Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Poco F7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
(Mindkét oldalon vannak ramok. )
Nahh megvettem a süniket meg a tyúbómogyult, ragadnak is Istennek legyen hála, de még mindig nem kerek valami.
(A vason Vista64 hozzá kifejezetten vista64-hez való CCC, verziószáma: 2008.0225.2153.39091 és semmi más nincs fenn, amia videokarival foglalkozik),
De mégis az van, hogy indítok egy GPU-Z-t és 510-510MHz-et ír a kari órajelére (de mééééér és mi veszi le erre az alap 600-800-ról?????), elindítom mondjuk a gyutikettőt, nyomok egy ALT+TAB-ot és látom a GPU-Z-ben, hogy az órajel felugrik 600-800-ra és elkezd melegedni a kari, szal terhelve van úgylátszik így is, hiába lépsz vissza az asztalra az ALT-TAB-bal ő számol, ami nekem mondjuk most pont jó, így mérve alapon a GPU 45 fok fölé nem megy ami tetszik a kis szememnek, egyszer ugrott fel 47-re , de visszament, a többi érték meg 67-68 fokig megy fel kb 10 perc alatt, aztán ott marad, viszont van egy olyan érték, hogy PCB Temperature, ami szépen lassan egyre lassabban, de folyamatosan emelkedik a végén már tizedenként kettőt fel egyet vissza, de felment 72 fokig, aztán a monitoron jött egy olyan, mint ha pislogtam volna, ha nem figyelek észre sem veszem és mit látok,azt hogy levette az órajelet 510-510-re
Mi a tacom az a PCB és miért ilyen forró, illetve ha ez a 72 fok se olyan hú de magas érték akkor mi a rák buzerálja az én órajelemet??? Vista 64 alá is nincs valami driver amiről tudjátok hogy faca 2900PRO-hoz csak úgy szólóban CCC nélkül? Használ valaki Vista64-et rajtam kívül? Nem értem mi ez a hiszti az órajellel, XP-ben nem volt
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor RADEON RX 7900 XTX HellHound Spectral OC 24GB - Garancia
- Asus STRIX RTX 3060 12GB GDDR6 Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3080 Ti AMP Holo 12GB - Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest