios min. FPS: 24
F3_c bios min. FPS: 17!!!Hétfőn mennek vissza a kártyák garba, de biztos hogy nem Gigabyte lesz...pedig mint kártya teljesítménye, mint hűtés nagyon bejött.
Azt hozzá kell tennem, hogy a 2. kártya, ami egy ügyfelemtől jött vissza, az stabilabb és sokkal ritkábban csinálta a BS-t, de a FarCry 2 benchmarkban ez sem bírt ki 3 loop-ot, sokszor az elsőben elszállt. Crysis paradise Lost-ban ezzel a vga-val már nem volt bs F3_C biossal.
Ízelítő a repszimulátorból
Ez lesz a következő rész, ami már dx11-es, szóval ennek is kell vga. Már kiadták a hivatalos beta-t, de nekem érdekes ezzel a szimulátorral egyszer sem volt no signal crash, pedig sokszor 95%-ban használta a vga-t és F3_b bios-al is teszteletem.A Flaming Cliffs 2 és a DCS sorozat orosz szoftver.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
pete_21 #5484 üzenetére
Én Far Cry témában nem vagyok otthon (még nem is próbáltam vele BS-t előhozni), de ebből én azt a következtetést vonom le, hogy jó lesz. Én Crysis-ban tudok neked segíteni ott sűrűn meghalt nekem a kártya legyen szó Warhead-ről vagy a simáról (Wars-ot már nem is mertem elindítani
). De ha a B-vel próbáltad és ilyen brutál beállítások mellett és ennyi loopot lement, akkor nagyon valószínű, hogy a te kártyád jó lesz.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
pete_21 #4517 üzenetére
Hát az elég nehéz lesz, mert eddig nekem 2 hónap alatt 3X jött elő (youtube videónál, meg windows media playernél), meg lekapni se lehet, mert a print screen kihagyja az egér mutatót. De ha van valami ötleted én állok elébe, tesztelek akármivel csak angolul nem nagyon tudok.
-
wittman
aktív tag
válasz
pete_21 #4451 üzenetére
Nekem ilyet nem csinál.
Nálam a hibajelenség:
Elmegy a kép, monitor stanby, de a hang megy tovább kb. 20másodpercig, utána az is akadozik, majd az is megszűnik. A hdd még ír, visszajelző led villog, majd az is kialszik és csak a ventik pörögnek. Ha nem nyúlok sem a resethez sem a kikapcsoló gombhoz, akkor magától újraindulna a gép, pittyen is egyet belső hangszóró, de nem sikerül elindulnia gépnek. Megint újraindulna magától, de ez már sikeres és boot-ol is a pc.
Ha én nyomok reset gombot ugyanez a helyzet, de csak a második reset gomb hatására tud boot-olni.
Kikapcsoló gomb rövid megnyomása nálam nem eredményez kikapcsolást, ha már black screen előjött.
A windowsban az automatikus újraindítás nincs bepipálva, szóval ki van kapcsolva, hogy esetleg lássam, ha kék halált kap a gépem.
-
kriszbon
őstag
válasz
pete_21 #4447 üzenetére
Nem ilyen kártyám van, de Xp alatt ha 2 monitor volt rákötve akkor nálam is azt játszotta hogy nem jött vissza.
Elég volt ha csak rá volt dugva a monitor, és driverből le volt tiltva. Hogy driver vagy más végett, arról fogalmam sincs.
Kikapcs gombra viszont leállt rendesen a win.
De gondolom téged nem ilyen kártyával érdekel. -
rocket
nagyúr
válasz
pete_21 #3926 üzenetére
Nagy gaz lenne akkor nem az eladott kartyak ~0.01%-an jelentkezne.
Nalam tovabbra sincs semmi problema, egyelore tovabbra is feleslegesek az altalanosito es ezzel panikot kelto hozzaszolasok.
Tenyekrol kene beszelni, az meg az, hogy vannak akiknel elojon a stand by problema. -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
pete_21 #3890 üzenetére
azért köszi.
eddig még nem volt radeonom csak nvidiám. azért döntöttem a radeon mellett, mert kevésbé melegszik, meg kevesebbet eszik, na meg az itteni tesztekből én azt szűrtem le, hogy jobbak (most nem a HD6000-es szériára gondolok). viszont most már nagyon megingot a bizalmam bennük, mert oké, hogy vannak hibák (mindenkivel előfordul) de, hogy egyszerűen tesznek az egészre magasról az azért elég bosszantó. (múltkor írta wittman, hogy a gigabyte hajlandó utána nézni a dolognak, mert sokan jelezték, hogy black screen-el. hajlandó???? jaj, de kedves! igaz, hogy mi már 3 hónapja szívunk ezzel ő most hajlandó. a pofám leszakad.
) ráadásul szerintem úgy kezdték el árulni, hogy tudták, hogy hibás, mert nem egy "pajtában megírt" programnál jön elő a hiba hanem nagy játékoknál (GTA IV, Crysis, Black Ops, hogy csak néhány példát mondjak) amik ráadásul már kint is voltak a kártya kiadása előtt. nekem ez előtt egy FX5500-m volt (egy ősrégi kártya), de hibátlanul tette a dolgát. most meg itt állok egy 48ezer forintos, vadi új kártyával és nem tudok normálisan játszani, de még tesztelni se tudom.
boccs, ezért a kirohanásért (ez természetesen nem neked szól)! de nem így van? vagy csak én látom rosszul? -
faranus
aktív tag
válasz
pete_21 #3881 üzenetére
de 3mat emel ki 3 fájl:
atikmpag.sys
dxgkrnl.sys
dxgmms1.sys(#3882) ///Krisz\\\ eddig 2x volt egyszer észre se vetem mert nem voltam a gépnél csak a végén a kis ablak jelent meg azt hittem hogy elment egy pillanatra az áram és azért indúlt újra a gép a másiknál már ott voltam ami tegnap vagy tegnapelőtt volt.
-
pumi1980
tag
válasz
pete_21 #3863 üzenetére
Én novemberben cseréltem 8800 GTS320-ról, HD6870-re, szintén a 8800 GTS meghibásodása (csak standard VGA-ként működött már) miatt.
Windows7 64 bitet használok. Az nvidia driver uninstall után normál módban Driver Sweeper, nvidia kártya telepítése standard VGA-ként, nvidia kártya ki, majd ATI kártya be és ATI driver install.
A windows indítás/leállás során semmilyen változást nem tapasztaltam.Win XP 32 bit is van a gépen (csak néha kell), de ott egyszerűen csak ATI kártya be, Win indítása csökkentett módban, nvidia driver uninstall, újraindítás, Win indítása normál módban ATI driver install.
Win XP mellett sincsenek indítási/leállítási problémák.OFF:
A 8800 GTS azóta megjavult, miután 8 percet töltött a 200 fokos sütőben. Most a tesóm használja gond nélkül. -
wittman
aktív tag
válasz
pete_21 #3863 üzenetére
Olvastam a hibádat.
Látom szépen betartottad a eljárást(driver takarítás), de még sem tökéletes minden.
Akkor jöjjenek a kérdések:
1. Miután a win7 betöltött rendesen játékokban tapasztaltál esetleg lassulást a 8800GTS-hez képest?
2. Az első kérdés válaszából jön a kérdés.
Ha az első kérdésre nem a válaszod, akkor tényleg csak a rendszer betöltési idő nőt meg aminek az oka, hogy a CCC közel 150MB-ot tölt be. Na gondolom több más program is tölt befelé, meg a víruskereső is csekkolja ezeket, így majdnem természetes a megnövekedett rendszerindulási idő.Ha igen a válasz az első kérdésre, tehát lassabb az új kártya a régebbi(de közel sem elavult) nvidia-hoz képest, akkor... milyen Ati kártyát is vettél?
-
cynric
tag
válasz
pete_21 #3789 üzenetére
Ez egy teljesen szűz gép, 0napos... windows7(2szer raktuk újra) van rajta, anélkül is ugyanazt produkálta, vga driver elött/után is ugyanazt produkálta. Hardveresen csak monitort tudtam cserélni(kábellel együtt). A kártya rendesen bevolt rakva, kötve. Venti felpörög. Nagyon hangosan pörög fel beindításkor és sokáig hangos marad, ha ráteszed(nem vered-ütögeted, csak ráhelyezed) kezedet a házra, akkor elhalkul(normális hangja lesz).
CMOS mit jelent?
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
pete_21 #3714 üzenetére
már kicsit kezdek belezavarodni annyi a találgatás.
oké legyen akkor nem a bioszal van a gond, de akkor főleg miért a gigabyte-okkal van gond? (tudom van más gyártótól is hibás, de közel sem annyi mint a gigabyte-tól) biosz akkor ugyanaz, driver ugyanaz, nyák ugyanaz, az áramellátással nincs gond és nem is melegszik túl holott a hűtés az eltérő arra rá lehetne kenni a dolgot, de nem, mert ma teszteltem és nem melegszik túl. akkor kérdem én mitől van ez?
-
k.rudolf
tag
válasz
pete_21 #3321 üzenetére
pete_21 régebben MSI NX9600GT 1Gb -os karim volt.
Télleg mostmár minden kinom bajomra megleltem a választ köszi szépen allAmugy a league of legend 40fps nél szaggat XD nálam végülis igen de m1 anyival megy h normlisan játszható. A crysis úugy fut pontosan hogy mikor egy nagyobb táj jön vagy több fa,ember stb akkor leugrik az fps 18-23 köré , Warhead-ban eddig a 16-25Fps volt a legkisebb viszint kicsit arébb megyek akkor már 25-45Fps na ez már valami de ugyebár a crysis-ben mindenhol nagy a tér sok a cucc előtted és valahányszor ilyen helyre tévedek az FPS rohamosan lecsökken 18-23/25 közé ami szinte játszhatatlan és igen erős ez a kari mivel hogy ha 8x-os AA-t adok neki akkor is ugyanilyen FPS -en megy ezen én is meglepődtem XD
Tegnap GTA 4 teszt volt - Full maxon - 15-28 fps atomszaggatás XD
Ty , Bye
-
-
kriszbon
őstag
válasz
pete_21 #3233 üzenetére
Igen felbukkant a kérdés, és ha jól emlékszem akkor írtam hogy ha van rajt tápcsati akkor azt bezony rá kell dugni. Nincs biztos ami biztos alap, vagyis van, mégpedig hogy biztos nem fog menni a kártyád, ha nem dugod rá.
Azt is javasoltam hogy húzd le a kártyádról és nézd meg mit szól majd hozzá. -
alibaba78
őstag
válasz
pete_21 #3233 üzenetére
"The PCIe 2.0 standard doubles the per-lane throughput from the PCIe 1.0 standard's 250 MB/s to 500 MB/s. This means a 32-lane PCI connector (x32) can support throughput up to 16 GB/s aggregate. The PCIe 2.0 standard uses a base clock speed of 5.0 GHz, while the first version operates at 2.5 GHz."
-
Pierre75
senior tag
válasz
pete_21 #3202 üzenetére
Nálam is ilyen különbségek jöttek elő.
Mikor megvettem a kártyát, Vista alatt ugyanazt a képminőséget kaptam WinMP-rel és KMPlayer-rel. Majd Win7-t tettem fel, itt KMP-nél EVR szűrővel nincs kép (némi állítgatással persze sikerült a képminőség javítás), WMP-rel (semmilyen codec-t nem telepítettem, csak a gyári van) mosottabb a kép. Te tapasztaltál hasonlót?
A zajzűrés stb. segített gyengébb minőségű avi-nál, mkv-nál nem láttam értelmét. -
Pierre75
senior tag
válasz
pete_21 #3197 üzenetére
A dinamikus kontraszt valóban egy mocsok dolog, természetellenes színek egyebek, de a zajszűrés stb. pl. avi-nál jól jön.
A 10.12-vel BBC2 menüjében jobb alsó sávban egy vonal villódzik, sem játékban, sem máshol nem jelentkezik csak itt.
Ha a Cossacks 2 nyűgöt megoldanák, nekem semmi bajom nem lenne a kártyával. -
pete_21
addikt
válasz
pete_21 #3194 üzenetére
Megvan a válasz! ATI CCC-ben minden automata korrekció, dinamikus kontraszt, és hasonló elvileg képjavító funkciók be vannak kapcsolva. Csakhogy ezek miatt vesznek el a részletek, és a színhűség. De persze ez egyéni ízlés kérdése.
Framere pontosan ugyanazokat a képkockákat mentettem ki az új CCC beállításokkal, dxva-val és nélküle.Itt vannak az új képek, ha valakit érdekel. Most nálam a CCC-ben minden le van tiltva, ezek kivételével: automatikus deinterlacing, és egyenletes videolejátszás kényszerítése. Így most szinte ugyanúgy néz ki dxva-val és nélküle. Azért kíváncsi vagyok, nektek is ekkora különbség van-e alapból, mint ami nekem volt... -
vzsryl
nagyúr
válasz
pete_21 #3091 üzenetére
Nem biztos, hogy Crysis-ben pontosan ugyanazon a helyen lövöldözött épp, ahol a 9600GT-vel. Így előfordulhat, hogy valami durvább helyen volt, és a CPU jobban limitált.
Egyébként nekem a COD4-es dologból jött le az, hogy CPU limit van, mert a jelenség, amit írt k.rudolf, az tipikusan arra utal. Egy ideje már COD4-ezek, többféle rendszerrel próbáltam, és ez jön le nekem a dologból.(#3099) k.rudolf: Egy normális driver takarítás, reinstall valóban megoldást jelenthet. Vagy Driver Sweeper-t, vagy akár oprendszer újrarakást is megpróbálhatsz.
-
rocket
nagyúr
válasz
pete_21 #3018 üzenetére
Nezd meg a konfig filet "my documents\my games\DIRT2\hardwaresettings\hardware_settings_config.xml"
<graphics_card>
<directx forcedx9="true" />Ha ezt irja akkor DX9 modban fut, nyisd meg notepadban az xml filet, es "true" helyett "false" legyen, mentsd el, indisd el a jatekot, es rakjal mindent ultrara, igy biztosan DX11-ben fog futni.
-
scaleo
csendes tag
válasz
pete_21 #3022 üzenetére
Köszi a linket megolvasom.
Az adott hibákról olvastam a topikban de úgy látom hoy ezek mind játék közben adódtak.
Ettől függetlenül dobhatja a hibát egyéb alkalmazásoknál is bár az igénybevétel más mint egy jól feltrimmelt játéknál.
A szelekciót megértettem bár most az ár a "fontosabb".
Pláne annak tükrében, hogy én alapvetően nem játékra használom hanem dolgozni fogok vele.
No persze azért lesz játék nem véletlenül ez és ilyen kártya
A hosszabb garancia az jól jön ha hosszú pl eladáskor esetleg bár nem vagyok egy sűrűn cserélgetős a mostani is szépen itt áll a gépben 5 éve és csak annyi volt vele a dolog, hogy évente kifújtam levegővel oszt teszi a dolgát.
De mára viszont már kevéske de hálás vagyok neki az eddigi hűséges munkáért. -
kriszbon
őstag
válasz
pete_21 #2956 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy amin van +tápcsati azt bizony rá kell dugni akármilyen aljzatba is van dugva, mert eleve úgy készült a kártya.
A többség meg azért dugja rá, mert másképp nem megy a kártya.
Elég sok kérdéssel találkozni itt hogy beraktam a kártyát és miért nem megy, a visszakérdés: A tápcsatit rádugtad(nem dísznek van)? -
kisJack
aktív tag
válasz
pete_21 #2937 üzenetére
Nah, majd meglátjuk, még 1-2 nap.
Nézegettem a kártyákat, nem tudom miből ered az, hogy egyazon kártya csak más gyártó, ugyan abban az üzletben akár 8-10k-val is többe kerül? Más rajta a hűtő? Gyárilag túl van húzva, vagy mi? Feltételezem olyan eget verő különbségek nem lehetnek, ref. kártyák lévén. -
fereg
tag
válasz
pete_21 #2839 üzenetére
Hát tipikusan ilyen kép szemetelés.Összevissza színes kockák, játékban röpködő háromszögek és fekete villódzó valamik.Windowsban csak ilyen kocka és téglalap szerű összevissza színes dolgok voltak kb másodpercenként helyet és alakot változtatva.Nemtudom mi az a black screen (sejtem), de eddig nem volt semmi hiba ezzel a kártyával. 10.12 catalyst van fent, és x64-es Win7-em van...
-
polonic
félisten
válasz
pete_21 #2766 üzenetére
Nekem is 8800 gts halt meg, már beszéltük. De nekem nem úgy kezdődött ahogy leírtad. De olyan tünetet is produlált, mint neked.
A program neve Video Memory Stress Test. Windows alól is futtatható, de bootolva is lehet futtatni.(#2768) ///Krisz\\\
Lehet egyébként gyárilag memóriahibásak a kártyák egyeseknél, akik ezt a stand-by dolgot tapasztalják, és így jelentkezik először.
Teszteld le te is a fennt említett programmal. Nem biztos, hogy kimutatja a hibát, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti O12G 2026.10.24-ig alza garis.
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged