- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozo16
csendes tag
Crysis demo vista32 alatt
[link]Nem nem tettem rossz helyre a nyilakat. Az Új driverel gyengébbet futott, kivéve az első körbe de a többibe nagyon-nagyon gyenge lett. 10Fps-el kevesebb??? Mi lehet az oka?
Azt tudom hogy az első teszt azért gyenge mert most csak 1 giga ram van a gépbe és kicsit nehézkesen fér el benne(folyamatosan tölt a vinyóról)MOD: a 7.11 az 7.10 akart lenni csak kicsit felidegesített.
-
zozo16
csendes tag
Ahh köszi!
Atitool-al lehet állítani.
Már csak azt nemértem hogy miért nem lehet meghúzni a gpu-t meg a memet se. Eddig nem húztam meg, de gondoltam most megnézem de csak azt tapasztalom hogy nem engedi kicsit se meghúzni. Ugye Atiék szerint akkor lehet húzni ha van 8pin-es pcie csati is bedugva. Nekem 2*6pin van. Lehet, hogy emiatt tiltanak le a progik húzásnál? -
zozo16
csendes tag
Sziasztok!
valaki esetleg nem tudja, hogy a 2900xt a legújabb driverrel miért nem engedi felhúzni a hűtő fordulatszámát? Rivatunerrel próbálom, de fogja magát is visszateszi alapra. Az előző driverrel ment rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest