- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szalad a cucc rendesen
GPU-nak adtál kakaót is, vagy alapfeszen tudta ezt az órajelet? (nekem alapon 920/1100-on még stabil, de 950-en már nem, kettő között még nem próbáltam, ja és természetesen az alap 1.15V-on)
11.4-el kapcsolatban tapasztalat? Bátran felrakható állapotban van?
-
Milka 78
nagyúr
Természetesen és nem is akarom bár melyiket fényezni vagy lehurrogni,mert egykutya mind
Inkább azokat sajnálom akik megvették a Giga karijukat.Nem megy normálisan és a forgalmazó és a gyártó egymásra mutogat,tehát még a garit sem tudják érvényesíteni.A bolt nem veszi vissza csak ha a Giga beismeri,hogy hibázott(na azt várhatjuk,de ne legyen igazam),stb,stb...szánalmas az egész sztori és a felhasználó szívja meg az egészet
-
Milka 78
nagyúr
Tudom,hogy én biztos kifogtam,de...3 lapjuk halt meg nálam,2 videó kártya(460gtx,passzív 4850-es)és nevetséges de egy egér ami 1 mp-t sem tudott üzemelni.A lapoknál folyamatos memória kezelés és bios gondok(AMD-s vonalon) és amikor írtam nekik,még ők voltak velem lekezelők(meg user error).Persze a más gyártóknál nem volt user error és minden állítólagos hubás cuccom megjavult...nem az a baj,hogy hibás amit alkottak,de még hülyének is nézik az embert...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus RTX 3050 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!
- Gigabyte GTX 260 OC 896MB GDDR3 448 bit PCI-E videokártya
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest