Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Ezt azért meg tudom cáfolni, s24u, xiaomi 14, xia 14u, op12, op13, xiaomi 15u, vivo x100 pro és vivo x200 pro (ex)userként.

Az iOS most is stabilabb és folyékonyabb mint a droid. Az értesítési mizériákról droidon nem is beszélve. Kernel panic nálam soha nem volt (kivéve amikor bétáztam) és igen, a cc-ben ott van fixen szerkesztési nézetben a lag, és igen, valóban a kamera fagyások is léteznek, bár az szerencsére baromi rikta. Nem iOS istenítés ez, mert pont azért van ennyi droidos tapasztalatom, mert mennék innen, mert egyre szarabb az iOS, egyre több a bug, a lag, borzalmasan fejlődik vissza, és ez a nyitással csak egyre szarabb lesz. De nálam még most is stabilabb és jobb, de régen ég és föld volt a különbség, most meg csak simán jobb, mint a droid. Azt is hozzáteszem, hogy én nagyon sok kapcsolót, személyreszabási lehetőséget nem használok, meg egyéb droidból átvett dolgokat sem (optimalizált töltés, aod, egyéb cuccok), mert azért használtam eddig is szifont, mert ezek rohadtul nem hiányoztak. Szóval ha valaki minden ilyen droidból átvett fícsört használ, meg minden személyreszabási cuccot állítgat, stb, akkor lehet, hogy nála szarabb a helyzet. Soha nem lehet tudni mi mivel függ össze, ugye a 80%-os töltési limit náhány esetben félig téglázta pl az elején a telókat. Vicc. De én úgy használom ezt a rendszert ahogy megálmodták, még ha Cook és az EU kéz a kézben lassan át is alakítják. És nem, nem arról van szó, hogy nem kell fejleszteni, nem kellenek bele új funkciók, de ez a sok opció, kapcsoló, személyreszabás csak növeli a hibák számát. És ráadásul hiába, mert aki droidról jön, annak ez is kevés és így is "buta", de legalább még bugosak is ezek a funkciók.
-
Instabil
junior tag
Erdekes, nalam meg nem fagyott ki iPhone, pedig 2007 ota hasznalom.
Milyen funkcio nincs ami van samsungon?
A one ui t hagyjuk, a snapdragon nem birja el.
Inkabb arrol beszelj, hogy miert van tobbfele hardverrel ellatva egy flagship samsung.. snapdragon meg a samu sajatja, amit ugye imadtak a felhasznalok. 😂
Olyan uj technologiakat vezetett be az apple az elmult evekben, amit senki mas, nem fogom felsorolni..
Tudod itt van icloud, apple music, appletv illetve sajat fejlesztesu hardver, minden osszhangban van.
Az appokrol meg ne is beszeljunk, az ios miatt jobban tudnak optimalizalni iphonera.
Egyebkent hany GB ram van a samu flagshipben, 12? 🤦♂️ -
Speedy007
addikt
Lehet hogy nyugis darabot fogtam ki de nekem a több évnyi bug halmaz Xiaomi után ez a IOS kész felüdülés... Bár nem tagadom volt az elején kisebb "súrlódás" mikor az NFC használat után radom módon minden féle és fajta jelzés nélkül újra indult a telefon, de azóta gond nélkül teszi a dolgát... Újra indítva is csak akkor van ha jön rá frissítés Xiaomi esetén 3 havonta szokott jönni kb. és közte legalább egy tucatszor legalább újra kell indítani. 60Hz-n használtam a Xiaomi-t kivéve a MI 10T Pro-t ott tudta fixen a 90hz-t nekem nem tűnik fel hogy nem 120hz-n pörög a képernyő frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Autós topik
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi