Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BDave
őstag
válasz
dzsidzsas
üzenetére
Nagyon jól néz ki, de ennyiért mobilra???
Azért belinkelem, hátha valakinek mégis: Shadowrun Returns -
dzsidzsas
tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ez igen, köszi az infót. 2229 Ft - kicsit soknak érzem
-
-
Fitzgerald
veterán
2 honap csuszas utan vegre ma ejjel megjelenik a Shadowrun Returns is androidra.
Kotelezo minden rpg fannak. -
Szerintem a legjobb TD.
De amúgy:
jó TD-k:
Anomaly Warzone Earth
Anomaly Korea
Castle Mine
Radian Defense
Jelly Defense
DefendR Pro
FieldRunners 2
ToyDefense 2
Tower Defense
Bloons TD 5
Plants vs Zombiesjó, körökre osztott stratégiák:
Great Little Wargame
Great Little Wargame: All Out War
Great Big Wargame
Greed Corp
Neuroshima Hex
Strategy & Tactics WW2
Templar Assault RPG
Total War Battles
UniWar HD -
aizen92
addikt
ez mi kemény?
[valami emulátor és Age of empires ] nem unnám meg droidon az biztos
de nekem nagyon bonyolultnak tűnik. -
jonnyjoker01
veterán
Townsmen összes része? War 2 Victory? The Settlers HD?
Esetleg emulátorral PSX stratégiai játékok? pl. civilization 2?
-
mijos
senior tag
Köszönöm szépen tipped, de castle td-t kihúztam már hardon is. Szinte minden pályán 3 csillag, egyedül a "mission"részben akadtam el, mert az 5. pálya után fizetnem kéne, hogy "unlockoljam". CastleMine expert pályák végén járok, egészen pontosan 44-nél de meguntam a játékot, mindig ugyanaz, semmi változatosság.
-
ayo
veterán
válasz
assemble
üzenetére
na nyomogattam nem rossz bar furcsa hogy mindig csak egy achit kell teljesiteni a szokott 3 hoz kepest ebben a stilusban
(#5287) mijos: pl Castle TD vagy a korabban mar altalam is posztolt CastleMine
-
mijos
senior tag
Valami jó kis TD vagy stratégiai játék srácok?

-
Dani82
senior tag
amazon regisztraciohoz meg kell adni a bankartya adatokat is feltetlen? erdekes ez a color sheep de annyit nem er
-
assemble
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Meg ropogos

-
aizen92
addikt
PvZ rajongók. rossz hír. októberben jön csak

-
assemble
addikt
Giant Boulder of Death [adultswim]
-
dokee78
félisten
Remélem nem volt eddig:
Stay Alight®
Nagyon szép grafika és ötletes játék. -
Srácok, Pixel Towers, nagyon jó! Ismerős lesz Tower Blox rajongóknak.
-
Sonja
nagyúr
Mai ingyenes Amazon app a Color Sheep!
Eszméletlen jó játék, már a megjelenésekor játszottam vele.
Próbáljátok ki. 
-
aizen92
addikt
épp a topicban keresgéltem hátha van info a limboról hogy lesz-e droidra ( rájöttem h esélytelen ) de rátaláltam a Contre Jour játékra és függő lettem. délután óta nem birom lerakni! a legjobb droidos játék amivel játszottam pvz után. imádom. ( lövésem sincs hogy kerülte el ez eddig a figyelmem. )
-
Bozek
nagyúr
Na, ma én is felraktam a Pocket God-ot, miután ismerős iPod-ján láttam. Az egyetlen baj, hogy Android-ra nem fejezték be, csak iOS-re. De majd rákérdezek a fejlesztőnél, hogy van-e esély a teljes verzióra ezen az oprendszeren. Bár nem hinném, lévén több, mint 1 éve frissült utoljára. Mondjuk a WP-sek még ennél is rosszabbul jártak.
-
Zol77
aktív tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
kössz mester! ezt nem is tudtam....
-
Zol77
aktív tag
válasz
eastone1
üzenetére
a HD itt csak arra jó,hogy felfigyeljenek rá,én is az fpse kapcsán vettem észre,hogy van ilyen plugin droidon,mert pc-n már régebb óta van.
Ami a két emulátort illeti,nekem az epsxe jobban bejött,itt nem voltak megakadások,mint az fpse-nél.
De az is lehet,hogy csak hw függő,és másik hw-en meg az a jó. Meg úgy rémlik,hogy az epsxe-t valami akcióban vettem 0.99$-ért, ennyit meg bőven megért. -
Zol77
aktív tag
válasz
eastone1
üzenetére
Azért annyira nem kamu az a hd megjelenítés,csak itt nem szó szerint kell érteni,hogy akkor az most 1080p.
Annyi csak,hogy az eredeti 320x240 helyett , kicsit megnövelt felbontást kapsz,eltünnek az alakok széléről a pixelek.
De itt van két kép,ezen jobban látszik : [link] [link]De amúgy meg rém egyszerű,nézd meg a saját szemeddel,a plugin az ingyenes,ha van emulátorod,akkor azt már nem kell megvenni. Én epsxe-t használok,szerintem látványosan javul tőle a képminőség.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Van bios emulátor a marketen.
-
Bozek
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az Emuparadise-nak is van. Legalábbis én tegnap arról töltöttem le telóra. Aztán meg ZArchiver-el simán ki lehet csomagolni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én még mindig az Emuparadise-t használom a ROM-ok beszerzésére. Szerintem próbáld ki Te is.

-
eastone1
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ugyan ezt használja az epsxe, ha az openGl plugin is ugyan az, akkor túl nagy különbség nem lehet közte. Ez a hd megjelenítés szerintem kamu. Eleve nem hd-ra írták a játékokat. Az xboxnak is csak mostanában kezdték el átírogatni hd-ra a régi játékait.
-
eastone1
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Elég, ha letöltöm az iso-t vagy ide is rom kell?
-
eastone1
senior tag
Ez az fpse jobb mint az epsxe?
-
jonnyjoker01
veterán
Tudtok pénzügyi üzleti játékokat mondani? Pl boltvezető vagyok és kereskedni kell, de nem valami bakery story félét, hanem én állítom be a termék árát, a marketingre szánt költségeket meg ilyenek. Thx
-
fdisk
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Asszem segítségre szorulok.
Az ott lévő játékok bin és cue kiterjesztésűek,az fpse-nek pedig iso kell.
Akkor,most ezt hogy? -
jonnyjoker01
veterán
Én a következő játékokon játszok (vagyis játszottam mert véletlenül leformáztam a memkarit, nem volt időm újra letölteni
)silent hill- izgalmas 3d horror játék,
medal of honor underground- második világháborús fps,
army men rts - real time strategy zöld műanyag katonákkal ,
need for speed - nem tudom melyik rész, de valamelyik ,
tenchu stealth ssasins - lopakodós ninja 3rd person,
metal slug x - valszeg ismered,
driver 1,2- gta szerű kocsis játék,
james bond tomorrow never dies, és a world is not enough - kémkedős fpsAsszem egyenlőre ennyi. A coolrom.com on találsz romokat, amiket akkor tölthetsz le, ha megvetted korábban a játékot (lelkiismeret alapján
) -
Mezcal
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Botrányos a Fifa 14 irányítása, ennyit vesződést nem ér meg. A kontrollert még nem támogatja.
-
Bozek
nagyúr
A tapis kijelző lényegtelen, mert ezek az emulátorok általában raknak fel gombokat a kijelzőre. A DosBox meg megy egér üzemmódban is bármelyik játék esetében is.
Én most a PPSSPP-vel nyomom a Football Manager Handheld 2007-et (ez volt a legkisebb méretű, hogy teszteljek egy másik PSP emut is, ami egyébként a PPSSPP-re épül). Ez még ment vele, az F1 2009 már akadt rendesen.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én a Chrono Crosst tolom az SGS3-n
, ezt használom 
-
ayo
veterán
pl egy final fantasy szerintem jo lehet akar egy autos is mondjuk a ridge racer esetleg egy resident evil 2. szerintem erdemes tesztelgetni a jatekokat foleg stilusonkent egyreszt hogy neked bejon e masreszt hogy mobilon mennyire elvezheto / iranyithato, de lehet a tobbieknek tobb tapasztalata van ps emuval kapcs
-
fdisk
őstag
Bozek,ayo,jonnyjoker01: Köszi.
Note2-m van.Azzal tennék egy próbát.
Kipróbálom ezt az fpse-t,meglátom mit tud.
Már csak akkor ilyen tapis kijelzőhöz való játékok kellenének nekem.
Várom az ajánlatokat.
-
jonnyjoker01
veterán
Emulátor használata droidon nagyon jó móka, de kell hozzá legalább fél giga ram meg egy 800 mhz-s processzor (hű de nagy rendszerkövetelmény
)
Én az Fpse for android-ot használom. Sajnos fizetős, de megéri, ugyanis hivatalosan (attól függ kinek mi a hivatalos
) ez a leggyorsabb psx emulátor androidra. Az ingyeneseket is próbáltam azelőtt, hogy megismertem az fpse-t, de sebességben közelébe sem érnek
Szóval próbáld ki!Ja megjegyzem még egy hátrány lehet, hogy egy játék psxre átlagosan 700-800 megabájt, ha 3d-sről beszélünk.

Szerk. most hogy megnéztem a play store-t emulátorok terén, látom nincs is ingyenes psx emulátor

-
ayo
veterán
hat valtozo nagyon. itt nem is a rendszerrol van szo hanem hogy multitouch. egy mariot kb lehetetlen elvezettel tolni mivel egyszerre tobb gombot is kell nyomni, viszont egy zeldat, ami inkabb strategia, na azt mar kellemesebben lehet jatszani - hozzateszem az se mindig oke, de kozel jo. szoval szerintem lehet probalkozni, de jol meg kell valogatni, hogy mivel jatszunk.
incredipede meg tenyleg jo, azt en is csak ajanlom mindenkinek
(#5229) jonnyjoker01: mondjuk emulatorert soha se fizetnek, max ha hivatalos lenne
-
Bozek
nagyúr
Egész jó, bár attól függ, mivel akarod nyomni. A DOS-os játékokra ott a DosBox, de van Amiga emulátor is, annak szebb volt a grafikája.

PSX-hez is van ezerféle, sőt, mostanában megjelent a PPSSPP is, ami PSP-t emulál. Igaz, egyelőre még több az olyan játék, ami szaggat, mint ami normálisan megy, de kezdetnek ez se rossz.
-
Incredipede megjelent Androidra, most féláron adják (2 dollár), és nagyon megéri, olyan lett egy az egyben, mint a desktop változat.
-
fdisk
őstag
Mennyire jó dolog ez az emulátor dolog használata droidon?
És milyen ps-hez való emulátorok léteznek?
mert én is gondolkodom,h így tolnák játékokat a telómen. -
jonnyjoker01
veterán
Tudod vannak akiknek nincs pcjük vagy csak nincs idejük azon játszani, ráadásul arról nem is beszélve, hogy az asztali gépemet nem tudom elvinni egy hosszú repülős útra.
5220 eastone1: +1 én is psx emulátorokat tolok, sokkal jobbak a régi játékok, mint ezek a modern kakik.
-
eastone1
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére

-
eastone1
senior tag
Ahogy mondod. Lehet nagy baromság és még nem próbáltam, de ezeket az online játékokat mint a tiberium alliance vagy a most megjelenő generals2 lehet futtatni galaxy S3-on?
F-ECT$ A jó játékokat, főleg a stratégiait amikből kevés van a többi hulladékhoz képest, nem hogy kétszer hússzor is akár. Anno a commander&conquer első részét meg nem mondom hányszor toltam végig. Most epsxe -vel mobilon ismét elkezdtem és jobban élvezem mint akármi más, új óvodás szintű játékot a playen
-
MurdR
veterán
válasz
eastone1
üzenetére
Komolyabb játékok már vannak telefonokra, itt nem erről van szó. Csak azt nem tudom hogy értelmes játékokat miért nem csinálnak. Ki vagyok én is ezektől a jobbra balra irányítós 5perces futós játékoktól, meg az igazi fogyatékos készségfejlesztőktől. De az nem jutna eszükbe, hogy pl egy Settlers2-t átportoljanak rendesen droidra.
-
eastone1
senior tag
Tud valaki valamit az új Civilization android verziójáról. Egy command&conquer-nek vagy Generals -nak is tudnék örülni.

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Szerintem is csak emelt díjas sms

-
air
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Azt nem emelt díjas SMS-nek hívják? Ezt a magas tarifájú kifejezést még életemben nem láttam leírva, vagy hallottam sehol.
-
xrvman
őstag
Szerintem akinek sok a számlája, az alapból úgy kezdje a telefont, hogy letiltja az emelt díjas hívásokat és tiltja az MT SMS-t is.
-
air
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Mi az, hogy nincs GPU? Hogyne lenne? Adreno 200. Nem egy bivaly, de van.
-
Mezcal
addikt
[link]
A FIFA 14 fut rendesen a tableten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Le Mans Ultimate
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért belinkelem, hátha valakinek mégis:
Pro 

Én nem adtam meg semmit, mégis töltögetem az ingyen játékokat naponta (már ami érdekel). 

Próbáljátok ki.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)