Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Google Pixel topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
EQMontoya #3296 üzenetére
Processor AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core
Model 5400+
OPN Tray ADA5400IAA5CZ
OPN PIB ADA5400CZBOX
Operating Mode 32 Bit Yes
Operating Mode 64 Bit Yes
Revision F3
Core Speed (Mhz) 2800
Voltages 1.30-1.35V
Max Temps (C) 55-70
Wattage 89 W
L1 Cache Size (KB) 128
L2 Cache Size (KB) 512
CMOS 90nm SOI
Socket AM2 -
keIdor
titán
Jön valaki TF2-zni?
-
arpi6k
addikt
válasz
ez_meg_emaz #3281 üzenetére
Nekem 450es van.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Gaboman #3274 üzenetére
Elnézést kérek, tényleg nem igaz. Sőt eddig ugy tudtam a Sapphire-hoz se kapni. De kiderült hogy 2-t is adnak. Szombaton meglesz végre ez a szépség, Sapphire formában.
És remélhetöleg bebizonyitom hogy egy 450es csifi is elviszi a konfigommal. Kinek van 2900xt-je 450-es vagy annál kissebb táp társaságában? Lehet én leszek az elsö itt -
-
Gaboman
nagyúr
válasz
SzlobiG #3273 üzenetére
Úgy tűnik, hogy a játékos felhasználók is jobban járnak az E4300-mal, mint egy Athlon 64 X2 4200+-szal, igaz, ezek az eredmények CPU-limitált beállítások mellett születtek, egy kicsit VGA-izzasztóbb beállításokkal vagy játékokkal (a TRL és a Q4 is már ilyesmi) a különbségek sokkal kisebbek lennének – nem véletlen, hogy a játékok sora ilyen rövid tesztünkben.
És tényleg a keményebb gamek alatt nem igazán számottevő a külömbség a két CPU között! -
Gorneck
legenda
válasz
keszegduda #3271 üzenetére
Még se 70k+ lesz...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #3267 üzenetére
Ez nem igaz mert az ASUS is adja hozzá a két átalakító kábelt,két darab 6-os van hozzá!
-
keszegduda
őstag
Kint már előrendelhetőek a Pro-k, de elnézve őket van minden féle, 1Gb-os, gDDR4-es, 512 bit-es stb... az ára pedig kicsit sok, igaz kint van...
[link]
[Szerkesztve] -
keIdor
titán
Nekem megy a TF2... mindjárt megyek is vele tólni, csak most megnéztem gyorsan jó-e és jó...
apropó! Adjatok már Steam-ben a neveteket, felveszlek titeket Friendsbe azt majd mehetünk tólni együtt egy menetet. -
Anthony28
őstag
Az egyes gyártók 2900XT kártyái között van eltérés minőségben,teljesítményben?
Gondolok az Asus,Gigabyte,Sapphire..stb. kártyákra.
Csak azért kérdezem mert lenne Gigabyte 2900XT viszont ebben a márkában annyira nem bízom... vagy rosszul teszem?
A lényeg az az...döntöttem. Gigabyte 2900XT vagy MSI GF 8800 GTS 640 DDR3 1.1 ns OC 3 év gar 5k van a két kártya között (az XT a drágább).
Szóval melyiket is célszerűbb venni?
[Szerkesztve] -
he7edik.
addikt
Zafír,eMeSI,Hisz, Ánusz LOAL
POWERCOLOR
ÜBER ALLES
-
ftc
nagyúr
Remember the 1650GT GPUs that were not sold in most parts of the world except China?
This time round, the same might happen again with Radeon HD 2900Pro. According to some reports, or purely speculations by some sites, the HD 2900Pro is merely a way to dump the off grade GPUs as lower speed GPUs.
That is not surprising as most manufacturers would not throw away those chips which do not meet the grade and relabel them as lower end products. Thus, the quantity won't be in masses.
Well, look out for these cards, perhaps in Eastern Europe or China, they might cost less but you might be lucky to run it as fast as the original 2900XT. This happened with the X1650GT running as fast as a X1650XT.
ocw -
keIdor
titán
Ahogy sejtettem: [link]
Nem lesz hosszú életű VGA, csak az AMD átmeneti kínálata, mivel biztos nem könnyű az RV670 55nm-es elkészítése, de az űrt meg be kell tölteni. -
szacsee
nagyúr
Nem tudom, sztem 1 hónap múlva nálunk is elérhető lesz talán.
Csoportosítanom kell innen-onnan ide-oda lét és remélem összejön az ára.
Egy HIS-re benevezek.
Más:
Van 2 verzió sztem:
1. A His Limited edition azt takarja, hogy R600 GPU visszavett órajelekkel (a 2900 Pro pedig 256 bites lesz)
2. Minden kártya 512-bites lesz visszavett órajelekkel, ezt erősíti meg az is, hogy a Specifications fülnél a GPU-nál 2900Pro látható és nem más.
Majd kiderül de ha belövik az árát nem várok az 55nm-es csodára, hanem veszek egy ilyet. -
Macka
veterán
2900 PRO mikorra várható???
-
szacsee
nagyúr
válasz
Gorneck #3231 üzenetére
Na csé!
7600Gt-nek próbáltam felhozni példát, de reméltem nem érted félre.
Vannak akik kivárnak, és utána vesznek valami cuccot, mint én, vagy te, viszont a rendszer többi komponense mellett érdekesen hathatnak a VGA-ink.
Hát van aki ezt nem érti meg, vagy megpróbál vele viccelődni, dehát nem vagyunk egyformák. -
Tottika
tag
Nekem ez lesz a következő vga-m Sapphire-ba
-
Gorneck
legenda
válasz
Achill3uS #3233 üzenetére
Passs...de kezd egyre jobban érdekelni...lassan legyün a Dr House oszt googlizok tovább...
Sapphire nem villantott még ilyet csak webshop-ok dobták fel...
Igazából ez a két gyártó érdekel...esetleg Gigabyte...régen jó kis Radeonokat dobtak ki...
Imádtam anno mind a Sapphire, mind pedig a HIS ATIjaim...most ez az Asus X300SE...pffff...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Gaboman
nagyúr
Sikerült a régi felhasználónevem!
-
Gaboman
nagyúr
i
-
szacsee
nagyúr
Öcsém gépén röhögnél az biztos:
Asus M2N32 SLI Deluxe (ócsóér vitték volna inkább neki adtam)
2x512Mb DDR2 800 (dettó)
X2 4000+@ 2700 alapfesszel (dettó)
Chieftec 350 PSU
1000 éves ház flexel moddolva
40Gb-os Maxtor IDE HDD
Plextor CD-RW (megörökölt)
és a csattanó:
S3Trio 1Mb (800x600/16bit)
Viszont kis odafigyeléssel jó gépet lehet belőle csinálni, úgy mint az enyémből. -
arpi6k
addikt
válasz
ez_meg_emaz #3218 üzenetére
[link] (csak annyit írtam be a keresőbe hogy: cm.
-
szacsee
nagyúr
Inkább kicsit kivárok, mert most cash sincs VGA fejlesztésre, amúgy Gorneck23 X300-asa még érdekesebben mutat az ő konfigja mellett.
Kacsa nem ám belém csípsz ezért!
No meg ha Quazánt is akarok, akkor érdemesebb kevesebbet fogyasztó HD 2950XT/Pro-t kivárni, mert az 500-as Bs2-met nem szívesen cserélem le ha nem indokolt, visztont egy Q6600 tuningolva + HD2900XT mellett már lehet cserélnem kellene azt is.
[Szerkesztve] -
joshua7
veterán
válasz
Tuco Ramirez #3204 üzenetére
Nálam a tavalyi év fps-e a CoJ. Speciel jobban tetszik, mint a Bioshock. De persze ízlések és pofonok.
-
ez_meg_emaz
őstag
Az se nagy gond. Max ha nagyon kellenek majd azok az effektek eladom a (leendö) 2900xt-met és megveszem az aktuális legujabb atit. Vagy downgrade egy 2900pro-ra, ha elég jo lesz.
Jah és köszi az uj infokat.
Még lenne vmi: Mintha vki mérte volna már a hosszát....Ugyemlékszem 26cm hosszu. Jol tudom tulajok? Ha 27 akkor már nembiztos hogy elfér a házamban (pedig nem a legkisebb).
[Szerkesztve] -
A-l-i-e-N
aktív tag
Hali!
Rákerestem, de nem lettem okosabb... Melyik progival tudnám huzni az XTmet? ATIToolsal probáltam, de csak a 2Ds orajeleket huztam, annak meg semmi értelme...Ha béna voltam, akkor valaki segitene h. h. kell 3Dst? THX -
gayer
aktív tag
Hello! Arra még senkinek nincs tippje miért nem jön hang ki a hdmi adapteren keresztül ha hdmi-s TV-re dugom, meg se nyikkan
-
Patrick
addikt
válasz
Tuco Ramirez #3204 üzenetére
Én nem feltétlen értek egyet ezzel
Sztem nem eléggé optimalizáltak...
-
keIdor
titán
válasz
Gaboman1979 #3198 üzenetére
Így van, nagyobb kell, zavar?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Gaboman1979 #3198 üzenetére
Vitatkoznék: pl.: Call of Juarezhez DX10-ben minden létező videokártya kevés, 1024*768-ban is. Nem sok jót várok a közeljövőben megjelenő játékoktól se sebesség szempontjából, főleg hogy nálam 1680*1050-en kéne menni. Remélem minnél hamarabb lesz új csúcskat kártya mindkét oldalon.
-
Gascan
tag
válasz
ez_meg_emaz #3201 üzenetére
Első csengésre nekem az jön le, hogy igen.... nyugodtan költsétek csak a pénzeteket a dx10 graf karikra
Én is tudtam, hogy teljes mértékben támogatja, ezzel nem mondtál újat.... csak a dx10.1 -ben lesz egy két olyan feature ami a hardweres támogatásnak köszönhetően, kimarad a sima dx10 kariból. Tehát játékban lesz majd egy-két olyan dolog amit nem fogsz tudni felkapcsolni, dx10.1 kari hiányában. Hogy valakinek erre szüksége lesz e vagy sem, az már szubjektiv megitélés kérdése.
[Szerkesztve] -
ez_meg_emaz
őstag
Miért irja minden topicban egy-egy ember mindig ezt az okosságot nem értem. De lehet csak én maradtam le.
Nekem ennél a hirnél véget is ért ez a téma:
A Next-Gen-nek adott telefonos interjúban Sam Glassenberg, a DirectX lead program menedzsere eloszlatta az esőfelhőket. A DX10.1 teljes mértékben támogatja a ''régi'' DX10-es hardvert, minden játék futni fog, minden régi utasítás jelen lesz, csupán a hardveres funkcionalitás enyhe bővítéséről van szó.
Tehát akkor ugye többet nem hozza fel senki.. Vagy vki lesz olyan kedves és elmagyarázza nekem hogy ettől a bejelentéstől kezdve mi az ami változott a dologgal kapcs.ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- PowerColor RADEON RX 7900 XTX HellHound Spectral OC 24GB - Garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3080 Ti AMP Holo 12GB - Garancia
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest