- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
bexinho23 #37638 üzenetére
Köszi, ahogy nézem, azért elég sokat változott a korábbiakhoz képest. Azokat mondjuk megjelenéskor megvettem (ahogy a PC-s verziót is), de ez most kimaradt.
#37639 Amur: A Touch nem játszható telefonon, viszont ha arra alkalmas tableted van, akkor inkább azt vedd meg. Az ugyanaz, mint a PC-s Touch, bár az átjárhatóságot nem tudom, de gondolom ide-oda mentés mehet.
Én azért ezt veszem, mert nincs megfelelő tabletem hozzá. Bár gondolkoztam egy Switch Lite beszerzésén, de annyit meg nem játszok, hogy szükséges legyen. Így marad a telefonon bohóckodás, amikor nincs időm leülni a PC elé. Utóbbi azért durvább, főleg, ha úgy kezdesz, mint én. Bár itt van egy bug is, 0 papírral és 0 tapasztalattal kb. az első adandó alkalommal a grúz válogatott szövetségi kapitánya lettem (akikkel kijutottam az Eb-re és feljutottam az NL csoportból). Klubcsapatot már nehezebb volt találni.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz
snecizero #37406 üzenetére
Nekem egy iPega PG-9033 van, de ez már nem kapható. Az a kérdés, hogy milyen kialakítású kell és mire akarod pontosan használni? A 9033 PC-hez is csatlakoztatható, azért vettem ezt, bár bizonyos játékok alatt Windows-on csak kábeles csatlakozással megy.
-
Bozek
nagyúr
válasz
lomposfarkas #37400 üzenetére
A Traffix is ingyenes.
Amúgy a Railways egész jónak néz ki, azt legalább videó alapján már értem, hogy mi a cél. A másiknál nem annyira.
-
Bozek
nagyúr
válasz
icemad #36711 üzenetére
Az se gyenge, amit a Solitaire Megapack-al csináltak. Anno megvettem a full játékot, aztán átvette egy másik fejlesztő, aki ingyenessé tette, és telerakta reklámmal. Ez még nem is lenne akkora baj, mert max. fizetnék mégegyszer, hogy eltűnjenek a reklámok (bár használok AdGuard-ot, de a helye ottmarad). De 16 ezer Ft-ot??? Normálisak ezek?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Sirandrish #36560 üzenetére
Attól függ, mire szeretnéd pontosan használni és milyen készülékkel. Nekem egy iPega PG-9033 van, mert azt simán tudom a PC-hez is csatlakoztatni (igaz, amivel eddig próbáltam játszani, annál csak kábellel működött, de azzal tökéletesen). Ha akarod Windows alatt is használni, akkor a PG-9078 szerintem megfelelő lehet a célnak. Bár most láttam a PG-9069-et, azon még érintőpad is van.
Ahogy látod, van amelyik BT-n keresztül csatlakozik, és van amelyikhez Wireless adapter van. Én az előbbit preferálnám, hogy ne kelljen még pluszban lógnia a telefonból és átalakítonak is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Maxtreme #36252 üzenetére
Jobb eredményeket lehet kihozni, ha valaki kétszer egymás után futtatja. Ahol a FrameTime-nál nem szinte egyenes vonal van, ott ez történt.
Persze az átlag az nagyjából stimmel az első futtatás alkalmával is, de a második tesztnél például a textúrákat az elején tölti be, ami látszik is. Második futtatásra ez már nem így van.Sony Xperia 5 (minden Ultrán)
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz
Scarabeus #36183 üzenetére
Volt Prince of Persia Classic is Android-ra, de aztán elengedték. Előbb nem jött már rá frissítés, aztán meg belépést akart valahová, de az oldal nem jelent meg, úgyhogy vége lett az egésznek.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz
fery02 #36086 üzenetére
Ez egy lelkes amatőr cikke. A képek következetlen helyeken vannak, és hát a szöveg sem mindig pontos.
"Amennyiben öt koppintás nem volna elegendő, akkor kopogtassunk tovább, mert egyes OEM-ek hét interakciót igényelnek."
Kíváncsi lennék arra, ahol 5 koppintás elég. A hivatalos Android fejlesztői oldal is 7-et ír, és annyi is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Narxis #35937 üzenetére
Azért az Xposed + MinMinGuard nyomába sem érhet egyik sem. Itt azért a blokkolás után is ott marad az üres csík felül, bár 21:9-es kijelzőn nem zavaró annyira. Mondjuk már nem is kell feltétlenül megvenni az AdGuard-ot, mivel 10-es Android alatt elvileg állíthatsz be saját DNS-t, az AdGuard-nak meg van ebből reklámblokkolós és szülői felügyeletes is. Igaz, még nem próbáltam.
Amúgy van néha probléma is, mert nézd meg például futó AdGuard mellett a bookandwalk weboldalát. Na, az be se jön. PC-n hozzáadtam a kivételekhez, ott megy, de Android-on hiába teszem fehér listára, semmi haszna.
-
Bozek
nagyúr
Azért ez egy vicc... Van a Solitaire Megapack, amit anno megvettem. A játék ingyenes lett (változott a fejlesztő is), viszont pakoltak bele reklámot. Már ez így egy undorító húzás, de mondom akkor megnézem, hogy mennyibe kerül a reklámmentesség... 8190 Ft... Ez azért így eléggé durva.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Nem, a Forza Street mobilos változata jelent meg, ugyanis van PC-re is. Ennek köze nincs a Forza Horizon-hoz.
És igen, PC-n is teljesen ugyanez a játék: [link]
Mondjuk elég lett volna csak rákeresni, hogy mi is ez, akkor nem vártak volna tőle Forza Horizon élményt.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Összerakott pár klasszikust a Gameloft egy játékba, a leírásban elolvasható a teljes lista. Egyetlen problémám van vele: a játékok képernyője szerintem túl kicsi.
-
Bozek
nagyúr
Most komolyan mindenki beírja ide, hogy kitöltve? Írjatok neki PÜ-t, az nem árasztja el a fórumot... Belép az ember, mert azt hiszi, hogy van új hozzászólás, erre ez fogadja...
-
Bozek
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #35573 üzenetére
Azért ott van Play-en, hogy Hirdetéseket tartalmaz... Egy fizetős játék, amiben nem csak IAP van, de reklám is.
Mondjuk ettől függetlenül kipróbálom, mert az AdGuard azért megoldja a problémát.
-
Bozek
nagyúr
válasz
icemad #35496 üzenetére
És ez hogy jön ide? Írtam, hogy 6,1"-on, 21:9-en kicsik a betűk szerintem. Ha csinálok screenshotot, akkor viszont az 2560x1080-as lesz, ami akár lehet egy 10"-os eszköz kijelzője is. Abból soha nem fog kiderülni, hogy mekkora a kijelző és mekkorák azon a betűk.
Vagy arra gondolsz, hogy csináljak screenshotot minden menüről és nézegessem mindig azt, hogy mi is van kiírva?
-
Bozek
nagyúr
válasz
moonshades #35492 üzenetére
Screenshottal nem sokat érsz, mert a felbontás amúgy 2560x1080. Abból nem látod, hogy egy kisebb kijelzőn mekkora.
-
Bozek
nagyúr
válasz
moonshades #35483 üzenetére
6,1"-on, 21:9-es képaránnyal nálam már túl kicsik néhol a szövegek. Mondjuk a menűt, a beállításokat is úgy kell kibogarászni.
-
Bozek
nagyúr
Nem kicsit bugos a Hard Math Game. Jó kis logikai játék lenne, csak hát ez így kicsit gáz.
Ahhoz képest, hogy már töröltem a játékot, ez a 12-es még nagyon ragaszkodik. Alapvetően azon kívül, hogy kitakarja az alatta lévő dolgokat, semmi mást nem csinál.
-
Bozek
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #35476 üzenetére
Írtam, hogy én szerencsés vagyok. Sokaknál még a 30 sincs meg.
-
Bozek
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #35457 üzenetére
Csak az emberek nagy részének nincs 500-as netje. Én szerencsés vagyok, mert 88-ra van beállítva a profil, de csak mert közel vagyok az elosztóhoz...
-
Bozek
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #35353 üzenetére
Minek a Bluetooth 4? Amúgy nézz körül az iPega-k között is, bár nem tudom, hogy van-e BT4-es, mert 3-ast azt láttam. Nekem olyan van, amit kábellel PC-hez is lehet csatlakoztatni (már van USB dongle-s is náluk), így ahhoz sem kell külön kontrollert venni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
icemad #35345 üzenetére
1. A videóban egy PS4 Pro szerepel (ez tud csak 4K-t), ami 2016. november 10-én került forgalomba.
2. Most azonos hardverről vagy azonos árról beszélünk?
3. Ha az árat nézzük, akkor hogyan hasonlítod össze? Megnézed, hogy te mennyiért tudsz megvenni 1 darabot? A Sony több milliót vásárolt, szóval tizedannyiért is kaphatta*. Akkor nézzük, hogy 2016-ban közel 1,5 millió forintból (a 400 dolláros ár akkori árfolyamon, 27% áfával 142.926 Ft volt) milyen gépet lehetett összerakni. De nézzük akkor csak a felét, mert hát haszna is volt a Sonynak, de még 700 ezerből is egész jó PC-t lehetett kihozni.* Anno én találkoztam ilyennel, igaz, a mobilgyártásban.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Gondoltam ha már akciós a Hexologic, akkor megveszem. Alapvetően nem egy rossz játék, és bár a 80. pálya környékén már eléggé bedurvul, de többre számítottam. A 90 pályát 1 óra 20 perc alatt teljesítettem. Igaz, segítség nélkül tovább tartana, de csak a számolgatás miatt.
Mivel 2018 szeptemberében frissült utoljára, ezért el is engedem.
-
Bozek
nagyúr
Létezik még olyan TD, ami egyszer fizetős és nincs benne IAP? A Defense Zone 1-2-ről tudok, a 3 már IAP-os lett idővel.
-
Bozek
nagyúr
Annyit olvastam erről a Vertigo Racing-ről, hogy kipróbáltam. Hát, engem nem fogott meg. Nekem túl monoton, és azok után, hogy az első pályán már simán nyerem a versenyeket, nem tűnik túl nehéznek. Tudom, később nehezebb, de én úgy vagyok vele, hogy azért már az elején legyen benne kihívás.
-
Bozek
nagyúr
És mindjárt nem bóhockodás a dolog.
-
Bozek
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #34383 üzenetére
Attól függ, milyen stílus érdekel. A Hidden Folks szerintem jó, ezen kívül csak a pasziánsz megy nálam.
-
Bozek
nagyúr
válasz
penge111 #34286 üzenetére
A Heavy Rain is ilyen, az meg is jelent már PC-re. A Beyond: Two Souls is hasonló lehetne, de az kevésbé tűnik úgy, mint ha nagy hatása lenne a döntéseknek.
A Detroit meg ki tudja, hogy mikor jelenik meg, egyelőre nincs hivatalos dátum, csak előrendelés.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz
Fall-N #34040 üzenetére
"Bár vannak olyan fejlesztők akik tudnak olyan kódot írni, ami elfut a jővőbeli OS-eken is."
Azért ez nem ennyire egyszerű. Nagyon sok változás van a verziók között, itt megnézheted, hogy mennyi minden változott a Pie-ban az Oreo-hoz képest. Le is van írva százalékosan, 6,48% a változások aránya. A Lollipop és a Marshmallow között 12,19% volt a változás, ami azért nem kevés.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Az is retró.
Szerintem a Lamborghini American Challenge ihlette meg őket, az volt hasonló. De akár a Crazy Cars is lehetett, az szinte ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz
_CICAFIU_ #33809 üzenetére
Kinek mi. Nekem mondjuk a Horizon Chase jön be. Bár ez grafikailag elég retró, de nekem az ilyenek amúgy is tetszenek. Látszik, hogy öreg vagyok.
-
Bozek
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #33679 üzenetére
A marketingszöveg egy dolog, minden cég tökéletesen tolja az ilyeneket. De egy üzleti laptopot ki használ zéró gravitációban? Vagy a sarkvidéken, a sivatagban? Szerintem nem sok ember, szóval ez csak bullshit.
-
Bozek
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #33677 üzenetére
Mi kerül ezekben ennyibe? Néztem az X1 Carbon-t, i5-ös procival, 8 GB RAM-al, 256 GB SSD-vel 679 ezer... Miben jobb, mint mondjuk egy Asus Vivobook S14 266 ezerért. Abban még van egy dedikált 2 GB-os GeForce MX150 is, és kisebb helyet is foglal. Na meg a memória nem DDR3L, hanem DDR4.
Nekem mondjuk S13-am van ezekkel a specifikációkkal (Android Studio-hoz nem árt, és akkor még a topik témájához is kapcsolódik a hozzászólásom), ami kb. akkora, mint egy 11,6-os laptop. Egyedül a webkamera, ami az enyémben nincs, de az nem is hiányzik.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #33571 üzenetére
Már többször olvastam róla, de elsőre nem fogott meg. Viszont a hét végén letöltöttem, és ráfüggtem. Dobtam is egy kis támogatást a fejlesztőnek.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #33569 üzenetére
A vicces az, hogy nekem mutatja az akciós árat, de amikor meg akarnám venni, akkor teljes áron számolna. Na nem mintha érdekelne, most ráfüggtem a Mekorama-ra.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #33561 üzenetére
Nálam meg pont csak a Portal esetében írja, hogy le van árazva 999 Ft-ra 1790-ről.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Nem nagyon. Angolul vannak inkább, itt megtalálod a gyűjteményt. Esetleg van Halállabirintus, vagy van belőlük EPUB, kattintható linkekkel, de utóbbinál ugye a dobókockás részt magadnak kell csinálnod, ahogy az értékek írását is.
Egyébként épp a közelmúltban gondolkoztam el azon, hogy jó lenne ilyen telefonra, úgyhogy nekiálltam megírni. De idő hiányában nem nagyon haladok vele, egyelőre csak a szövegek betöltése és a gombok vannak meg, se harc, se adatlap, se semmi más. Viszont amint kész lesz (egyelőre egy könyvet tervezek, de utána ugyanarra az analógiára már egyszerűbb lesz a többi), akkor megosztom itt az APK-t. Play-be nem rakom fel, mert nem akarok jogi problémákat.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz
Narxis #33306 üzenetére
A képek alapján hasonló az Amazing Breaker is. Van reklámmentes verziója is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
korcsillio #33232 üzenetére
Nem olvastál vissza. Ez egy nagy gond...
-
Bozek
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #32990 üzenetére
AppSales, van telefonra is alkalmazás.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Rigormortiis #32986 üzenetére
Jó, de kevesebb benne a kihívás, mint a 2-ben. Ott egyszer még költöttem is, a 3-ban meg igen gyorsan kimaxoltam a HQ-t külön költés nélkül is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #32669 üzenetére
-
Bozek
nagyúr
válasz
Rigormortiis #32661 üzenetére
Most, hogy jön a 2019 (november 2-án elvileg), érthető az akció.
Én azon gondolkoztam, hogy veszek egy tabletet hozzá, csak még nem tudom, hogy a Touch mivel lesz kompatibilis.
A PC-s verzió amúgy már ott figyel a Steam könyvtáramban.
-
Bozek
nagyúr
válasz
lionshamlet #32599 üzenetére
Miért kell egyenleget feltölteni? Ott valamit elrontasz, nálam ment anélkül is. Igaz, sok pénzt nem ad egyszerre. Más verzió nincs.
-
Bozek
nagyúr
válasz
lionshamlet #32596 üzenetére
Bocs, tévedtem, benne van a Double Dice is.
Csak a leírásban nincs benn.
-
Bozek
nagyúr
válasz
lionshamlet #32596 üzenetére
Bár konkrétan Double Dice nincs benne, de ott a Multi Dice, ami szerintem ugyanaz.
-
Bozek
nagyúr
Aranyos kis játék, különböző fejtörőkkel. IAP-os, de anélkül is játszható, a megvásárolt Coin-ok csak segítséghez vagy a megoldás megmutatásához kellenek. De bizonyos időközönként kapsz 20 Coin-t, valamint 10 pályánként lehet pörgetni, ami megint Coin-okat ad.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #32413 üzenetére
Nem, ez inkább SimCity. Már ha mond ez a név valamit.
-
Bozek
nagyúr
Ha jól látom, megjelent a Pocket City. IAP nincs benne, viszont lett egy fizetős verzió is... Szóval ennyit arról, hogy ingyenes lesz. Persze értem a koncepciót, de a leírás szerint pár funkció nem elérhető a Free-ben.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Micsurin #32399 üzenetére
Az Android programozás topik miért nem jó?
Én most a Kotlin-t tanulgatom, aztán utána jön a libGDX.
Udemy-n vannak jó kis kurzusok, igaz, ezek fizetősek. De friss regisztrálóknak csak 11 euró volt, úgyhogy bezsákoltam párat.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest