-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
dzsidzsas #16023 üzenetére
Jó játék!
De valóban ~ 10" kijelző az igazi hozzá,
5.5" HD felbontáson csak tollal tudok vele játszani.Amúgy a Free Heroes 2 (= HOMM 2) tökéletes és "ingyenes"
- igaz, a HOMM 2 PC verziójából a DATA mappából kell 4 fájl a teljes játékhoz.
Ráadásul messze nem 1.x GB hanem 100 MB alatti (!) és nagyon jól paraméterezhető, többek között azt is eldöntheted, hova telepítse pl. a játékfájlokat, tehát mehet tényleg a fizikai SD-re (ne feledjük, ehhez Android 4.4.x előtti verzió vagy root jog kell)...A HOMM 3-nak is van emulátora: VCMI for Android - régebben problémás volt, de ki fogom próbálni.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
dzsidzsas #16023 üzenetére
Azért nem az V-öt, mert a III. Egy legenda, eladható, nem csak mobilokra tolják ki. Ha bejön gondolom nyomják majd a 4-5-öt. Viszont úgy rémlik 4-nek indokolatlanul nagy volt a gépigénye.
Royalka OpenTTD tényleg fasza, visszahozza a gyerekkorom, sokat toltam a transport-tycoon-t.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
dzsidzsas #15101 üzenetére
Kb. semmiben nem tudok egyetérteni veled. Én 2 napja játszom. Eddig egy forintot sem költöttem (nem is fogok), mégis elég sokszor nyertem már. Minél többet játszol, annál több lap lesz elérhető.
Nyilván jó paklival sem fogsz mindig nyerni, de jóval nagyobb eséllyel indulsz, mintha csak random összedobálsz egyet.
Az meg hogy kezdőként elvernek, természetes, és szükségszerű. Idővel egyre jobb és jobb leszel, jó paklikat raksz össze, nyerni is fogsz sokat.
Arénába meg ne is menj szerintem nem érdemes addig menni, amíg a legtöbb lapot nem ismeri az ember.
Ahogy látom amúgy csont ugyanazt a verziót portolták tabletekre, ami PC-re is megjelent.
Még a méretük is egyezik. -
tomee007007
addikt
válasz
dzsidzsas #13552 üzenetére
Jó lenne ha lenne időm mindent letesztelni...de az akciókat figyelem és az érdemesebbeket kirakom, azoknak kiket érdekel. Amit próbáltam, ismerem, ahhoz nyilván oda is írom.
De örülök hogy ennyire előre viszed a fórumot a színvonalas hozzászólásaiddal...
Szóval légy szíves a trollkodást máshol fojtasd. -
tomee007007
addikt
válasz
dzsidzsas #12973 üzenetére
A Heroes 2-nél semmilyen bugot nem találtam eddig.
A Heroes 3-ból két verzió van: az egyiknél a legnagyobb bug, hogy nem tölti vissza a mentéseket, így ez felejtős. A másik, amit linkeltem is, az használható, viszont a töltési idő tényleg hosszú viszonylag. Pár hete jött egy frissítés, az azért javított a helyzeten, de még így sem tökéletes, kb 20-30 mp egy ellenfél mozgása. De legalább foglalkoznak vele a fejlesztők, hátha sikerül még csiszolni rajta. -
válasz
dzsidzsas #12381 üzenetére
Én meguntam 75 szintnél, az volt a max, és nagyon lassan jött frissítés. A dinó harc már benne volt. Néha eszembe jut, hogy elő kéne venni. Több százmillióm van, volt benne ha nem veszett el.
A hay dayt is pihentetem egy ideje, 60 szintnél járok asszem. Túl egyhangú lesz egy idő után, most boom beach van sorom. -
tomee007007
addikt
válasz
dzsidzsas #11725 üzenetére
Szóval a fent említett Unearthed:Trail of Ibn Battuta-ról:
Maga a játék beigazolja, ami elsőre látszik, hogy egy Uncharted klónról van szó, de szerencsére a jó fajtából
A játékmenet jó (aki az uncharted-tomb-raider vonalat szereti, annak tetszeni fog), a grafika szép, az irányításon lehet még mit csiszolni (pl. furcsa hogy a célzás csak a jobb oldalon érzékel és ott van a lövés gomb is), de összességében tudom ajánlani, 0,99$-t simán megér.
Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy a kezdőképernyőn rögtön az "Episode 1" felírat fogad, de azért jó pár órás rész szerintem.Szerk:
Amit majdnem elfelejtettem; MTK MT6589 (4x1,2 Ghz), PowerVR SGX544 és 1 GB RAM alatt nem érdemes próbálkozni a játék futtatásával (pár készüléken való tesztelés után)! -
eastone1
senior tag
válasz
dzsidzsas #11438 üzenetére
Hol egy zsepi? Ezek után már csak a játék méretére leszek kíváncsi.
Viszont, ha azt nézzük, hogy ez az egyetlen stratégiai játék ami igazán kihívást jelent, ráadásul a hangulat is pazar, akkor esetleg. A boom beach és társaihoz képest ezzel tényleg lehet játszani. Többször újrakezdheted annélkül, hogy kamu lehúzós gyémántokat vásárolnál ami igazából semmire sem jó. Ha újrakezded ott vagy ahol a part szakad. -
gergom91
tag
válasz
dzsidzsas #10145 üzenetére
Úgy tűnik tényleg igazad van.
Idáig jutottam, jobb cuccok nem nagyon esnek már sajnos, és egy-egy felszerelés upgradehez rengeteget kell farmolni pénzt és tárgyakat is. Már könnyen leverem a 2. bosst, Niant is, de ezzel is csak nagyon lassan haladok előre. Pedig tetszik a játék amúgy, nem szívesen hagynám abba, de sajnos nagyon drága az IAP... -
válasz
dzsidzsas #9189 üzenetére
Kétlem, hogy ilyen sok lenne (5-7%), egyébként meg magyarul is megtanultak nem? Vagy ha magyarul sem tudnak olvasni, akkor tök mindegy, hogy milyen nyelven van a szöveg. Az meg már végképp nem kéne, hogy még erre is rengeteg pénzt költsön az állam. Különben is, nem csak a magyroktól függ, hogy lesz-e valaminek magyar fordítása, mert hiába fordítják le, ha a fejlesztő nem akarj beletenni a magyar nyelvet. Márpedig a legtöbb nem fogja, és ennek is anyagi okai vannak.
-
nextman
aktív tag
válasz
dzsidzsas #8992 üzenetére
Hat a megerkezesi ido az kb. egy honap volt, viszont max. elegegedett vagyok vele.
Az egyetlen problemam az volt, amit irtam, hogy neha a BT megszakad, ha tul messze vagyok es a fotel mogott pl.
Viszont ha valaki telefonnal hasznalna, ez biztos nem fordulna elo, mert akkor nem messzirol hasznalnaAmugy kenyelmes is, jol kezreall, sokaig birja egy toltessel, es sok jatek tamogatja. Szerintem amelyik jatek a moga controllert tamogatja, azt ezzel is lehet iranyitani.
(link)
-
Bozek
nagyúr
válasz
dzsidzsas #6855 üzenetére
Használsz Mega-t is? Csatlakozol SFTP-vel vagy SSH-val? Csináltál WiFi fájlmegosztást? Ezeknél van ugyanis ott a csillag, hogy fizetni KELL, nem csak az, hogy lehet, ha akarsz.
(#6878) pigster: "ami a Google Play feltételek szerint bármennyi készülékre telepíthető" - feltéve, ha kompatibilis. Ilyen alapon azért is problémázhatnál, hogy miért nem tudod a Symbian-os vagy iOS-es telefonra felrakni, hiszen bármennyire telepítheted...
-
válasz
dzsidzsas #6179 üzenetére
Offline nem megy ,de alig használ netet. szinte 0.
Ezzel az új frissítéssel valamit elbasztak, mert nálam is az elején beakad pár másodpercre.
Páromnál is majdnem törlés lett, mert kb 8x töltötte le egymás után (y300). Persze ezt wifinél!
Nálam nem volt ilyen gond szerencsére. -
BDave
őstag
válasz
dzsidzsas #5297 üzenetére
Nagyon jól néz ki, de ennyiért mobilra???
Azért belinkelem, hátha valakinek mégis: Shadowrun Returns
-
Hegasus
senior tag
válasz
dzsidzsas #4802 üzenetére
hát nekem ha kedvem tartja tableten játszok, vagy ha nem úgy tartja, akkor telefonon (padfone2
, de igen amúgy közel minden játékot tabletként játszok rajta, sokkal kényelmesebb tableten játszani, még a mérges madarakkal is)
amúgy időközben beszereztem, jónak tűnnek, csak néhány szintig toltam, de kifejezetten tetszenek, megérték az akciós árukat.(#4821) locaLpatrioT: ezért volt elegem az asphalt7-ből is, (meg a real racing 3-ből is, bár ott nem kellet legalább megvenni) egy ideig eljutottam, aztán már fizettél vagy nem toltad tovább...
viszont a real racing 2-vel játszott valaki? mert az ugye olyan hogy megveszem, és utána "enyém" az egész játék minden tartalmával együtt? Végig lehet tolni fizetés nélkül?
-
Dilikutya
félisten
válasz
dzsidzsas #4731 üzenetére
Korábbi promóból van egy ingyenes PoP Classic-om, azonban nem tűnik teljesnek. Az első pályát alapból megkapom, a másodikat már csak aranyért lehet megnyitni. Ehhez még elég is az alapból kapott arany, de a többihez már gyűjtögetni kéne, ami 2 pályán nem nagyon tűnik járható útnak. Van még valakinek ilyen promós PoP-je? A teljes megvehető esetleg? A kettő ugyanolyan, vagy a megvásárolhatóban úgy van, mint az eredeti játékban, hogy amint egy pályát megcsináltam, megnyílik a következő, vagy ott is gyűjtögetni kell? 500Ft-ért kicsit túlzás lenne ez így, de sose lehet tudni, az Asphalt 8 is elég pofátlannak tűnik első hallásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged