- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
asadasad22
őstag
válasz
Komplikato #4305 üzenetére
Aham. HD2600XT-t megvárom, de ha ennyire aránytalanul drágább lesz, mint a PCI-E-s, akkor lehet h kihagyom.
-
asadasad22
őstag
Hali. AGP-s változatokról van vmi hír már?
-
asadasad22
őstag
válasz
asadasad22 #1176 üzenetére
Erre vmi vélemény?
-
asadasad22
őstag
válasz
Armando_19 #1166 üzenetére
Az a baj, hogy most fektettem bele a gépembe egy keveset. Történt ugyanis, hogy a gép behalt->bevittem szervízbe->alaplap volt a hibás->vettem használtan egy Abit IC7-et 9k-ért->közben kiderült, hogy a noname 300-as tápom nem lesz hosszútávon jó, ezért vettem egy 350-es FSP-t. Kiderült, hogy az új alaplap nem szereti a ramjaimat és nem tudja őket dual channelbe futtatni->+10k és vettem akkor már 2x1GB Corsair ramot kitben. Ezenkívül még jött az is, hogy IC7-ben nincs hálózati vezérlő beépítve->gigabit ethernet kártya 3k-ért. Kb ennyi. Plusz a 7600GT-t még tavaly október fele vettem 40k-ért... Most végre megint egyben van a gép, működik minden, a RAM is egészen gyorsan megy kis időzítésekkel dual channelben, a proci elég minden játéknak még manapság. Egyik barátom meg jobb videókártyát akar, ezért az enyémet oda tudnám passzolni neki 30k-ért, így szinte ráfizetés nélkül meg tudnám venni a HD2600XT-t. Mit gondoltok, mit tegyek? Nem sok pénzem maradt egyéb nagyobb fejlesztésekre... Szvsz ez a gép egy eléggé csúcs kis prevgen gép ami még sok mai (értsd DDR2, PCI-E) gépet is lenyom, talán jobb lenne ezt már így meghagyni aztán majd évek múlva ha fullra elavult egy tök újat venni. Mit gondoltok, mit tegyek?
-
asadasad22
őstag
Mit gondoltok, kb mikorra várható a HD2600XT AGP-ben? A PCI-E-hez képest késni fog? És ha teszem azt lesz 30k (vagy 35k mert AGP mindig drágább), és az X1950Pro lesz 40-45k (most ekörül mozog), akkor melyiket érdemes venni? Mennyire ér sokat a DX10? DX9-ben az X1950Pro erősebb igaz? Várható még vmi erős kártya AGP-ben?
-
asadasad22
őstag
válasz
Alvinka #1056 üzenetére
Legyen tőlem inkább 40k, de ne alázza le egy 8600GT, legyen legalább annak a szintjén. Vagy legyen 45k és legyen az X1950Pro/8600GTS-nél is erősebb de ez így gyengének tűnik. Sztem ez a DX10nek eléggé az allja... Tehát nem érdemes rá várni AGP fronton azt mondjátok, X1950Pro lesz a jó? Nem jön erősebb változat?
-
asadasad22
őstag
Hali! Tud vki bármilyen infót az AGP-s változatokról? (teljesítmény, ár, megjelenés)
Aktív témák
Hirdetés
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest