Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsillio
addikt
Várható trial xtreme 4 vagy 3ra új pályák?
-
Dilikutya
félisten
válasz
Cseri0058
üzenetére
Felcsillant a szemem... aztán megnéztem, mi ez. Írják a fórumban, hogy el sem indul, de a képeket elnézve nem nagy kár érte. Az autók újak, mintha lenne többféle játékmód is, de a pályák ugyanazok, ez így még ingyen se kéne.
Ahogy utánaolvastam, ez a WeGo Interactive az alap Re-Voltot sem portolta valami jól. Nekem nem volt ugyan hiba benne, de 1-2 percet játszottam tableten vele csak. Többet nem is fogok, mivel megvan PC-re. És ezek a koreaiak is akarnak egy PC verziót csinálni. -
Cseri0058
őstag
Van Re-Volt 2

Bár nálam nem indul el... -
Maxtreme
addikt
Ezt próbálta már valaki?
Ha igen, hogy megy nála, és főleg min?
Nálam S3-on minimumba csökkentett felbontás mellett szó szerint diavetítés. (1-2fps-el megy szemre)
Ezt szerintem PC-re akarták kiadni, csak fejlesztés közben valami homokszem kerülhetettt a gépezetbe.
-
Dr. Mózes
aktív tag
Egy újabb Hill Climb Racing típusú játék: Sunny Hillride
-
Melack
veterán
Sziasztok! Magyar nyelvű logikai/kijutós játékok vannak a playen? Páromnak szeretnék párat összeszedni, de nem találtam eddig olyat, ami jó lehetne. Előre is köszönöm a tippeket!

-
MurdR
veterán
A Dead Trigger2-vel játszik valaki? Arra lennék kiváncsi hogy a mostani frissítéssel is akadozik-e highon. (Erős hw-en)
-
Dr. Mózes
aktív tag
Megjelent a The King of Fighters '97. 900 Ft-ot kérnek érte, ami elég sok, viszont van benne Bluetooth-os multiplayer mód is.
-
saelin
veterán
válasz
Minstrel
üzenetére
Ilyet én is tapasztaltam nem egyszer, ha jól tudom a fejlesztő megadhatja melyek legyenek a feketelistás készülékek és azok nem tölthetik le. Ritka volt az nálam, hogy leszedtem egy nem kompatibilis játékot és bajosan futott. De majd valaki felhomályosít pontosabban, aki jártasabb az ilyenben.
-
dzsidzsas
tag
Na kiprobáltam a Dead Trigger 2-t. 10 lvl után, ha nem költesz rá pénzt játszhatatlan. Pöcsöm tele az ilyen játékokkal. Uninstall.
-
Yayoh
aktív tag
-
Maxtreme
addikt
-
Maxtreme
addikt
-
Bozek
nagyúr
válasz
eastone1
üzenetére
Simán rámásolod SD-kártyára és kész. Csak a DOSBox.conf fájlban állítsd be a mount-ot az SD-re, mert különben nem fogja látni.
Tehát például berakod az SD-n a CCRedA (DOS még 8.3-at használt a fájlneveknél, erre figyelj oda) könyvtárba. Majd a conf fájlba beírod a következőt: mount c /sdcard/CCRedA, bár nézz utána, hogy mi az SD-kártya pontos elérési útja, mert most csak a hasamra ütöttem.
Ha ez megvan, akkor a C: meghajtó a CCRedA könyvtár lesz, szóval az EXE fájllal futtathatod is a programot.Amúgy én létre szoktam hozni egy DOS könyvtárat az SD-n és azon belülre rakom a többit. Így a mount-nál azt töltöm be és csak be kell lépnem abba a könyvtárba, amelyikben épp a futtatandó játék van.
-
Narxis
nagyúr
Frissült a Ski Safari!
What's New
Welcome to Panda Pass!
Home to rolling giant pandas, gliding red pandas, crazy cranes and indifferent Llamas.
You can now keep your save game backed up to the cloud, compete against friends on the online leaderboards, and unlock new achievements by signing in to Google+.
Enjoy the panda-monium! -
jozso1989
őstag
Gratulálok az EA-nek! Így fél év-1 én után kompatibilis lett a Most Wanted Adreno 320-szal! Gratulálok, szép munka! Minden elismerésem az övék (már készül adreno 400 széria, de nem baaaj)!
Kár, hogy már játszottam az ncore verzióval...

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
thiclyoon
üzenetére
Hopsz
... Rosszul fogalmaztam... Multiplayer FPS
Shadowgun Dead Zone: android 3+ (nekem gb)

Mass Effect nem fut a telómon
Dead Trigger megvan, a 2 android 4.0+
Dead space nem multis.Szóval így újrafogalmazva Android 2.3.6-ra kellenek játèkok. Nem muszály a legújabb legjobb grafikájúnak lennie, mivel valszeg nem menne a telómon. (Zte kis plus)
-
thiclyoon
aktív tag
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Lenne egy point-and-click ajánlásom: The Silent Age. Ingyenes, de nekem nem volt kompatibilis, szerintem ez is országzáras. Apkt letöltöttem, tökéletesen futott, nagyon klassz játék!
2. Tudtok online FPS-t ajánlani a Modern Combat és a N.O.V.A-n kívül? Igazából a Gameloftos játékok nem érdekelnek, már tele van a céggel a hócipõm, bármi más jöhet!

-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Valaki megtudja mondani hogy androidos telefonon lehet-e játszani online játékokat pld: barátikörben, vagy flyordie.-ben üdv
-
eastone1
senior tag
Ismeri valaki a dosboxot? Olyan játékot szeretnék futtatni vele ami már psx re nem jelent meg.
C&C és Red alert 2. részei. Hogyan kell a játékmappát a telóra tennem? -
Beni97
őstag
Sziasztok!
Nekem samsung galaxy minim van és az lenne a problémám hogy vannak a játékokban fehér kockák pl a jet pack joyride-ban a kis emberek ilyen fehér kockák(ez azóta van mióta frissítettem régebben nem csinálta) és ott van az epic defense amiben az enemi szintén fehér kockákból áll és nagyon idegesítő, zavaró.
Ezt lehet valahogyan orvosolni valamilyen progival vagy csak gyenge hozzá a telefonom?
Samsung galaxy mini s5570I -m van custom rommal , android 4.2.2-vel!! -
golyós
addikt
Tegnap frissítették a [link]Minion Rush játékot.Azóta nem csatlakozik a szerverre így viszont nem lehet vele játszani.
Más tapasztalt ilyet?
-
Logeeen
senior tag
Ehhez hasonló multiplayer játékot? Próbáltam már párat, de egyikse ilyen. Lényege, hogy akármit kell csinálni, live legyen lehetőleg...

-
Bingisz
addikt
A Neverhood androidra portolásáról van már valami fejlemény?
-
Cryptic Cosmos a mai ingyenes játék az amazonon, érdekesnek tűnik.
-
Maxtreme
addikt
-
Aki szereti a(z ingyenes) logikai játékokat, annak itt van egy: Tantrix Quiz
Egy ismerősöm csinálta egyetemi projektként, és szerintem baromi jó időtöltés. A szabályok egyszerűek, és nagyon addiktív tud lenni, ha az ember belefeledkezik.
Nézze meg, akit érdekel, aztán ha kérdés van, szívesen válaszolok
A Tantrix egyébként egy nagyon jó kétszemélyes stratégiai játék is (az app nem erről szól, ez egy egyszemélyes kirakó), ha valakit az is érdekel, akkor itt nézhet utána, mi is ez: Tantrix honlap. Egyébként ebben a stratégiai változatban a magyarok a világ élvonalába tartoznak
-
Viktor77
titán
Nézegettem milyen WoW stílusú játékok vannak telefonra. Eddig kettőt találtam, ha tud még valaki hasonlót, ne tartsa magában.
Order & Chaos online
3D-s, dungeonos, partys. Sajnos erről többet nem tudok, mer csak videókat néztem róla. A Play azt írja nem kompatibilis, pedig a telefonom (Y300) mindennek megfelel. Tudja valaki mi lehet a bibi?Elgard
Ez JRPG stílusban adja elő magát, de gyakorlatilag egy az egyben WoW. Partyzás, craftolás, még a cuccok minőségszínei is megegyeznek. Van AH, gemelés, talentelés, minden.
A különbség annyi, hogy nem open world, a világban nem találkozhatsz másokkal (csak a partydat látod, persze a városban van nyüzsgés).
Ezzel játszom jelenleg, nagyon bejön. -
jozso1989
őstag
Dead Trigger2-ben nyomtátok már a mesterlövészes küldit?
Baromi jó! Olyan, mint a Sniper Elite-ben! -
csibu99
tag
válasz
kanyipicske
üzenetére
Továbbra sem értem miért nem látom Prestigio 10.1-es tabletemen... vagy a régiót ország-szűrésre kell érteni?
Más: PvZ2: leeht csak én vagyok mázlis de azért normálisan kaptam az első pályán kulcsokat, persze meg kellett szevednem vele, de azért adta. A kalózos területen már sokkal lassabb.
Nekem tetszik amúgy a progi.
-
assemble
addikt
Egyebkent eddig nekem csalodas ez a pvz2.
Az "ujitasok" 90%-an tisztan erezni hogy csak a penztarcadra jatszik.
A csillagokert, kulcsokert szopni, izzadni kell rendesen, vagy persze perkalni.
Az egesz olyan eszetlen szivatas-daralas vagy fizess koncepcio (mint sajnos eleg sok mai jatek). Ezert utalom a freemium-okat.
Emlekeim szerint az 1-el sokkal szivesebben jatszottam anno, az tenyleg a jatek elvezeterol es nem a penztarcadrol szolt, sokkal jobb volt, foleg a maga idejeben.
+eleg homalyos az 1080p tablamon, nem sokat foglalkozhattak a tablakra, eles kijelzokre valo optimalizalassal. -
Cseri0058
őstag
Nálatok h adja az utobbi időben a kulcsokat a pvz2?
Első mapra már csak 2 kulcs kéne de nem adja meg legalább 50 kör óta...már lassan letörlöm ezt a fost... -
BDave
őstag
Kikerült a cikkem az Androidos játékokról, ha gondoljátok itt elolvashatjátok: Mindenkinek jár egy kis lazítás
-
csibu99
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Battle Commandot sehogy sem találom, a War 2-t kipróbálom.

-
mijos
senior tag
Marketen már nem találok új, értelmes játékot. PVZ2 nem ajda és még ki se próbáltam, az egy is nagyon unalmas volt, 0 kihívással. Valami fejlesztgetős, stratégiás játékot tudtok?
-
saelin
veterán
Semmi baj.

Star Command, egy jó kis űrhajós játék. Van benne egy kis menedzsment, ami abból áll, hogy berendezhetjük a hajónkat amit a játék elején választunk ki. Ezen felül különféle fajok is lehetnek a legénység tagjai, akik szintet lépve új képességeket sajátítanak el. Hosszú játékidővel kecsegtet ajánlom mindenkinek.
-
FZsolt15
aktív tag
Android fejlődéstörténet 4.1.x és 4.2.x
-Javult a programok frissítése: a Smart Update segítségével immár nincs szükség a teljes fájl letöltésére, csupán a megváltozott részeket cseréli ki a rendszer.
forrásKíváncsi vagyok, hogy 4.3 CM rommal vajon működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De kellene még több 
De nem is a Gameloft lenne.

![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2013-11/10/395068_vnfseskazdylts5k_wtf.png/800)