Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vonyarc
tag
A RR3-ban nem lehet eladni autót valahogy?
Vagy csak én nem jövök rá hogyan kell? -
Silverr
aktív tag
Na gyerekek ilyen játékkal kell játszani nem valami szuper modernel

[link]12 a pontszámom, elméletileg ez már nagyon jó

-
Logeeen
senior tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
És tényleg nagyon jó!

-
DrJaka
aktív tag
Dragons of Atlantis: Heirs-el játszik valaki? Vélemény?
Offline is megy vagy kell hozzá net? -
aizen92
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
jópofa
egyszerű, de nagyszerű. -
Daniel Alves
őstag
Hills of Glory 3D
Csak ajánlani tudom!
-
válasz
thiclyoon
üzenetére
Sajnos a látszat ellenére ez nem ilyen egyszerű, próbáltam.
Helium-os biztonsági mentésemmel se megyek sokra.Írtam amúgy a játék fejlesztőinek is pár napja ezzel kapcsolatban.
Azt írták nagyon sajnálják, a játék jelen állapotában nem támogatja a játékállás átköltöztetését, de a jövőben próbálnak ráfeküdni a témára esetleg frissítés formájában.Gondoltam hátha van aki tud itt valami nagyon okosat.
Azért köszi szépen!
-
Itt konkrétan arról van szó, hogy van a játékban valami bug, amivel vissza lehet vinni az időt úgy, hogy a program szerint még nem kaptad meg a napi bónuszt. A srác azért panaszkodik, mert hiába próbálkozik, így nem kap megint napi bónuszt. Aztán később valaki válaszol rá, hogy ez azért van, mert a szerver nyilvántartja, hogy ki, mikor kapott bónuszt, így nem lehet trükkel extra bónuszhoz jutni.
-
thiclyoon
aktív tag
4.Temple Run 2-t egyszerű átrakni, mivel sd-n tárolja egy txt-ben az adatokat:
a telefonról (pontosabban az sd kártyáról) lemented (telefonról usb-n keresztül, sd kártya olvasóval) ezt a fájlt:
/mnt/sdcard/Android/data/com.imangi.templrun2/files/gamedata.txta "másik" telefonra letöltöd a játékot, és ugyanarra a helyre (ha nincs(enek) ilyen mappa('k), akkor létrehozod az(oka)t) bemásolod)
(külső sdre, megint usb-n, vagy kártyaolvasón keresztül)
remélem érthető
-
Sziasztok!
Felhalmozódott magamban néhány kérdés, mire megtudtam, hogy létezik ilyen topik is.

1. Pc-n nem tudjátok hogyan lehet megnézni a Play Games-ben jegyzett játékokban elért achievementek-et?
Egyáltalán van ennek a Play Games-nek akármilyen PC-s felülete, esetleg kliense? Nem igazán találok semmit sem e témában.2. El lehet valahogy távolítani játékot ennek a Play Games-nek az achievement rendszeréből?
3. Nektek is néhány játéknál nem hajlandó amúgy regisztrálni az achievement-eket ez a Play Games?
Nekem ilyen Prince of Persia: SaF, Asphalt7 (igaz itt korábbi mentésemet állítottam helyre, mikor még nem volt Play Games, nem tudom ez kavar-e be neki), meg félig-meddig az új Table Top Racing (nagy részét megadja, de van amit nem).4. Ti vissza tudtatok állítani TempleRun 2, NFS: MW mentést egy másik telefonra (ha volt egyáltalán, akinek volt vele/velük dolga)?
-
DrJaka
aktív tag
Ez a legfrissebb ahol láttam hogy téma.
Amennyire ki tudtam venni, akinek ilyen gondja volt ios-on, annak valami location-t kellett a telefon beállításainál átállítani UK-re, és utána már kapta...WB login után nem kell semmit lájkolnom, vagy nem is tudom... ilyesmi?
Előre is Köszönöm.
-
raziel01
veterán
Amazon appstore-ban ingyenes ma a Tiny hope. Jóféle.
-
DrJaka
aktív tag
Injustice-ban még mindig nap kapok napi bónuszt, nincs valakinek valami tippje hogy miért?
Külföldi fórumokon láttam hogy másnak is van hasonló gondja, de mivel nem vágom az angolt ezért nem sokra jutottam. -
Cseri0058
őstag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Ha majd megveszed írj rám és akár játszhatunk egymás ellen

-
-
drmotto
őstag
Ha volt már, bocsesz. Szerintem jó lett.
-
törölt tag
Sziasztok! Megjelent a DOOM ,aki egy picit nosztalgiázni akar annak kötelező!
Ingyenesen letölthető Google Play-ből ITT -
Fitzgerald
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Megnézem, köszi.
-
tomee007007
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Próbáld ki az iron sky-t, sztem jobb, bár a kampány gyengébb, de élvezetesebb.
-
Crytek
nagyúr
A Crytek betör a mobilos játékok piacára is!
A Crytek bemutatja a Cryengine-t mobilon: The Collectables
Várjuk szeretettel!!!!!!

-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Most épp akciózzák az addonokat, érdemes megnézni, hogy most mennyibe kerül.
-
xenom0rph
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
Egyáltalán nem, én is pár napja kezdtem az Order & Chaos Duellel játszani, és már egész jól megy, mármultiban is kképes vagyok nyerni, vettem már vagy 4 plusz kártyacsomagot, a singleben is jjól haladok, az elején persze nem lesz a legegyszerubb, azt se érted majd mi történik, de majd kitapasztalod
és ne ijedj meg hogy gameloft játék, én magam is meglepődtem hogy milyen igényes meg jó .. Pedig ívből kerülöm a kiadó játékait. Gépen meg tudom ajánlani a Hearthstonet!
Angol kell pár kifejezéshez, de miután azok megvannak megérted az összes kártyát -
VD
őstag
válasz
aizen92
üzenetére
Még anno amikor Tegra only volt akkor így működött. Megcsináltál 7-8 küldetést, és mire belejöttél volna a játékba az arcodba tolta, hogy a galaxis több része 10 dollárért a tied lehet.
A javas verziót annó 10x játszottam végig. ezért is örültem amikor megláttam, hogy van droidra. Mondjuk furcsa volt, hogy ingyenes, de elsőre Én kis naív azt hittem a tegrások kiváltsága ez.

A másik nagy kedvenc a Deep: Submarine Osyssey volt még. Azt is rongyosra toltam k800-on, meg s700-on. -
VD
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Majd ne lepődj meg amikor az első naprendszeren kívüli küldetésénél kéri a 10 dollárt a játék többi részéért.

-
Fitzgerald
veterán
& aizen92
Az az igazság, hogy nemrég kezdtem a droidos verziót.
A java-s GoF 2-ben nem volt IAP.
Droidon annyi a különbség első blikkre, hogy van az alapjáték, ami ingyenes.
És van 2 addon, amelyek a játék főmenüjéből tölthetők le, (nem is kevés) pénzért. Ezek egyenként 1700 és 1200 forintba kerülnek, de 2000-ért meg lehet venni a kettőt együtt.
Ez elvileg két új kampány.
Van még egy VIP kártya, ami kedvezményt, és exkluzív tárgyakat ad a játékbeli boltokban.
Szóval eddig nem találkoztam a free alapjátékban IAP-vel, de ugye nagyjából 2 óra játékidőnél járok... -
aizen92
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Na ezt akkor kipróbálom én is. Réhóta szemezgetek vele. Az iap-ról engem is érdekelne a véleményed.

-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
IAP-ok tekintetében milyen? Nem válik túl nehézzé egy idő után, ha nem perkálsz?
-
Fitzgerald
veterán
Elkezdtem végre droidon is a Galaxy on Fire 2 HD-t.
Próbáltam már azért régebben is, de sosem volt elég erős vasam hozzá.
Úgyhogy gondoltam a 4 magos hardver a giga rammal, és a korrekt gpu-val már csak elég lesz ott, ahol a Galaxy S Advance-em már lefeküdt. Így is van, teljesen dinamikusan fut, és nagyon jól néz ki.
Azt tudni kel, hogy én még a megjelenése idején (kb. 5 éve) már elég sokat játszottam a java-s verzióval a Sony Ericsson K800i-n, ami azon a platformon szintén az egyik legszebb, legjobb, legigényesebb játéknak számított. Azóta sem találkoztam hasonló minőségű, humorú és terjedelmű kereskedős sci-fi akciójátékkal mobil platformon.
A lényeg hogy végre van 3-4 olyan minőségű játékom mobilon, amelyekkel hosszabb ideig is elvagyok. -
dokee78
félisten
Kell az ilyen kártyás játékokhoz valami szakértelem?
Mert sosem játszottam ilyenen,de kipróbálnám.
Angol tudásom is gyenge.
-
darkmore
tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Huhú, nagyon jó dolgok vannak a fórumon, wulfen pakli ally nélkül, mekkora ötlet!

Köszi a tippet! -
-
darkmore
tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Láttam, hogy a kickstarteren valami 80.000$ jött nekik össze, remélem lesz még extra cucc, bár én még sehol nem vagyok

-
-
-
darkmore
tag
válasz
Cseri0058
üzenetére
Elején regisztrálsz egy email címmel, fontos csak online lehet játszani (belassított mobilnet is elég neki), lehet offline is gyakorolni, csak úgy nem kapsz se gold-ot, de crystalt, se XP-t, tehát felesleges.
Regisztráció után választhatsz hőst és paklit (csaj tolvajt ajánlom, egyik legszemetebb lapdobató képeséggel rendelkezik), így kapsz egy hős lapot és egy paklit hozzá (kb. 32 lap van a pakliban, ha jól emlékszem)
Pakli összerakása:
- min 30 lap és egy hős lap, ha a térképen akarsz harcolni
- min 40 lap és egy hős lap, ha PvP-ni akarsz
- a hősök csak bizonyos lapokat tudnak használni például: human mage, csak mage és human lapokat
- neutral lapokat természetesen bárki tud használniHarc a térképen:
- érdemes olyan ellenfelet választani, ami a legtöbb aranyat tapasztalatot adja (szint lépés után kapsz kristályt)
- találd meg, hogy melyik ellenfelet győzöd le a legkönnyebben a Te pakliddal és harcolj vele, így könnyen lépsz szintetPénz:
- lapokat darabonként aranyért tudsz venni, kezdő paklik sem gyengék, de érdemes kicsit fejleszteni rajtuk
- kristályért lapcsomagokat tudunk venni (valamint virtuális kártya védőt, extra mentési helyet, feleslegesek...) én is így vettem vérfarkasos csomagotHarc más játékos ellen:
- még nincsen benne tapasztalatom, majd írok róla, ha van rá igény, amit láttam, hogy lehet keresni ellenfelet és így haverok ellen is lehet játszaniGAMEPLAY:
- nagyon egyszerű:
- minden kör elején húzunk egy lapot és ledobhatunk egy lapot ez lesz az erősforrás, amiből megidézhetünk segédeket, fegyvereket, képességeket stb., szerintem 2 játék után teljesen ki lehet ismerniExtra:
- vannak event-ek is, ha jól látom most valami PVP megajackpot van
- én kicsit hiányolok egy normális kampány (single player) játékot, de hátha lesz valami
- honlapon ki lehet próbálni a játékot web-es felületen is, sőt itt még több tartalom van, ha jól látom, külön öröm lenne, ha itt is tudnék játszani a regisztrált felhasználó nevemmel, még nem próbáltam -
darkmore
tag
Uhh ez a Shadow Era tényleg nagyon jó!
Még úgy is, hogy a kezdő paklit eladtam benne, minden lapot és elkezdtem egy vírfarkasos paklit építgetni, van hangulata, még kell pár lap, hogy meglegyen a 40db lapos pakli és akkor végre PvP is jöhet
A grafikák félelmetesen igényesek benne, nagyon jó, hogy kickstarterrel támogatják magukat, szuper minőség!
-
aizen92
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
De erre jön a duma, hogy annyi fajta és különböző HW-ű droid eszköz van, hogy arra költséges kifejleszteni bla bla, iosre meg csak 15 eszközre kell. Megértem én ezt az érvet/dumát is, de a kisebb fejlesztőknek akkor hogy sikerül ezt áthidalni?

-
Fitzgerald
veterán
-
assemble
addikt
válasz
Alcatraz13
üzenetére
Egyebkent kb biztosra veheto, hogy az apple miatt nem adtak ki meg android-ra, aki valoszinuleg fizet nekik (vagy valamilyen elonyben reszesiti oket) ha nem adjak ki mas platformra x ideig. De hamarosan amugy tenyleg varhato a megjelenese.
-
törölt tag
Cut the rope 2 androidra?
Mikor lesz? -
aizen92
addikt
van benne. de anélkül is végig tudod vinni akadálymentesen. én minden deus játékot egy hangtompítós pisztollyal vittem végig, itt is kivitelezhető.
van egy tonna fölösleges mod,fegyver ami nagyon drága és csak iap-pal lehet szert tenni rá, de az alap fegyók is tökéletesek. -
erzol
őstag
válasz
timea1991
üzenetére
Az eddigi legjobb amivel játszottam:
Gems Journey -
válasz
Alcatraz13
üzenetére
Talán mert nincs?
-
Alcatraz13
tag
válasz
Alcatraz13
üzenetére
na, senki sem ismer valami ilyesmit?

-
dokee78
félisten
válasz
Alcatraz13
üzenetére
Kendert mi?

-
törölt tag
válasz
Alcatraz13
üzenetére
Hay Day?
-
Alcatraz13
tag
Ismertek olyan játékokat mint a Weed Farmer? Szóval amiben kendert kell termeszteni

-
timea1991
tag
Jewel quest hez hasonlo játékot tud vki ajánlani?
-
timea1991
tag
Jewel quest hez hasonlo játékot tud vki?
-
etooo
senior tag
válasz
xenom0rph
üzenetére
Az enchantmenteket kártyahelyekre lehet rakni, és azt a kártyahelyet ruházza fel plusz tulajdonsággal. Itemeket csak a shopból lehet venni drágán, azokkal felesleges foglalkozni. Az equipmenteket a hősre lehet rárakni, annak plusz tulajdonságot adni vele. A spellek általánosabb varázslatok. Megkülönböztetni ezeket pedig úgy lehet, hogy rájuk van írva, hogy micsoda

Ha undead vagy, akkor az order pack-et felesleges megvenned, mert számodra használhatatlan kártyák lesznek benne. És minden megvételnél más kártyákat tartalmaznak (többnyire). -
raziel01
veterán
Amazon mai ingyen játék
furiosity -
mtcob
senior tag
válasz
erikke17
üzenetére
Gameloft-os játékok közül a Modern Combat, Dungeon Hunter és az Asphalt sorozat részei egész biztosan mennek Wifin, de azt hiszem a többi játékukban is van ilyen funkció

Amit szoktam még néha nyomni multiba az az NBA JAM, haverokkal jól el lehet szórakozni vele
Ja igen, ShadowGun DeadZone is jó játék
-
aizen92
addikt
válasz
erikke17
üzenetére
blitzbrigade - Teamfortress copy.
Shadowgun DeadzoneRemélem ilyenre gondoltál. Nekem ezek a kedvenc free2play multis fpseim.
-
erikke17
őstag
Tudnátok valami jó multiplayer-es játékot mondani ami wifin vagy bluetoothon keresztül megy? Előre is köszönöm

-
james001
veterán
Játszottam a napokban a Dead Trigger 2-vel kicsit "mélyebben",de már kezd nagyon uncsi lenni. Meg egy idő után megfájdul a kezem az irányítástól. Sztem ez megy a kukába.
-
xenom0rph
őstag
válasz
xenom0rph
üzenetére
Lenne még pár kérdésem

Mi a különbség a spell ,az enchantments és az items között? A spell az a bűbáj azt tudom, de honnan ismerem fel ezeket a kártyákat + a rare és az epic kártyák melyik és ezeket hogyan ismerem fel
? Ha már megvettem mind a három paklit (order pack, gear pack, chaos pack, akkor ugyanazok lesznek a paklikban ha mégegyszer megveszem ? -
xenom0rph
őstag
Na végre valaki aki játszik/játszott vele

Igen ,arra én is rájöttem, hogy nem támad rögtön abban a körben amikor lerakom a kártyát..Nem is értem miért. Még nagyon kezdő vagyok ,ez az első ilyen jellegű játék az életemben
Lassan tanulok, most a legutóbbi pályát - nem túlzok - vagy 50 x próbáltam meg ,mire sikerült megölnöm az ellenséges herot. Ehhez kellett az, hogy hőst váltsak elfről mentem undead rangerre, mert azt olvastam, hogy ez a legjobb és legnépszerűbb karakter, tényleg jó! -
etooo
senior tag
válasz
xenom0rph
üzenetére
Alapból (tehát a speciális képességektől eltekintve) egy kártya nem támad abban a körben amikor kikerül, és nem is védekezik/támad vissza, ha megtámadják. Így előfordulhat, hogy még azelőtt meghalnak a lényeid, hogy bármit is csináltak volna.
Egy kártya pedig mindig a vele szemben lévőt támadja (ismét eltekintve a speciális képességektől), ha nincs előtte semmi, akkor támadja magát a hőst. -
xenom0rph
őstag
Segítsetek légyszíves az Ördög & Chaos
uelsben... 
-Miért csak egy kártyám támadhat egy körben mikor az ellenfél oösszes lapja végig megy rajtam meg a hősön?
Meg mit kell tenni ahhoz, hogy az ellenfél hősét tudja támadni az asztalra lerakott kártyám, az ellenfél természetesen támad a hősömre is, én semmire nem tudok, mert egy kártyám támad, következő kör rögtön, annak meg mind az 5 kártyája attackaol.. -
válasz
Ngyorgy99
üzenetére
Sokkal egyszerűbb ha fellépsz Google Play-re és telepíted és kipróbálod ami tetszik. Egyrészt mert kategóriák szerint láthatod másrészt mert ott csak olyanokat tudsz telepíteni amik kompatibilisek az eszközöddel ez persze még nem garancia arra, hogy hibátlanul fognak menni.
-
b4sxe
aktív tag
Tudtok valami jó multiplayer jatekot? Vagy amivel "blutuszon" kdresztul lehet jatszani? Koszi elore is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- 1
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem 8, Legenddnek valami 120

egyszerű, de nagyszerű.