- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
petfoto #1803 üzenetére
Üdv a kezeltek között...
"Olvastam itt, hogy türelem kell az átálláshoz."
Írtam már párszor, hogy 2012 óta voltam droidos (Galaxy Ace, Huawei G700, Huawei Y300 (másodlagos), Redmi Note4, Redmi 1S (másodlagos), Moto G60) ez ugye 14 év. Előtte Symbian S60-t használtam. A Symbian->android nagyobb sokk volt, mint az andoid->iOS.
2024. dec. 17-én érkezett a Tájfun (fekete 16Pro 128GB), ez az első iOS-es telefonom, igaz 2 éve Mac-et használok, ez talán(!) valamit könnyített. (Tavaszra tervben van egy 64-es SE2020 tartaléknak illetve bringázáshoz)
A droidos beidegződések kb. 3-4 napig voltak zavaróak. Semmi türelem nem kellett, persze az iOS sem tökéletes, a hülyeségeit kiismerni hetek, hónapok kellenek - a Mac-en még mindig találok új dolgot, pedig 2 éve dolgozok vele - tele van olyan apróságokkal, amikhez droidon külön app-okkal kellett birkózni.
#1790 mouzrr
Pitaka vagy Benks aramidot szerettem volna, lett egy ~3.500Ft-os noname TPU/szilikon. Három bajom van vele. A gombok vacakok (anyagában kivágott) és a kamera gomb kivágása kényelmetlen. A por ragad hozzá.
A peremek elég magasak, a tok feszes nem lötyög bár kissé bumfordi. Viszont egyre kevésbé akarom cserélni.
#1805 batai15
Látom öles léptekkel indulsz lefelé a lejtőn...Watch-ot nem vagyok hajlandó venni. Annál jobban szeretem a tokozott Molnija-mat.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest