- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
rento
őstag
Meséljetek kinek h megy a crysis, mert nekem 1440x900-ba minden high-on a 2. pálya, 1-2részen játszhatatlan.
-
rento
őstag
Crysis Benchmark:
1440x900, very high, 2900pro, e6600, minden alapon: 11fpsszép
-
rento
őstag
ez tényleg észrevehető különbség. anno x1950 pro-m volt. eladtam, mert elvitték jó áron. aztán nem lett annyi pénzem h xt vegyek, de muszály volt vga-t venni, így vettem 1 7900gt-t mert olcsó volt. nah most hazavittem, beraktam a gépbe, és 1szerűen undorító volt a képe. 2napot volt a gépembe... aztán újra vettem 1 x1950pro
-
rento
őstag
válasz
Foxmulder89 #6944 üzenetére
nem, nincs bekapcsolva semmi sem. minden defaults-on van. 16x-os pci-e sebességen megy a kari. viszont ezt az fps különbséget csak az ut csinálja. a többi játékban ugyan annyi mint a többieknek!
-
rento
őstag
h Ti mennyit szarakodtok ezzel a "kábelproblémával". +kell nézni h tényleg mien, és oat rendelni, nem kell veszekdni, mert értetlenkedni itt
de azt sem értem h minek akartok annyira ien kábelt venni? mert akkor kb. 5-10mhz-vel tovább lehet húzni a karit? Ha még overék veszekednének ezen, akik a világcsúcsra hajtanak, akkor +érteném, de így... nah mind1...
-
rento
őstag
válasz
Gaboman #6842 üzenetére
köszi!
Mellesleg nekem csak 80fps-sel megy átlagba. Ez miért van? Minden alapon van, nincs bekapcsolva az AA, de mint azt már írtam 1 korábbi hszben, az nem is számít. Szal azt figyeltem + h az ut3 vmiért szarabbul megy nekem mint nektek. 50fps-sel jobban megy nálatok. az azért nem egészséges sztem. Tényleg, ti vistán nyomultok, vagy xp-n? Mert én vistán vok, az lehet a gond? -
rento
őstag
válasz
banderasz77 #5914 üzenetére
honnan tudtál szerezni?
-
rento
őstag
Nah végre sikerült normálisan kitesztelni a karit, bár ahogy nézem nem elég a procim hozzá
. itt van 1-2 eredmény:
3d mark 05
3d mark 06Jöhetnek a vélemények
-
rento
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #5266 üzenetére
hálám üldözni fog!
-
rento
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #5258 üzenetére
köszi szépen, de nem vmiért nem tetszik a vista neki és errorral elszáll
-
rento
őstag
vki légyszi mondja + h vistába mivel tom húzni a pro-t
-
rento
őstag
Meséljtek gyerekek, Ti mivel húzzátok a pro-t? mert nekem a driverben, eltünt az oc menüpont. a 7.9-es van fenn. pista van fenn. Meik verzio-jú ati tool támogatja a karit?
-
rento
őstag
Lenne 1-2kérdésem a karival kapcsolatba. Az 1ik h a 6-os tápcsati mellett mi az a 8-as? Az is kell rá alapból? Vagy csak ha cf van? A másik pedig h mien drivert érdemes felrakni a karihoz? Mert most beszéltem pegával és hnap elhozom a karit ha minden igaz!
-
rento
őstag
nah, közbe +találtam a hirdetésed. még minden nem tom eldönteni h 2900pro vagy 8800gts 320mb-s karit vegyek. A 2900pro tesztek nem naon nyűgöztek le, főleg játékok terén. A 3d markot + lesz@rom h 600ponttal többet kap. A tuning nekem annyira nem lényeg, úgy sem tuningolva fogom használni. szal nem tom
-
rento
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #4856 üzenetére
mennyi lenne nálad a 2900pro?
-
rento
őstag
1 perce beszéltem pegazussal, csüt.re ér ide a kari csak, onnantól lehet vinni, azt mondta sokat kap, nem kell külön foglalni
-
rento
őstag
Köszi szépen a válaszokat, már ment is privi az illetékesnek, pegazusnak
[Szerkesztve] -
rento
őstag
Most készülök venni 1 dx 10-es karit, és nem tom h 320mb-s 8800gts-t vegyek, pontosabban 1 oc-s inno-t, vagy pedig 1 sapphire x2900pro-t. Melyik a gyorsabb kari, melyiket érdemes venni most?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Diablo IV
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest