- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.L.
aktív tag
válasz
cynric #27488 üzenetére
Szia,
csak infó, jelenleg nekem 2db HD6850 Sapphire van CF-ben OC nélkül.
1360*768-ban játszom, vonalsimítás:4x, anizotróp szűrés 16x
Nálam megy minden rendesen.Ha olcsóért hozzájutsz a 6870 CF-hez, és nem akarsz vagyonokat költeni, szerintem nem jársz vele rosszul. Ha többet szánsz rá, akkor mindenképpen újabbat vegyél.
Még 1 dolog, én CF-et használok amióta létezik ez a technológia és minden ok
Az 500W-os táp csak akkor elég, ha minőségi.
-
-
alibaba78
őstag
Eloszor is kerj kolcson egy magasabb fogyasztasu radeon kartyat (4870-90), es teszteld a gepedben, hogy kizarhasd a meghibasodott tap, es lap lehetoseget. Amennyiben sikeres volt a teszt, kezdhetsz konyorogni a garanciat vegzo uriembernek, hogy igenis te egy vetlen user vagy, aki csak megvette ezt a kartyat, de nalad nem megy.
Ha az a helyzet, amire gondolok, akkor hivatalos megoldas nincs. Ha nem cserelik, akkor vagy eladod, vagy flash-elsz ra egy masik bios-t. Mondjuk asus-t.
-
alibaba78
őstag
-
Torry
addikt
Rakj fel egy friss windows-t. Ilyen hibát én anno xp-n kaptam kártya csere után, hiába töröltem megfelelően a drivert és raktam fel a másikat, (ati-nvidia) ezt a képet produkálta.
Most látom, biosban is produkálta a kártya, szóval szerintem hibás a kártya. Kérj cserét ha 3 napon belül vagy, ha náluk megy a kártya, akkor nálad lehet valami gond.
-
polonic
félisten
Annyit tudok, hogy a vtx3d a powercolor anyavállalatának a leánycége. Azt, hogy kivel gyártat, én nem tudom.
Igen, ez referencia modell. Szerintem nyugodtan veheted ezt a vtx3d-t is.
Egyébként meg a linket legközelebb, kérlek, normálisan rakb be, ne kelljen már másolgatni. És a két csapat egyenlőre áll, egyelőre mindegy melyiket veszed. . .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest