- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iOS alkalmazások
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Ezt azért meg tudom cáfolni, s24u, xiaomi 14, xia 14u, op12, op13, xiaomi 15u, vivo x100 pro és vivo x200 pro (ex)userként.
Az iOS most is stabilabb és folyékonyabb mint a droid. Az értesítési mizériákról droidon nem is beszélve. Kernel panic nálam soha nem volt (kivéve amikor bétáztam) és igen, a cc-ben ott van fixen szerkesztési nézetben a lag, és igen, valóban a kamera fagyások is léteznek, bár az szerencsére baromi rikta. Nem iOS istenítés ez, mert pont azért van ennyi droidos tapasztalatom, mert mennék innen, mert egyre szarabb az iOS, egyre több a bug, a lag, borzalmasan fejlődik vissza, és ez a nyitással csak egyre szarabb lesz. De nálam még most is stabilabb és jobb, de régen ég és föld volt a különbség, most meg csak simán jobb, mint a droid. Azt is hozzáteszem, hogy én nagyon sok kapcsolót, személyreszabási lehetőséget nem használok, meg egyéb droidból átvett dolgokat sem (optimalizált töltés, aod, egyéb cuccok), mert azért használtam eddig is szifont, mert ezek rohadtul nem hiányoztak. Szóval ha valaki minden ilyen droidból átvett fícsört használ, meg minden személyreszabási cuccot állítgat, stb, akkor lehet, hogy nála szarabb a helyzet. Soha nem lehet tudni mi mivel függ össze, ugye a 80%-os töltési limit náhány esetben félig téglázta pl az elején a telókat. Vicc. De én úgy használom ezt a rendszert ahogy megálmodták, még ha Cook és az EU kéz a kézben lassan át is alakítják. És nem, nem arról van szó, hogy nem kell fejleszteni, nem kellenek bele új funkciók, de ez a sok opció, kapcsoló, személyreszabás csak növeli a hibák számát. És ráadásul hiába, mert aki droidról jön, annak ez is kevés és így is "buta", de legalább még bugosak is ezek a funkciók. -
Instabil
junior tag
Erdekes, nalam meg nem fagyott ki iPhone, pedig 2007 ota hasznalom.
Milyen funkcio nincs ami van samsungon?
A one ui t hagyjuk, a snapdragon nem birja el.
Inkabb arrol beszelj, hogy miert van tobbfele hardverrel ellatva egy flagship samsung.. snapdragon meg a samu sajatja, amit ugye imadtak a felhasznalok. 😂
Olyan uj technologiakat vezetett be az apple az elmult evekben, amit senki mas, nem fogom felsorolni..
Tudod itt van icloud, apple music, appletv illetve sajat fejlesztesu hardver, minden osszhangban van.
Az appokrol meg ne is beszeljunk, az ios miatt jobban tudnak optimalizalni iphonera.
Egyebkent hany GB ram van a samu flagshipben, 12? 🤦♂️ -
Speedy007
őstag
Lehet hogy nyugis darabot fogtam ki de nekem a több évnyi bug halmaz Xiaomi után ez a IOS kész felüdülés... Bár nem tagadom volt az elején kisebb "súrlódás" mikor az NFC használat után radom módon minden féle és fajta jelzés nélkül újra indult a telefon, de azóta gond nélkül teszi a dolgát... Újra indítva is csak akkor van ha jön rá frissítés Xiaomi esetén 3 havonta szokott jönni kb. és közte legalább egy tucatszor legalább újra kell indítani. 60Hz-n használtam a Xiaomi-t kivéve a MI 10T Pro-t ott tudta fixen a 90hz-t nekem nem tűnik fel hogy nem 120hz-n pörög a képernyő frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iOS alkalmazások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AliExpress tapasztalatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- PlayStation 5
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- További aktív témák...
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest