Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
Brumi˘
üzenetére
Szerintem is, de picco azt mondja az övén nincs, lehet hogy benézte a lemez miatt
nekem nem kell BIOS csere, az a jó az 512 bites PRO ban, hogy alaphangon megy az XT órajelein,csak kergetni kell, viszont Vista64 alatt a rivatunerem se kerek egész, már legosztoltam az egész rendszert, melóhelyről hozok egy 40GB-os pici vincsit aztán arra ráklónozom ezt a Vista-t, erről meg letúrom, úgyis kijön június másodikán az sp3 az XP-hez, a techneteseknek meg már ki is dobták, szal még elketyeg az XP egy keveset, visszatáncolok rá, ott semmi gondom a karival, csak bosszantott, hogy egy pár gáma nem indul alatta én pölö Halo2-be botlottam bele annó XP-vel ami beintett és azt mondta,hogy only vista, aztán emiatt döntöttem inkább a Vista mellett... most majdlesz mindkettő, mit bánom én, feladom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi