- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmike
őstag
Hát igen...ebben (képminőség) lakozik a valódi különbség ATI és NVidia között...
Szerintem akinek volt egyszer ATI-ja (és még a szeme is jó
) az nem nagyon vesz többé NVidia-t. Akinek meg NVidia van, az lehetőleg sose vegyen ATI-t, mert miután hozzászokik a jóhoz nehéz lesz neki visszatérni...
Tudom, mert én pont így jártam: anno vettem egy MSI 7800GT-t, de azt hittem h hibás a kártya mert fakók a színek. Előtte csak ATI kártyáim voltak, hozzászoktam a képi világukhoz. Aztán rájöttem h nem hibás -> váltottam X1800XL-re és azóta kizárólag ATI...
-
szabvány fronton érdekes a 8-pin, a 6-pines csatlakozón 75W-ot szabad felvenni, míg a 8-ason 150W-ot. azaz a 2900XT/Pro 2 6-pines csatlakozóval 225W-ot ehet (75W jön a buszon is), ha van egy 8-as is, akkor 300W-ot. Szerintem 800MHz-es core clock felett már lehet jelentősége.
-
mcmike
őstag
Mert a lelkiismereted nem lesz nyugodt...
Amúgy komolyra fordítva a szót: sztem semmi értelme a 8pin-es csatinak. Bár azt nem tudom megbecsülni, h mennyivel több Watt-ot tudna felvenni azon a 2 érintkezőn. Szerintem ez inkább beépített HW-es fojtás akart lenni, több-kevesebb sikerrel...
-
Gaboman
nagyúr
UT3 Benchmark
Mellette futtasd a Fraps-ot és meglátod mennyivel megy,mert a végén sajna eredményt nem ír ki! -
Gaboman
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
Tehát a 3.0 CSAK Vista számára hordoz többlettartalmat a 2.0-hoz képest
-
Haart
addikt
Olyan progit ismersz hogy powerstrip? Sztem egy nagyon jó kis húzóprogi, ráadásul sok mást is lehet állítgatni. [Itt megtalálod!]
-
Alvin_ti4200
félisten
-
rento
őstag
nah, közbe +találtam a hirdetésed. még minden nem tom eldönteni h 2900pro vagy 8800gts 320mb-s karit vegyek. A 2900pro tesztek nem naon nyűgöztek le, főleg játékok terén. A 3d markot + lesz@rom h 600ponttal többet kap. A tuning nekem annyira nem lényeg, úgy sem tuningolva fogom használni. szal nem tom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Keresünk dokkolókat
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest