- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
belinho
senior tag
válasz
Osynho #25708 üzenetére
Alul van vezérelve a venti szabályozás, gyárilag úgy lőtték be, hogy halk legyen, viszont emiatt jobban is melegszik.
Több dolgot tehetsz, CCC- ből beállítassz egy fix fordulatot, így nem melegszik majd annyira, viszont hangosabb lesz, vagy MSI afterburner-ben készítesz egy venti profilt magadnak, beállítod hogy adott hőmérsékleten hány %-on pörögjön a venti!
Vagy veszel újonnan vagy apróról egy Arctic vga hűtőt. -
ProdyG
őstag
-
jegenye77
addikt
Biztos tévedsz lehel22-nek van igaza!
Bár többen bizonyították hogy félrebeszél.
Csak egy példa a boltokról:
Mikor az első gépemet raktam össze /HD4850,E8400,P5Q alaplappal és az üzletben megkérdeztem mekkora tápot vegyek bele,550-600W-os tápot mondtak.Gondoltam kicsit soknak tűnik az nekem/meg az ára is/ezért utánakérdezek egy pár helyen.
Vettem egy Corsa400W-ost és még a mai napig is az van a gépembe pedig volt egy pár változás.
Ennyit a boltokról.Meg hogy mit akarnak neked eladni de mondom legyen lehel22-nek igaza és mindenki vegyen 1200-as tápot.Az tuti elég lesz! -
userxy
őstag
-
lehel22
tag
....bocsanat ne hazudjak 460W mondtam de valoban egy 400 is viszi
lenyegtelen a velemnyem sokat nem valtozott , viszont azzal, hogy te azzal ervelsz hogy zalman 360W hasznlasz a te konfigodhoz............
NO comment elhiszem, hogy minekinek minel kissebbet ajanlasz
kar , hogy nics olyan jel hogy keresztet vetek...Nem akarlak megbantani vagy piszkalni de megharagszol ha megkerdem, hogy te milyen alkalmazasokat futtatsz a gepeden? mineswippert.... es azt is csak modjaval nehogy tulforrosodjon ?
saril nem ajanlottam 600W , hanem azt montam, hogy en ezt hasznalok(teljesen mas dolog), de egy 500W megteszi .Ha mar igy felhomalyositod a tudatlanokat van valami otleted, hogy mert tesztelnek jovval nagyobb tapokkal? ( ne gyere a 3way sli meg crosfire al a sima kartyas teszteknel, mutass nekem egy 460 W tapot, ugyebar minden csucskonfighoz elegendo)
-
lehel22
tag
....nezd meg azt a linket amit csatoltam ird be a komponenseket es szamoltasd ki mennyi a megsaccolt fogyasztas.Amugy varhato volt hogy mineki okosabb lesz mint a gyarto.Ez az erv , hogy az AMD csak azert ajanl 500W tapot nagyon regi lemesz es nagyon ossze van karcolodva
de reszemrol ajanljal 400W tapot ahoz a konfiguraciohoz. barkinek.
En oszinten nem mernem.... biztos gyavabb vagyokAmugy rakerdeztel a sractol hogy esetleg a kozeljovoben szeretne e meg vasarolni bele esetleg valami alkatreszt?
hogy a logikadat kovessem ha az AMD "csak azert ajanl" 500 W os tapot akkor az ajanlott tapok kozul(a listabol) jeloljel ki vagy 3 -4 "gagyi tapot" .Varom erdeklodve
....gonolom hemzseg a sok szar tap a listan s ha mar annyira szarok akkor muszaj legalabb 500 W ajanlani hogy valahogy nagy nehezen huzza az igat....egyebkent elolvastad mit irtam?en is mondtam, hogy egy 400W minosegi tap valoban elviszi de a sajat nyugalma erdekeben megis jobb lenne egy 500W. Termeszetesen ez sajat velemeny .En nyuszibb vagyok mint azok akik lazan 400W pakolnak ala.
Latom ez a tapegysegproblema mai napig ugyanott tart mint annak az elmeletnek a bizonygatasa, hogy a kis farok egyeltalan nem gond foleg jol hasznlajak( azert a 22A az nem art 1 12 V kijovetelen , jo na csak vicc )
...csak hasonlat , tenyleg nem celzaskent irtam csak most jott mega kave hatasa, es nem birtam ki , hogy ne szorakozzak kicsit ezen a parhuzamon
amugy peace
eszembe nics vitakozni
-
Giot
addikt
Honlap szerint az 5870-re jó. Amire ügyelni érdemes az AC-nál az a memória hűtés hajlamos lepotyogni a sün amit adnak. A másik a VRM hűtés az sem valami best of.
Szerk:
Nekem anno 4870-en volt TwinTurbo a Gpu-t jól hűtötte viszont még a memó hűtése is elment. Viszont a VRM hűtés sovány volt. 2x-er is túlmelegedett a cucc és lekapcsolt. Aztán megoldottam úgy hogy a ref hűtés alapját rajta hagytam.
Igaz aztán az egészet száműztem és érkezett ez: Auras fridge JES-988 ez brutál jó volt. Csak sajnos az 58XX széirával már nem kompatibilis. -
Giot
addikt
58XX kártyákra a következőkről tudok amit használtak (az 58XX topikban):
Arctic Cooling Accelero Xtreme Plus,
Zalman VF3000A,
Thermalright t-rad2,
Gelid icy vision,
ezek mindegyike bevált jó teljesítményű hűtő, és tuningot is bátran be lehet velük vállalni.
De eddig a legpozitívabbnak a Zalman hűtője tűnik, ár/teljesítmény szempontból. -
alibaba78
őstag
Mindossze 30 pont az elteres, ami szerintem realis. Az en eredmenyemen a proci sokat dob.
-
alibaba78
őstag
Driver uninstall, majd csokkentett modban driversweeper, es utana a 10.12 install.
mod.: Melyik tipus?
-
alibaba78
őstag
Idle nem is hallom, load alatt pedig vegre nem ebred fel az asszony, amikor jatszom, aki mellesleg 1.5 meterre tolem fekszik az agyban. De azt hiszem, ez minden ref kartyan megegyezik.
barack1997: Aminek a homersekletet nem tudom monitorozni, azt nem is nagyon merem tuninggal terhelni.
Dictator^: [link]
-
alibaba78
őstag
Igen, van errol nemi nem hivatalos info. Ha jol ertem, akkor kicsit atrendeztek a nyakot is, de legalabb nincs csupaszon a vrm.
Igen, a piros tegla jutott nekem.
A hutese eppen megfelelo. Idle 38C, load (jatekok alatt) eddig a legdurvabb 72C volt a gta4 alatt, de atlag 60 korul. Mindezt egy 21C fokos hazban izzadta magabol. Alapfeszen (1.175v) az enyem megy 990/1250mhz-et, huzva (1.3v) 1030/1250. A vramot nem mertem tovabb huzni, azert megiscsak ref. huto.
sakal83: Szivesen. Ugye a 6870 mellett dontottel?
-
krisztofer55
tag
Szia!
Én kb 1 órája raktam be a gépembe egy ilyet ( Gigabyte GV-R687OC-1GD). Előtte ref 5850-em volt. Ahhoz képest ez halkabb. Black Ops-al játszottam eddig, illetve 3d mark 11-et futtattam.
Eredmények (Performance):
P4201
Graphics score: 3941
Physics score: 6689
Combined: 3953Nem tudom, hogy ezek az eredmények jónak mondhatók e ( az adatlapomon megtalálhatóak a gép részei.) Természetesen minden alapon üzemel. Eddig nagyon pozitív a kari
. Remélem ez így is marad.
-
brady28
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Kutya topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest