- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulabacsi
tag
mi jár egy (sapphire)2900pro-hoz?
engem főleg hdmi -> d-sub érdekel -
gyulabacsi
tag
válasz
gyulabacsi #10062 üzenetére
meg egy kérdés ezen kívül:
a táp hogy vinné ezt a konfigot, ha szeretném XT-n járatni a pro kártyámat?
meg ugye a proci is húzva lenne 3Ghz környékére ( akár fölé is ) -
gyulabacsi
tag
egy E2180ast 3ghzre húzva kihajtja a kártyát?
táp egy 450es chieftech (1 winyó, 1 dvd , 2*giga ram) -
gyulabacsi
tag
Ph teszt a kártyáról, itt lehet látni a felépítését
1. lehetőség:kiszedem azt a részt, amin a ventillátor van és csak a hűtőborda marad, meg a burkoló piros műanyag.
és egy szűkítő (ez nyilván home made..) segítségével beterelem a megfelelő helyre a légáramlatot.A kerek fenti lyukon keresztül.
Kérdés mennyire fúj erősen az eredeti,mert lehet így nem tudnám biztosítani a megfelelő levegősebességet.
2. lehetőség: csak a borda marad, minden más megy.Egy jó ventivel így hűteném az egész kártyát/bordát.Fentről, vagy a kártya vége felől.Ebben az a neccesebb, hogy nagyon okosan kell az egész ház levegőztetését megtervezni, hogy ne csak összevissza keringjen benne a meleg levegő.De mondom ez még mind csak okoskodás, még nincs is meg a kártyám, sose láttam élőben.
-
gyulabacsi
tag
A hűtést akár úgy gondoltam, hogy az eredeti műanyag burkolatot meghagyva , a 92es (vagy 80as) venti levegőjét "belevezetve" nem csak összevissza menne a levegő, hanem az eredeti útvonalán keresztül, ki a házból.
Tudom picit sufnituning, meg csak okoskodok, lehet el se férne a házban, így ahogy terveztem, csak mint ötlet felvetettem.. -
gyulabacsi
tag
Sziasztok!
egy Sapphire HD2900pro 256bites 512 megás változatot tervezek venni és felmerült bennem pár kérdés:
-valószínüleg vmi c2d lenne alatta, de erre nem szeretnék sokat költeni, valami kisebb, aztán 3ghz környékére felhúzott meg is felelnetudtok ajánlani valamit?
- táp 450es chieftech van és nem tervezem lecserélni. elviszi? XT szintre azért jó lenne felhúzni a kártyát.
- memória geil ultra 2*1gb, elég jó áron is van.(13K) Ez jó választás?
- monitoromon csak sima régi fajta bemenet van (se dvi, se semmi más), ezzel mit fogok tudni kezdeni? lg 19"tft ezt nem szívesen cserélném.(habár szemezek 22"wide tft-vel, de elég soket kellene rádobnom , szal legjobb lenne ha egyenlőre maradna a régi)Tehát egy viszonylag erős, de viszonylag olcsó játékgép a cél
várom az észrevételeket, köszi előre is
mod : hűtéssel kapcsolatban: próbálta már valaki, hogy meghagyja a gyári bordát, majd egy 92es ventivel próbálja hűteni.hátha hozza ugyanazt vagy jobb hűtőhatást, érezhetően halkabban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gumi és felni topik
- Metal topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1
- EAFC 25
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest