- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz
ChromeX #8917 üzenetére
Azért vettem anno én is 2900Pro-t, mert nem akartam tovább várni a 38xx szériára... aztán nem is gondoltam, hogy ekkora macera lesz beszerezni... úgyhogy nem bántam meg.
400W-os FSP lehet kevés lenne tuningolt 2900Pro-hoz... nekem egy 450-es Chieftec volt a mai napig, de lecseréltem egy VX550 Corsairre, mert szegény csifit lassan kezdte elfogyasztani a vga... marha zajos lett a venti és néha kattogó hangot adott ki magából.
Ha nincs türelmed akkor vegyél 2900Pro-t, ha bírsz még várni akkor 3850 inkább.
-
Fel
addikt
válasz
ChromeX #8915 üzenetére
Szerintem a 2900Pro jobb teljesítményű (főleg ha 800MHz környékére, vagy inkább fölé húzod...), viszont sokkkkkal többet fogyaszt. Zajongásban sem szerény, bár lehet a 3850 sem gyenge.
Szóval! Ha számít a fogyasztás akkor 3850, ha viszont minden áron kell a nagyobb teljesítmény akkor 2900Pro!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED monitor topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest