Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
busman
veterán
Real racing mindenkinek összefosta magát?
-
BigBlue69
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Másnéven, ha tetszett a 7 akkor jó lesz nekem ez is?

-
törölt tag
-
eastone1
senior tag
Valaki ismer még emun kívül más oldalt is ahonnan epsxe játékok tölthetők. A nuclear strike és még egy két játék nincs meg az emun.
-
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
tudnátok hasonló platform játékot mondani, mint a Prince of Persia részek? Kettő nem érdekel, hiába klasszikus: Mario és Sonic.

@xenom0rph:
Én egy Vice City Stories-t.
(Meg ha végre menne a Vice City...
) -
VD
őstag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
A korábbi Asphalt-ok is ennyibe kerültek.

-
xenom0rph
őstag
TD és Kingdom Rush fanoknak üzenném, hogy lesz új Kingdom Rush...!
ios-re természetesen kint van... -
Konczi06
tag
Quadropus Rampage emberek! Play-ről ingyen tölthető és eszméletlen hangulatos kis "kaszabolós" játék
Engem órákra le tud kötni
Csak ajánlani tudom 
-
BigBlue69
őstag
Gameloft
Is it the speed? The acceleration and pure velocity?... Nah, it's got to be going AIRBORNE!Asphalt 8: Airborne, tomorrow on iPhone, iPad, iPod touch and Android!
-
Sonja
nagyúr
Splinter Cell Blacklist: Spider-Bot
Képekről egész jónak tűnik.
Kíváncsi vagyok. 
-
törölt tag
Urak!
Ugye akkor holnap jelenik meg az Asphalt 8?
-
-
MurdR
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Csirke vissza mennyé'

-
zho-lee
addikt
Na, nehogy má' az én agyatlan kérdésem miatt itt háború legyen...
Köszönök minden segítséget, az a baj, hogy alap játékokhoz értek csak.
Viszont tegnap előtt kijött az android 4.3 a Sensationra, és így is le kellett volna tesztelnem.
(most, hogy telepítettem, rájöttem, hogy az RR3-mal játszottam már, de azt sem tudom, melyik régebbi készülékemen)
Am nekem nemigen vannak ilyen játékok a telefonon.

-
zho-lee
addikt
a Real Racing nem indul el a Sensationon.. baromi jó akkor a rom.. -
xenom0rph
őstag
Játszik valaki a Simpsons : Tapped Out-tal ? Ha igen, akkor lenne ahhoz az illetőhöz pár kérdésem.

-
zho-lee
addikt
-
lionshamlet
senior tag
Azt hol lehet megtudni hogy ez lesz e Androida?
[Metallica Revenge] -
aizen92
addikt
XCOM-ról tudni valamit hogy jön-e droidra és hogy mikor?
-
Yayoh
aktív tag
Sziasztok
valami jó város építős játékot ismertek ?
-
raziel01
veterán
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Freezer milyen lett? -
zyndar
tag
Sziasztok!
Keresnék olyan römi játékot, ami a hagyományos lepakolós, rabló vagy nem rabló römi, 2-3-4 játékossal. Szinte csak Gin Rummy stílusút találtam, ami meg jó lenne, az nagyon igénytelen kivitelezés.
Előre is köszi. -
lionshamlet
senior tag
[PSP]-re játékok vannak.
Míg androidra csak utánzatok.Játékélményben köze nincs a 2 rendszernek egymáshoz.
Hiába elavult a psp, egyszerűen még mindig inkább azt mint a mostani csúcskategóriás Okostelefonokon való játékot.
És nem az irányítás miatt.
Egyszerűen elfelejtettek erre a platformra játékot csinálni, nem találták még meg a formulát.
Pedig a Touchscreen adja magát, hullajó QTE szekvenciát lehetne rá csinálni, Kalandjáték, ott a giroszkóp stb-
De egyszerűen nincs semmi. -
maross
nagyúr
na igen, de mennyivel egyszerubb egy alapbol nem lathato,de kipattinthato fizikai gombokon jatszani, mint buszon wireless joyozni? Nem is kell konzolt csinalni a telefonbol, csak egy normalis iranyitast biztosito felulet kene, ami a jatekok 80-90%-anal nem a kepernyore valo tapizast jelenti. Az android, a telokban levo hardver es a jatekfelhozatal tokeletes a celra, egy fps-t megse tudsz rajta jatszani, pedig az iranyitast megoldani jo esellyel nem nehezebb, mint 4magos cput beletuszkolni a telokba.
-
VD
őstag
Nem játék konzolra írják ezeket az alkalmazásokat, hanem telefonra és tabletre. Mert ezt lehet eladni. A Vita is akkor bukás lett mint állat. Nekem is van. Sőt előtte PSP-m volt. De rohadt nagy csalódás. És drága a játékfelhozatal egy android/iOS-hez képest.
7-8 colon tökéletes az irányítás és semmit nem takarsz ki. 10" már néha kényelmetlen.De 3,5-4" egyszerűen alkalmatlan komolyabb játékra.
Aki nagyon hiányolja a fizikai joyt és gombokat, annak ott volt az Xperia play, vagy fog egy wireless gamepadot és azzal játszik. -
-
zyndar
tag
Sziasztok!
Keresnék olyan römi játékot, ami a hagyományos lepakolós, rabló vagy nem rabló römi, 2-3-4 játékossal. Szinte csak Gin Rummy stílusút találtam, ami meg jó lenne, az nagyon igénytelen kivitelezés.
Előre is köszi. -
maross
nagyúr
válasz
lionshamlet
üzenetére
en lennek a vezeto valami ilyen helyen, mar reg nem touchscreenen szerencsetlenkedne mindenki ugy hogy nem latja az ujjatol a kepernyot, hanem valami mobil oldalarol kipattinthato kis vezerlovel, es a mobil hatan megbujo touchpaddel

-
lionshamlet
senior tag
Jeah, elindult a pacific rim.
Hullajol néznek ki benne a robotok-szornyek, szépen le lettek modellezve.
Kár hogy a jatekmennet dogunalom.
De pár percig el lehet vele lenni.Az after earth c film jatekvaltozata is odaszegez vagy 2 perce a kijelzo elé.
Addig érdemes kipróbálni.De a superman legújabb jatekvaltozata nem akar elindulni.
Vki próbálta már?Illetve még az iron man 3 már elég jól sikerült, akár 10 percet is játszhat vele folyamatosan kb addig tart a figyelem.(Abbol kb 8 perc míg a fomenuben a vasember pancelt forgatod nezegeted. Annyira atomzsir.)
Utána úgyis mész macskát simogatni vagy barmi.Nemertem miért nehéz játékot csinálni okostelore.
Inkább játszok psx/n64 emun minthogy betoltsek egy android gamet.
Pipaszutyok mind.
Vagy direkt 5-10 perces játékokat csinálnak ami addig tart míg mész 2-3 megállót a busszal, mert szerintük úgyis addig jatszanal csak, és ezért mire torjek magukat?Pár éve még elkepzelhetetlennek tartottuk ezt a grafikát, hardvert, touchscreent a telefonon.
Most hogy adva van az innováció nem tudnak vele mit kezdeni.
Mert mégis mekkora már hogy nem gombokkal hanem gesztusokkal iranyitod a kutyut, tiszta highend, és van alatt vas is akár egy kiemelkedő felhozatal elkészítesere, de semmi.
Jönnek itt a gagyik folyamatosan. -
BDave
őstag
Addiktív!!!

-
törölt tag
Lényegében egy felturbózott Impossible Game az egész, azonban sokkal részletesebb, és több újdonság van benne. Egyrészt tartalmaz egy pályaszerkesztőt is, ám ennek 3,7"-es kijelzőn nem láttam értelmét, így sokat nem tudok róla nyilatkozni.
Lényeg, hogy egy adott pályán, a kijelző érintésével végig kell ugráltatni a kis figurádat.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Gurulunk, WAZE?!
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- EliteBook x360 1040 G8 14" FHD IPS érintő i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MacBook 12" Retina 2015, 8/256, 1.1 Ghz Intel M, magyar billentyűzet
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC Eladó!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Phanteks Enthoo Pro
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Engem órákra le tud kötni
Csak ajánlani tudom