- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
Aktív témák
-
GuMipOkE
senior tag
válasz
asadasad22 #4304 üzenetére
Jönnek.
A 7.9-es béta, ami terjeng a neten, az AGP verziók támogatását hozza elvileg. -
Komplikato
veterán
válasz
asadasad22 #4304 üzenetére
Hivatalosan szeptemberben jönnek ki. Nem hivatalosan kapható HD2400Pro és 2600Pro GeCube-ból. Japánban (Akiba) és pár német online árkeresőben is benne vannak. HD2600XT-ről meg szép képek vannak (GeCube), de kapni még nem lehet sehol. Eddig talált árak alapján a DDr2-es 2600pro AGP ára valahol a PCIE-es 2600XT GDDR3-al van egálban, ami elég gáz, de várható volt. Viszont valaki linkelt hasonló áron francia online shopból 2600por GDDR3 verziót, amit azóta sem lelek fel.
A hivatalos rajt után biztos lehet majd kapni más gyártótól is, hiszen a Sapphire oldalán kint is vannak, a HIS meg előző szériát is nyomta AGP-vel, a GeCube ugye bizonyos, és vannak pletykák a Powercolor verziókról is.
Itthon sehol semmi. -
Zé_Mester
őstag
válasz
asadasad22 #1230 üzenetére
hát nem tom ez egy jó kérdés :
- lap -- 10k
- ram -- 20-22k
- vga -- 20-22k
- cpu -- ezt nem írtad úgyhogy nem tom
Gianninál ennyi lenne az új :
- Gigabyte GA-965P-DS3 V3.3 DDR2 800, Sata2, GLan, Core2 3 év gar: 23.900,-
- Intel Core2Duo E2140 dobozos gyári hűtővel 1 év garancia: 17.900,-
- 1 GB/800 MHz DDR2 Kingmax Mars dobozos 3 év garancia: 9500,-/db
- 1 GB/800 MHz DDR2 Kingmax Mars dobozos 3 év garancia: 9500,-/db
meg a vga az kb 25-30e között lesz ha megjelenik
ha tegyük fel 50e ért el tod passzolni a mostani alkatrészeket, akkor 10.800at kell rádobnod, mert ez így 60.800 pénz.
és ezzel sztem jobban jársz mint ha most vennél egy AGP-s karit. -
Zé_Mester
őstag
válasz
asadasad22 #1176 üzenetére
most ez saját vélemény lesz mert nekem is hasonló alapokon van a konfigom.
én is agyaltam rajta hogy mi lenne ha csak egy AGP-s karit vennék, meg megkínálnám vagy 2 GB rammal.aztán szétnézegettem és sajna vannak olyan tesztek, ahol a E6700-as procinál is lekorlátozódik a VGA teljesítménye, namost akkor nekem lehet a csillagos égig húzott P4-es Prescottom, még így is rohadt kevés a E6700 alapteljesítményéhez.
Tuti nem tudnád kihajtani a kártyából ebbe konfigba a teljesítmányét mert rengered dologban korlátozódna.
sztem érdemes elpasszolni az egész gépet (táp az jó, azt hagyhatod) ,és ha eladod akkor darabonként, mert egybe ló***t se adnak érte sajna
egy új gépet kisebb ráfizetéssel ki lehet hozni és az igencsak jobb teljesítményt fog adni.
ha nem is Intelt veszel, akkor AMD-t a takarékosság miatt,de akkor is jóval jobban jársz, minthogy a jelenlegibe ölöd a pénzed.
egy kisebb C2D proci alá teszel egy Gigabyte DS3-as lapot meg 2*1GB ramot, meg akkor ezt a HD2600XT-t és hidd el ég és föld lesz a különbség, pláne ha még jól megcibálod majd a procit.
sztem ígyg jársz a legjobban, és mint írtam is , ez saját vélemény.
mivel én is ebbe a cipőbe járok, ezért csak a saját példámat írom le, mert én is hasonlóképpen fogom alakítani. csak én jóval többet szánok az új gépre.
remélem segítettem valamennyit -
marcias
őstag
válasz
asadasad22 #1206 üzenetére
Hát annyiért adod neki, amennyiért jónak látod, de csak hogy tudd, egy több mint fél éves 7600GT nem ér többet 22-25k-nál sztem.
-
pisti
őstag
válasz
Barátnak 30k-ért 7600GT-t. Nem lehet túl jó barát.
Én már ennél a résznél elkezdeném újragondolni a dolgot.
[Szerkesztve] -
asadasad22
őstag
válasz
Erre vmi vélemény?
-
Armando_19
őstag
válasz
asadasad22 #1161 üzenetére
Hát szerintem AGP-s kártya vásárlása felejtős. Inkább kicsit többet spórolni, és benevezni valami erősebb PCI-E rendszerbe, kezdetekben kicsit gyengébb VGA-val.
Ha eladnád a konfigod, és azt a külömbözetet belefektetnéd, ami lenne egy AGP-s kártyával, simán kihozol belőle egy 2X1G ramot, egy D9XX procit, valami 945-ös lapot, meg egy PCI-E 7600/7800GT-t.(jó ebbe azért kell kicsit rádobni).
De effektív teljesítményben sokkal jobban jársz vele az egész rendszert figyelembevéve, mintha egy másik AGP kariba fektetnél be.
Játékok is sokkal durvábban futnak majd, windowsbeli alkalmazásokról nem is beszélve(tömirítés, konvertálás,kódolás:MINDEN!)
De ez az én véleményem! -
sutyi^
senior tag
válasz
asadasad22 #1161 üzenetére
Hát AGP-be invesztálni már nem annyira kifizetődő.
Viszonylag olcsón megúsznád PCIe-re való váltást. -
törölt tag
válasz
asadasad22 #1066 üzenetére
Csak vkinek nem mindegy h. 40 v. 30k ...
-
Alvinka
tag
válasz
asadasad22 #1052 üzenetére
http://www.sapphiretech.com/hy/products/browseproducts.php?pcat=3
Itt az agps lista is és benne van 2600 csak árlistákon nem találtam még, legalábbis magyarországin. Valszeg az apgs 2600 xt 30k körül lesz, ha marad a szokásos agp pcie különbség. -
válasz
asadasad22 #1053 üzenetére
Amit PCI-E fronton is. X1950Pro.
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ford topik
- Tesla topik
- Nintendo Switch 2
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nyaralás topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest