Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
banderasz77
üzenetére
Én megmondtam előre( #4459)..

-
szacsee
nagyúr
Nekem nincs űberbrutál VGA-m és gammákban nem vettem észre sok gyorsulást, de mióta 64-es Pista van fent jóval gyorsabb mint az XP. Valamint pl prime 95 alatt 64 bites verzsönnel is csak 3 Gb-ot tudtam megetetni.
Aprik majd beszámol a játékos részről, de szerintem ha tudsz olcsón akkor vegyél, mert a közeljövőben pl vista alatti játékhoz kelleni fog. -
Def26
félisten
Meglesem, bár kétlem, hogy szűrőkben javulna valami...gbors: Igen ezt én is így tudom, de szerinted létezik egy olyan átalakító vagy valami házibarkács amivel rá tudnám dugni a plusz 2 hiányzó pin -t? PL.: Arra gondolok, hogy egy molex +12V -os ágat rádugnák, és ezt ő ugy érzékelné mintha 8 pin lenne rádugva...
Igazából keresnék én Google -on de nem tudom mit írjak a keresőbe, hogyan fogalmazzak angolul...

-
leviske
veterán
Mikor lesz Ati HD2950 topik? Vagy ez lesz átnevezve Ati HD 2900 GT /PRO /XT - HD 2950 GT /PRO /XT re?

Vagy inkább ne kérdezzek felesleges baromságokat?

-
losi73
senior tag
valaki meg irná mi is pontosan a 2900xt-re valo hütö neve,kerestem vissza de nem leltem

-
keIdor
titán
válasz
banderasz77
üzenetére
Elképzelhető, hogy Magyarországra nem is nagyon jön 2900PRO... végülis tényleg marha kevés lesz belőle, ez meg nem azaz ország, ahova a sok várható bevétel miatt szállítanának...

Gorneck23: Ha sűrgős a VGA, akkor szerintem a 8800GT is jó választás lehet, elég jónak tűnik az is! Crysis-nak szerintem mind1, hogy melyik architektúra lesz alatta.
-
Gorneck
legenda
válasz
banderasz77
üzenetére
Én mondtam...nem hiába voltam nem kicsit szkeptikus...nekem már sztem csak a télapó fogja hozni...de már az új chipes széria egyikét...
-
banderasz77
addikt
Na gyerekek, szivacs van. A Sapphire szállítmányból minden megjött, kivéve a 2900PRO-t és XT-t. El vagyok keseredve. Főleg azért, mert azt mondták, hogy ha a héten nem jön meg késve, akkor már nem is lesz.

-
00roli00
aktív tag
Gondoltam ide is berakom,elvégre ez is a totyikja.

-
Gorneck
legenda
Aszhem a héten se lesz senkinek Pro karija...
Aszhem aki eddig várt az várjon tovább az új 2950pro jövevényekre... -
AtHoS
nagyúr
-
aginor
veterán
Üdv!
Utána jártam a 2900pro dolognak, azt az infót kapam, hogy már csak egy szállítmány fog érkezni belőle várhatóan, és hogy a hó végén leáll a gyártása az XT vel együtt.
A nyagyker foglalásaira másfélszeres a túljelentkezés.
2950 valamikor jövő hó elején lesz hivatalos.. -
Bagira01
veterán
Lenne egy olyan kérdésem hogy a hd2900xt is sípol terhelés alatt(vrm) mint az x1950xt széria
És mennyire melegszik? -
elit_hun
őstag
lol, ez olyan mint nemrég msn-en megy a duma a VGA-król, X1950pro vs 7900GS vita, mondom hogy X1950pro valamivel jobb az újabb játékokban, erre ő: ja de a 7900GS-t azért elégé jól lehet tuningolni

00roli00: próbáld ki a Rivatunert

Tuco Ramirez: majd úgyis kiderül az igazság, de szerintem jól húzható kari lesz belőle

-
Tuco Ramirez
őstag
-
PPSH
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
kossz hogy mondod nekem is az van
-
szacsee
nagyúr
válasz
Mákos7észta
üzenetére
A 8 pin csak tuningnál kell (overclock) és csak XT-nél, de 2x6 pinnel is lehet húzni a kártyát.
-
elit_hun
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
De a HD2900pro-t is lehet...nem is akárhogy
De +0ft-t szerintem megér a nagyobb Vmem+kicsit fejlettebb architektúra -
Mákos7észta
aktív tag
ha a kariba két 6pineset dugok, az nem elég?
Kell hozzá a 6pin-8pin átalakító, hogy tökéletesen működjön?
Sajnálatos. -
Mozso26
senior tag
Figyuzzatok ha lecserélhetném a 8800gts-met 320mb-os teljesen ráfizetésmentesen söt... egy 2900pro-ra akkor megtegyem?

A másik meg h miért nincs még senkinek amikor már kiskerben is lehet kapni 63k?
-
Calibos
addikt
Kinek van már 2900PRO-ja?
Milyen? -
00roli00
aktív tag
Hali!
Beléptem én is a pirosak táborába, és lenne egy kérdésem:
A ccc-ben tudom-e állítani a venti fordulatszámát, mert sehol nem akadtam rá idáig.
7.10 bétát használok. -
dokar
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
gyorsan nézz majd meg egy max gpu clock-ot

-
Def26
félisten
válasz
banderasz77
üzenetére
Mikor mész érte? Tesztet, tesztet!!!

-
Gorneck
legenda
válasz
banderasz77
üzenetére
Az a biztos mikor bent állsz a boltba és a tiedét nyomják a kezedbe.
-
he7edik.
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
Ha Pro-t ennyitre nem lehet kapnik akkor GT-t???
A GT csak urban legend lesz ami
a haverom bátyának a felesége hugának az osztálytársának az apja, akinek kollégájának az üzlettársa látott már olyan embert akinek a fiának az edzőjének unokatestvére ismer olyan amerikai srácot akinek az iskolájában van valakinek ilyen VGA-ja
szinten fog mozogni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gorneck
legenda
Nem akarok elkeseríteni senkit, de még mindig semmi hír a Pro karikról. Jó pár nagykernél lett érdeklődve, de eredmény=0, van ahol azt se tudták, hogy van ilyen kari van aki azt mondta, hogy már XT se gyün több az országa, van aki azt mondta a felénk tévedt Pro-k meg már be vannak foglalva.
Én feladtam...maradt a 2950Pro amiből már reményeim szerint lesz elég. -
Def26
félisten
Ez a párosítás jó lenne:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
feka007
veterán
Tesóm megveszi a fiók mélyén kuksoló kórómat, mert az X2 már kevés lesz ehhez.
Kivi vagyok rá, mit tud, remélem hamar megveszi. 
-
mcmike
őstag
válasz
banderasz77
üzenetére
Én meg szinte csak BF2142, talán egy kis Biológiai Shokkoló + Erbórn...oszt ennyi...

Szóval DX10-el még egy jó darabig nem is fogom nyaggatni (már csak azért sem mert Vista SP1-ig csak XP-t fogok használni), nem is ezért cserélem le. Csak a jobb "értékmegőrzés" a szempont nálam...

-
banderasz77
addikt
Lehet, de ezt egy nyugati"bb" oldalon is olvastam. És nem szeretnék lemaradni róla, mert ha minden igaz kb. a fele fog jönni az országba, mint a 7900GTO-ból is. És az is kb 1-2 hét alatt eltűnt.
És így van, a Sapphire eddig mindíg a jókat kapta, erről zengtek a fórumok is világszerte (gto2), miért lenne ez másképp most is? Ők kapják a raktártakarítást, a többi pedig a kevésbé sikerülteket. -
arpi6k
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
Elég bátor kiejelntés, EGY teszt meg egy hallomás alapján....
-
he7edik.
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
A Zafír az fő
csókosa az ATi-nak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
X800GTO2 is csak ök gyártottak
-
-
he7edik.
addikt
Zafíron kivül máshoz is hozzzá lehet jutni kis hazánkban

-
arpi6k
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
Milyen márka lesz?
-
AtG
aktív tag
válasz
banderasz77
üzenetére
Én is kíváncsi vagyok mit muzsikál.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meglesem, bár kétlem, hogy szűrőkben javulna valami...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Neked van 8 pin -es csatid?