Hirdetés
- iPhone topik
- Netfone
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
-
Amur
addikt
válasz
vgyuri
üzenetére
Gyerköccel kipróbáltuk, 3km gyaloglás alatt kb. 3 lényt fogtunk be, és volt pár nevezetesség is amit megtaláltunk, kettőért kaptunk labdát, de másik kettőt hiába jártuk körbe nem fogadta el meglátogatottnak.
Pedig pontos a GPS a telón.
Mindegy, elvoltunk vele. Várjuk a level5-öt hogy több lehetőséget kapjunk a játékra.
Szimpatikus hogy kimozdít a szabadba. Valami hasonlót kerestem korábban is.
Egyet találtam, most a neve nem ugrik be de valami zombis futóprogi, amit füllhallgatóval kell tolni, ott van sztori is. -
Viktor77
titán
válasz
vgyuri
üzenetére
Shakes-ben furán működik.
Ha játékból vennék gombát, a 3000Ft-os pakkért 3800-at vonna a kártyáról.
Ha az egyéb fizetésre megyek, ott bankkártya, egy Micropayment oldalra dob, ahol a 7000-es pakkért 7000+áfa van kiírva. Megvettem, és a bankszámlám szerint 7060Ft-ot vontak le.De azért kapják be, így biztos nem veszek meg sok játékot, fizetek IAP-ot.
-
-
-
saelin
veterán
Semmi baj.

Star Command, egy jó kis űrhajós játék. Van benne egy kis menedzsment, ami abból áll, hogy berendezhetjük a hajónkat amit a játék elején választunk ki. Ezen felül különféle fajok is lehetnek a legénység tagjai, akik szintet lépve új képességeket sajátítanak el. Hosszú játékidővel kecsegtet ajánlom mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB Új akku 12hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest