- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
gfefe
őstag
válasz
Armando_19 #656 üzenetére
A remény hal meg utoljára....
Én bízok az új kártyákban... csak jó lesz az (most gondolom mondjátok, hogy a ''kis nív'')
DE ha olcsón adják és még 1024x 768 alatt viszi vmi ''kis'' szűrőt is akkor a hozzám hasonló juzereknek akik majd idővel cf en gondolkoznak jó vétel lesz... -
-
gfefe
őstag
válasz
VaniliásRönk #588 üzenetére
Igazad lehet... de én a tesztjére leszek kiváncsi
Most már tényleg körvonalazódik ezzel a karival, hogy a 8600gts alázva lesz -
gfefe
őstag
válasz
Zé_Mester #559 üzenetére
hát lehet benne vmi, de ha mondjuk nem 1x e akarod megvenni a két karit akkor jobban megéri majd a 2600....
Én most pont ezen gondolkodom. 1 re még lesz pénzem.. később amikor lement az ára veszem még 1 et...
Amúgy meg nem értem minek a népnek 1600xmittom én milyen nagy felébontás...
1024x768 max szűrőkkel és szevaszgyönyörű és jól is fut...
-
gfefe
őstag
HA nem látsz különbséget keresd elő az első x2000 as tesztet....
Csak jó hogy nem üti ki a szemed
(de birom azt ha vki nem konyit a dolgokhoz és jártatja a száját így meg úgy....
Hány szakmai hozzászólásod volt eddig? 30? na akkor.... gyarapítsd felőlem, de ne úgy , hogy beszólogatsz másoknak...) -
gfefe
őstag
válasz
Bundás22 #496 üzenetére
Az x2000 es széria a jövőbe néz... ez tiszta sor, de szerinted hova is tekintsen....
Lehet, hogy lassabbak a mai játékok, de nem annyira, hogy játszhatatlanok lennének...(az 2900xt re meg ez pláne igaz... minden pöpecül fut rajta)
Amúgy persze, hogy a jövőbe néz... a dx10 nem az?
Az igazi csata szerintem kb 3-4 hónap mulva lesz amikor már a driverek stabilak és kint lesz jópár dx10 es game... Na majd akkor meglátjuk , hogy a 8000 es széria , hogy áll a dolgokhoz... -
gfefe
őstag
NA az gyönyörü lesz
Hát mit csinálok én addig
Na nem baj legalább tudom, hogy príma driverrel fog érkezni... (legalább is nagyon ajánlom nekik)
A durva az, hogy olyan mennyiségben árasztják el vele a piacot, hogy az Nvidijjjja csak lesni fog(Meg lehetne kérdőjelezni az AMD stratégiáját, de szerintem jól csinálják
)
-
gfefe
őstag
Magam részéről .... lesz ez a kari olyan erős mint a gst... az meg, hogy a mostani játékokban gyengélkedik.... (szerintem nem jelent semmit) kiadnak 1-2 új drivert és minden megoldódik
Az AMD elvégre minden hónapban ad ki új drivert.... Hamar be fogja hozni...
(de remélem, hogy azért nemsokára kapható lesz az új üdvöske mert én sem szeretnék több hónapot várni) -
gfefe
őstag
Ecsém... jól kiveséztétek a témát
Grat srácok -
gfefe
őstag
Az igazság az, hogy dx9 alatt... lehet felőlem bármilyen redmény....
Az igazi csata dx 10 alatt lesz...és nem csak a most megjelenő még épp hogy dx10 es gamek alatt hanem azok alatt amik nem csak néhány utasítást használnak hanem legalább a felét... (vagy mittom én)
A lényeg, hogy a nagy har dx10 alatt elsz... és az Nvidia ott felkötheti a nadrágot szerintem... már csak ha a karik felépítését nézzük is. -
gfefe
őstag
válasz
VaniliásRönk #388 üzenetére
NA.... Én inkább ati párti vagyok, de azt azért nem mondanám, hogy a 8800 as széria szemét....
Örülnél te ha hozzád vágnának egy sli párost -
gfefe
őstag
Adná az Úr, hogy ilyen jó árban legyenek....
De attól tartok a kapzsiság... ráteszi majd a pontot a magyar árakra....
Ati 4 ever!!!
Csak lesz cf ha így haladunk... bár addig még sok víz lefolyik a szamoson. -
gfefe
őstag
válasz
Yushchenko #353 üzenetére
Na bumm... nekem meg a lában van gipszben
(bár már lassan leveszik)
Amúgy nem néztelek búrzsónak.... azt írtam le amit én csinálni akarok.. -
gfefe
őstag
válasz
Yushchenko #346 üzenetére
Csak a kis pénzü ember tervez cf re
Most veszek majd 1 karit 30 körül... és idővel meg mellé megint 1 et amikor lement az ára és úgy lesz a zsebemben is pénz -
gfefe
őstag
Remélem jó karik lesznek mert idővel jó lenne egy cf...
Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest