Hirdetés
- iPhone topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
addikt
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Másik, "örök" kedvencem a Soldiers of Glory, ráadásul teljesen ingyenes!
-
maross
nagyúr
Nekem eddig a tower defense volt a nyero (ingyenesek kozul). Tetszett a myth defense is, csak az ingyenesben nem lehet sokaig vinni, vagy palyat lockol, vagy upgradeket, nem emlekszem.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
TD-ben nálam ez a nyerő: Kingdom Rush
És van Android-os változata is, de azt még nem próbáltam. -
lionshamlet
senior tag
Batman: Arkham City Lockdown
[link] -
dokee78
félisten
Sentinel:Homeworld
Na ilyen Scifis Tower Defense érdekelne,jelenleg ezen játszom és bejön. -
tfalcon96
aktív tag
Augusztus 22-én jön az Asphalt 8.
-
maroskah
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Nálam nem ingyenes.

-
tomee007007
addikt
Samsung appson a Spy mouse most ingyenes!
Nagyon jó játék! -
Deck
titán
Hamarosan megjelenik

-
fasirTTT
őstag
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz
maroskah
üzenetére
Itt van egy videó is hozzá:
How to Play Starcraft on Android -
San398
őstag
-
BigBlackDog
veterán
válasz
maroskah
üzenetére
Itt van a leírás. Ez Caesar III-hoz való beállítást tartalmazza. Ezek alapján tudsz kreálni egy profile file SC-hez is, a fájl nevét és tartalmát értelemszerűen módosítsd a megfelelő helyeken (talán az exe-k nevét kell átírni, ha jól emlékszem). Elvileg így működnie kell SC-vel is.
-
maroskah
aktív tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
El tudnád magyarázni, hogyan lehet működésre bírni?

-
dokee78
félisten
válasz
BigBlackDog
üzenetére

-
fasirTTT
őstag
én meg valami tényleg jó kis RTS-t keresek
amibe lehet unitokat csinálni, meg bázist építeni. nem ilyen netesre gondolok mint az Enemy Lines, meg társai 
-
fasirTTT
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
Castle Defense
lehet gyerekesnek tűnik de Kingdom Rush hasonmás, szóval elég jó
de ment PÜ is

-
akva
tag
válasz
Jumbozorz
üzenetére
Na, tovább nézelődtem a témában, részlet a FAQ-ból:
Why is PPSSPP so fast?
You're probably a Windows user. Because x86 CPUs are damn fast, PC GPU drivers are good, we have a fairly advanced x86 JIT, it's written in C++ and I rock.Why is PPSSPP so slow?
You probably run PPSSPP on a mobile device. The ARM JIT is basic and needs improvement, and these devices simply are not very strong yet, no matter what marketing tells you, or their graphics drivers SUCK. An example of the latter would be the Nexus S.Tehát a PC-n futó emulátor nyilván sokkal jobban fut - a youtube-on lévő videók többsége nem a mobilos verzióról készült!
Az általad linkelt játék viszont elég jól futhat: [link]
-
dokee78
félisten
Jó ingyenes Tower Defense játékot ajánljatok.
Jelenleg a Sentinelt nyomom. -
Jumbozorz
senior tag
-
Deck
titán
válasz
lionshamlet
üzenetére
Köszi. Kipróbálok ma néhányat. Remélem rendesen futni fognak.
-
xenom0rph
őstag
Hali! Olyan játékokat keresek ami van iOS-re és tudunk ketten egymás ellen játszani. Kizárólag 1v1 jó. (És lehetőleg ingyenes, ios-re
)Remélem van ilyen :/
-
fasirTTT
őstag
eszembe nem jutott volna használni PPSSPP-t de annyira negy téma lett hogy mondom megnézem mi van rá
és végre 1 teljes értékű Worms! nem az a rakás sz@r gagyi ami droidra van... 
-
eastone1
senior tag
válasz
lionshamlet
üzenetére
köszi szépen.

-
Mezcal
addikt
[link]
Az egyik legjobb LCD játék a 80-as évekből! Western Bar. -
Sonja
nagyúr
-
Henker2
addikt
Üdv!
PC-re milyen emulátort tudtok ajánlani az android játékokhoz? Egy eeePC-re lenne pontosan. 1GB RAM van benne. Konkrétan a POU-t szeretném a kisfiamnak elnditani XP oprendszeren.
Köszi
-
Bozek
nagyúr
Vannak azért jobbak is ennél. Szerintem ez gagyi. Mindig ugyanarra ugrik az ember és max. a sebesség a kihívás benne.
Én meg ezt találtam: Őrült Buszsofőr.

-
eastone1
senior tag
ppsspp veszettül szaggat, mint a lassított felvétel. Ennyivel csak nem erősebb annak a psp-nek a hardvere. Vagy az emulator van rosszul megírva androidra. Vagy én nem töltöttem le valami szükségeset, állítottam be valami fontosat.

-
thiclyoon
aktív tag
válasz
fasirTTT
üzenetére
például a SHADOWGUN: DeadZone? megy PC-n, androidon, még facebook-on is, illetve a Mac verzió is hamarosan elérhető

-
Sonja
nagyúr
-
eastone1
senior tag
válasz
lionshamlet
üzenetére
köszi akkor megoldom piratról. Azért, ha hazaértél megnézhetnéd nekem az emut is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még mindig nem lelem csak a teljes psx et, hát kíváncsi vagyok nagyon, hogy fog futni.
-
fasirTTT
őstag
sziasztok, tegnap találtam a Iesabel cross-platfromer gémet, és keresek hasonlóakat (mármint olyan cross-platformer gémeket amik mennek PC - android coopba ) remélem érthető vagyok

eddig még ezt találtam: Leviathan: Warshipshogy milyen játék az most még tök mindegy, csak ha valaki ismer bármi ilyen féle coopos gémet, léci írjon ide, vagy PÜ-t

-
Mezcal
addikt
PSP játékokat PSP-n kell játszani, különben nem lesz tökéletes.

-
eastone1
senior tag
válasz
lionshamlet
üzenetére
nem találok az emuparadise címen psp játék rom-okat? Tudsz segíteni?
Vagy itt már a sima iso is elég? -
lionshamlet
senior tag
válasz
Flashhh
üzenetére
Stílusra leginkább Point'n Click-nek hívják, vagy rpgnek még

Amúgy epsxen próbáljátok ki a Mortal Kombatot, marha jó.
-N64 emun meg kötelezőek a mariós játékok.
Ha ezekhez lenne egy Hd csomag az marha brutál lenne.
Nagy kár viszont, hogy a [PSP] játékok már laggolnak.
Xperia S telefonon próbáltam, de alig akadt játszható verzió.
De azért érdemes egy próbát tenni.
Na ott már vannak játékok, tiszta kincsesbánya.
- God of War
- Dragon ball
- stb -
Flashhh
tag
Olyan jatekot keresek, amibe csak kattintgatni kell kulonbozo dolgora meg valaszolgatni npc knek hogy tovabb juss a palyan, anno PSX re voltak ilyenek, persze a PC mellett. Az a baj h nem tudom ennek a stilusnak a jatek tipusat, hogy is hivjak.
Tehat a lenyeg hogy te vegulis csak egy helyben allsz max forogni tudsz es ugy kell tovabbjutni kitalalni dolgokat hogy helyesen valaszolsz vagy jo helyre kattintasz stb. Remelem erthetoen irtam le
-
eastone1
senior tag
Az emulatoros fórumon olvastam és teljesen egyetértek a hozzászólókkal. Bár a játék készítők célja nem aez volt mert az adott technikai adottságokat maximálisan kihasználták, de az akkori grafikai megoldások, jelenleg bármennyire is gagyinak tűnik sokkal jobban engedték az emberi fantáziát dolgozni. A mostani helyzet a valósághű ábrázolás meg nem igazán engedi az embert kikapcsolni a valóságból, tisztelet egy két kivételnek és ez nem csak az androidos játékokra vonatkozik.
sztanozs ??? Oké már látom
-
akva
tag
válasz
xenom0rph
üzenetére
Ezt egyszer beszoptam a Zenonia 5-nél: kifizettem egy rugót, hogy legyen aranyam - ha nem teszem meg, nettó három napot kellett volna hentelnem ugyanazokon a pályákon, ugyanazon monsterek ellen... elfogyott a türelmem. Eredmény: kifizettem a pénzt, aztán másnap újra ugyanilyen szituban voltam.
Az ingyenes androidos játékoktól mentsen meg az ég...
Programozó vagyok, ha ilyen programokat kéne írnom, inkább felmondanék...Ránéztem az OpenGL pluginre, valóban tetszetősebb egy fokkal a dolog.

-
eastone1
senior tag
Nekem a tomb raider a nagy kedvenc, le is töltötte rögvest az első 5 részt, szerintem el leszek vele jó pár hétig, utána vagy közben metal gear, resident evil, command and conquer......
-
xenom0rph
őstag
Talán, hogy az egész játék arra megy ki ,hogy mikrotranzakciót hajts végre, pár teljesítendő feladatot csak úgy lehet megcsinálni ,ha belépsz fb-re meghívód 10 barátodat ,akik természetesen el is kezdenek játszani. Vagy persze akár ezek a feladatok ki is válthatók ,pénzért vett érmékkel
csupán ennyi, a gerilla marketing nincs az ínyemre . -
akva
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
A Turismo hibák nélkül ment pár órát.
Igaz, mással még nem teszteltem. -
válasz
tomee007007
üzenetére
Én a FF7-et majdnem végignyomtam (újra) emulátorral. Ráadásul memória állapotot bárhol lehet menteni, szóval még kicsit csalni is lehet vele (ergo lehet menteni akárhol, nem csak save chrystalnál)...
-
eastone1
senior tag
válasz
tomee007007
üzenetére
lehet nem jó helyről töltötted le, vagy az emulátor nem volt a legjobb. Még a psx lógót is bekapcsoltam.
Elindítom a progit és minden olyan mint, ha psx-eznék sőt szebb a monitor miatt.
700Mb egy játék régi felbontáson és grafikán, azért van benne anyag a mostani full grafikás és felbontáshoz képest 1-2gb -os játékokhoz viszonyítva. -
eastone1
senior tag
Egy psx2 emulátornak, hogy tudnék örülni.
-
eastone1
senior tag
Nekem a psx emuláció tetszik a legjobban, openGL támogatással és ezen a képernyőn sokkal szebb a grafika mint anno mikor 37 colos crt tv-n játszottam. És ezek a játékok azért sokkal kidolgozottabbak, tovább is tartanak mint az androidos, amik főleg a látványra hajaznak. Kaptam egy psx et a telóm mellé. Hurrá!
-
eastone1
senior tag
Az fx mindenhol ingyenes, az első asztal persze. A többiért perkálni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- PC /i5-3470/8GB/
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De a Fieldrunnerst nem tartom jobbnak főleg, hogy egy idő után csal.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)