- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
belaazallat
addikt
válasz
VR6-Fan #3449 üzenetére
Köszi!
Nekem nem az jött le abból, amit ő mondott. De inkább biztosra megyek, köszönöm!
Vannak már ötleteim, csak még a marósal kell megbeszélnem.
Esetleg ha vkit még érdekelne blokk, privibe jelezze, ha többet rendelünk, hátha lesz kedvezmény, nekem szeptemberbe lesz aktuális. -
Bundás22
őstag
válasz
VR6-Fan #3424 üzenetére
Bundás:a PH teszt frissitve lett és mi van ha az atit is tuningoljuk?(kis IQ figtherem)//mert te csak a azt érted jó akkor sem 3napos cikk mind1 sztem a 8600 a nyerő szted a radeon én csak próbáltam a tényekre támaszkodva fény hozni ide
a radeont meg már alapból agyontunningolva hozzák ki a gyárból, nemcsoda h +50mhz-et ha sikerül kihozni belőle, mi lenne ha az nvidia gondolna egyet nyomna a 8600-os ra gyári feszt+erős hűtőt és kiadná a 900 mhz-es változatú 8600GT-t, fillérekbe kerülne a változtatás és állva hagyná a radeonokat(legalábbis ezeket)ha nagyon megerőseödne az ati ebben a kategóriában ezt még megléphetik, tuti h nagy sikere lenne ha ugyanolyan olcsón adnák
a radeonban meg már semmi tartalék
[Moderálva. - peterkeT]
[Szerkesztve] -
Bundás22
őstag
inkább 17k+áfa azt hiszed ez a abszolút minimum ár? 2 év múlva 5K-ért utánad vágják egy 8800GTXet meg 30ért, de majd meglátod úgyis
és hallottam a 4X4ről stb nagy ügy az Intel is kihoz újat a C2D árát leviszi közbe és akkoris mindenki intelt fog venni és nem X2est
[Szerkesztve] -
Bundás22
őstag
pár napja nem te montad hogy az A64-ed bealáz egy c2d-t is
hagyjál már a múltal és nem lealáz csak gyorsabb lehet nála magasabb órajelen és ez így is van[link]
én most is azt mondom hogy pölö egy 3800+ (2,4Ghz) egymagos alkalmazásoknál gyorsabb mint a ''félkarú óriás'' E6300(1,86 ghz) de én csak ezt mondtam
oly nehéz ezt megérteni
és miért kell félreértelmezni
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Jelszókezelők
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest