- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ulefone Amor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
oké elragadtattam magam, szorri, de ha mellétennék itt van nesze alapon a rev2 csomagolásába a ventit és ráírnák, hogy xy típusú kártyák esetében nem kötelező felpattintani a hűtőre a ventillátort és lehet passzív hűtésként is használni, akkor egy világ omlana össze valószínűleg.
Arra már gondolni se merek, hogy lenne rev3 is amire felpattintják, húúúúúha na az már aztán gyártástechnológia váltás lenne a javából, ugyanarra a carra Mari néni betanított munkás felpattint egy műanyagot benne egy ventivel
. Hohóóó kéééremcépen. Micsoda infrastruktúra bővítés. Még a végén azok is elégedettek lennének, akik becopták a 2900pro-t.
-
priti
addikt
Én nem álmodozom, majd ha látom a hűtőm hatásfokát, az új alacsonyabb hőmérsékletek biztosítják a tuningpotenciált, akkor lehet elgondolkodni, hogy megkergessem e egy picit. Jelenleg a kártya gyári és érintetlen minden szempontból és nagyon úgy tűnik hogy így is fogom eladni, mert mire erre kapok 5-ért egy hűtőt, addigra kalap szamócát fog érni a kártya a játékok rendszerkövetelményeinek tükrében. Sajna ez van. Persze, buksz a többi kártyán is, itt arról van szó, hogy ha én azért fizetek (bukom) ahogy vesszük, hogy megkapjak egy szolgáltatást, akkor azt milyen minőségben kapom meg végeredményben a pénzemért és ha egy hangos szart kell hallgatnom aminek a teljesítménye sem kompenzálja hátrányait, akkor elgondolkodok, hogy vajon mért is jó az nekem összességében az hogy egy Ati-val küzdök... Elszomorító, mert minél kisebb a verseny a végfelhasználó annál szarabbúl jár, de már fanatikusnak kell ahhoz lenni, hogy kétszer vegyél egymás után Atit, mert valami gebasz mindig van, ami miatt oda az árelőny, oda a teljesítmény, mindig csak az van, hogy nem baj, majd a következő kártya jobban sikerül...
A teljesítményt elbuktam ott, hogy amikor megvettem a kártyát (azé nem olyan ócsó) 2 hónapig az a driver volt hozzá, amit a CD-re feltettek, optimalizálva meg nem volt. (mivel 6 hónapnál nagyon ritkán van többet az embernél egy kari, ezért a 2 hónap nem kevés) Ráadásul az Ati webes felületén még csak ott sem volt az az egy optimalizálatlan gagyi se. (Elhagyom a CD-t akkor mi van pölö? ...azé nemá gyerekek, ez a vásárlók lesajnálása)
Az árelőnyt meg elbukom a hűtésnél, mert nincs hozzá semmi, csak a gyári, mert a 8800-as nem a pro-hoz van valljuk be, az S1rev2 meg kevés a pro-ra, a pro-ra nincs semmi, meg lehet magyarázni, de akkor sincs rá semmi.
Az már csak a nonpluszultra hogy a gyári hűtő olyan tré, hogy a tuningpotenciált is
100%-ban elbukod, ha nem akarod levett oldallappal használni a gépet, ha akarod akkor meg a 90%-ban.
Áhh , biztos én vagyok az elviselhetetlen, mert elvárom , hogy minden kártyához legyen az árának 10%-ért egy normális hűtő. Ez teljesíthetetlen. Evidens.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest