Hirdetés
- Mobil flották
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
leviske
üzenetére
Ugyan a fenti eszmefuttatásomon nem változtat, ha tényleg csak 4 kilóval drágább a 3870, és kapni is lehet: én azt venném. Az én esetem, a 45 ezerbe kerülő 2900 pro és a 60-65-be kerülő 3870 közül csak az előbbi győzhet. Nincs 60 ezrem egy kártyára. Csak a 8800 GT-re lenne, de az SINCS, vagy csak 70-ért. Annyit meg nekem sem ér.
A nagyjából egy árban lévő 3850 vs 2900 közül meg, attól tartok, még mindig egyértelmű, melyik a nyerő.
-
keIdor
titán
válasz
leviske
üzenetére
Az R600 egy kényszermegoldás volt, és nincs is nagy piaca... nem várhatod tőlük, hogy azt részesítsék előnyben... egyébként a 2900XT is ugyanúgy megfog halni nagy felbontásnál... nem a sávszél kicsi, hanem ennyit bírnak a kártyák. Én tuti a hűvösebb, csendesebb kártyát venném 512bit inkább csak marketing.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 32GB CORSAIR Dominator Titanium RGB DDR5 6400MHz CL32 KIT garanciával!
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest