- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Netfone
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
raziel01 #13723 üzenetére
Majd ha végigjátszottad írj róla véleményt légyszives!
Én csak azért nem merek venni ilyen puzzle játékokat, mert ha elakadok bennük és végső esetben youtube-on kéne megnéznem a megoldást, onnantól már fele olyan kedvvel sem térnék vissza újra a játékba.
Tehát az ilyenekben erősen függ a játékélményem a fejlesztőkön, hogy milyen bonyolultra tervezik a megoldásokat.Ez a játék viszont nagyon felkeltette az érdeklődésemet.
-
Sonja
nagyúr
válasz
raziel01 #11683 üzenetére
Jó helyen járok, mivel nincs iOS játék topik külön, így csak itt tudom megkérdezni. Általában az Androidos játékok vannak iOS-re is (fordítva ez nem mindig mondható el), így nyugodtan lehet írni még ilyen játékokat (és majd utána nézek, hogy van-e iOS-re).
Szerk.: Természetesen játékmechanikában (logikai/platform).
-
assemble
addikt
válasz
raziel01 #10833 üzenetére
Az igazi AAA jatekokban van munka es sztori. A legtobb mai mainstream jatek nem ilyen, a legtobb olyat egy atlagos indie cim szarra veri sztoriban. Azt a par napot meg nem tudom honnan huztad elo, de a legtobb nagyobb indie cim evekig keszul, sokszor tovabb, mint a nagy studiok futoszalagon gyartott cimei.
-
-
assemble
addikt
válasz
raziel01 #10823 üzenetére
Sajnos? A legtobb ilyen indie jateknak egy perceben tobb otlet van, mint a mai tipikus tucatjatekokban osszesen. Sokkal szivesebben jatszok egy otletes, jol megirt indie jatekkal, mint egy otvenedik tucat-call-of-duty-val vagy klonjaival (modern combat, stb). Onmagaban azzal, hogy otletes a jatek, es hogy nincs benne IAP, tobbet er, mint a mai tipikus jatekok 95%-a.
#10822: igen, es ez hogy jon ide?
-
citkar
addikt
válasz
raziel01 #10823 üzenetére
Én pontosan nem is értem, hogy van ekkora érdeklődés ilyen játékok iránt. Csúnya, a kategóriájában is az ezredik...de végül arra jutottam: a csecsemőnek minden vicc új, azaz akik eddig hasonlóval nem játszottak, azoknak megtetszhet, pl egy flappy bird, a dühös madarak és ilyesmi (míg én kb. 20 éve ráuntam ezekre és most sem hoznak lázba, maximum NES-en vagy SNES-en a retro Mario
).
-
saelin
veterán
válasz
raziel01 #10375 üzenetére
Akkor kivárok egy jó appot, mert jelenleg semmi érdemlegeset nem találtam store-ban. (Ami meg megérné, az már megvan amazonon egy akció alkalmából vagy playen.)
Köszi mindenkinek a helpet, de főként (10366) Troynak! Remélem lesznek még ilyen húzások az amazontól, mert nagyon szimpatikus amit csinálnak.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
raziel01 #10343 üzenetére
Megvenni engedi általában, csak letölteni nem tudod utána az App Store-ból. Ha webes vásárlásnál az eszközöd nem volt rajta a kompatibilitási listán, akkor hiába vetted meg pl. a San Andreas-t, nem fogsz tudni játszani vele (Illetve nem hiába, mert azért jó az a 2000 coin ami jár érte
). Mondjuk felhőbe ment a Social Club, és ha már egyszer "megvettem" a játékot, gondolkodás nélkül rakom fel a csúnya verziót ha az kompatibilis, ez meg nem.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
raziel01 #10277 üzenetére
Ennyit csináltam Amazon UK-n: Your Account - Manage Your Kindle, utána baloldalt Country Settings.
Itt átállítottam US-re az országot, és korábban a checkoutnál beállított, valós címet választottam ki a listából.
Ha PC-n vásárolok az App Store-ból, akkor is kiírja már a coin egyenlegemet, és maga az App Store alkalmazás is a telefonon, ahogy megnyitom. -
AeSDé Team
őstag
válasz
raziel01 #10264 üzenetére
Nálam telepítés után van az 70MB is
(ART-ban)
Ha már ennyire tetszik nekik az UE4, csinálhatnának egy folytatást az Epic Citadel-nek ami kihasználja az új motort és az egyre erősödő IGP-ket, kíváncsi lennék mit tudna kihozni az Adreno 320-ból. Az biztos jobban tetszene mint egy újabb idegörlő nyomkodós madárka. -
Fitzgerald
veterán
válasz
raziel01 #9192 üzenetére
Egy olyan országban, ahol évente több millió turista fordul meg és jön ide elkölteni a pénzét, képtelen vagyok ilyen szemszögből nézni ezt a dolgot. Ráadásul tömegközlekedés.
Tömegközlekedés = rohadt sok turista. Rohadt sok turista = rengetegféle idegen nyelv. Kell egy közös nevező. És ez az angol.
Én nyelvtudás nélkül pl. fel sem vennék senkit olyan munkakörbe dolgozni, ahol nyilvánvalóan rengeteg külföldivel fog találkozni.
De ha maradunk kicsit az ellenőrös sztorinál: egy huszáros vágással el lehetne intézni egy ilyen helyzetet. Az ellenőr elővesz egy dummy jegyet, és annak segítségével eldemózza a külföldinek, hogy mit szeretne. Szerintem 10-ből 11-en érteni a fogják a dolgot. Nagyon sok helyzetet meg lehetne oldani hasonlóképpen, akár nyelvtudás nélkül is. Ehhez viszont nem a két elemit végzett, segghülye munkaerőre van szükség, hanem a nyelvet beszélő, tanult, intelligens munkaerőre. Azt mondjuk zárójelben érdemes megjegyezni, hogy az ilyen ember meg hülye lenne ellenőrnek menni, de ez már egészen máshol gyökerező probléma, itt már társadalmi, politikai egyenlőtlenségekről kéne beszélni, ez meg nem az a topik, nem az a fórum.Azt viszont azért megnézném, hogy hogyan reagálnál arra, ha te pl. elmennél Koreába életedben először, ahol egy kis túlzással zsebesnek kinéző faszi (ennek mondjuk nem sok valóság alapja van, arrafelé általában kultúrált megjelenésűek a munkavállalók) koreaiul üvöltene az arcodba valamit, amiről lövésed sincs, hogy mi lehet.
Aztán amikor el akarnád hagyni a helyszínt akkor feltartóztatna, és hívná a biztonságiakat meg a KNN-t, meg a nemzeti gárdát meg a mittoménkiket, csak hogy kiderüljön, az útleveledet vagy éppen a jegyedet szerette volna megnézni. Na erre jó az angol. Ezért kell az angol. És erre már ők is rájöttek, elég régen.
Ők, akik a XX. század elejéig szinte alig tudtak valamit a nyugati világról.
Ilyen prosztóságokat ezekben az országokban nem csinálnak. -
Fitzgerald
veterán
válasz
raziel01 #9173 üzenetére
Ez inkább Kelet-Európai jelenség.
Nyugat-Európában már a legtöbben beszélnek angolul. Főleg a Benelux államokban, Németországban.
A franciák ugye nem számítanak, ők valamilyen, csak általuk érthető okból kifolyólag az idők kezdete óta azt képzelik hogy a francia világnyelv. Aztán nem.
A Távol-Keleten is egyre komolyodik az angoloktatás. Nagyon sok Japán, Koreai beszél angolul. -
Fitzgerald
veterán
válasz
raziel01 #9046 üzenetére
Spectral Souls szaga van. Annyira egyformák ezek a JRPG-k a nagy lavórfejű, tányérszemű karaktereikkel...sosem értettem, hogy hogyan nem csömörlenek meg idővel a nyugati emberek az ilyen játékoktól. Az egy dolog hogy Japánban meg Koreában a kutya, a macska, a nagypapa meg a nagymama is ilyenekkel játszik.
Ok, én is végigjátszottam egy-két Final Fantasy-t, és és még néhány hasonló játékot (Vagrant Story pl.)
De hetente vagy 5 ilyen jelenik meg.
Bezzeg az olyan RPG-k mint a Morrowind sosem jönnek ki droidra.... -
válasz
raziel01 #8896 üzenetére
Most már boldogan halsz meg?
mod: nekem a Castlestorm minden nap azt írja ki, hogy kihagytam az előző napi rewardot, így mindig első napit kapok csak. Másnál is van ilyen? Ráadásul VIP vagyok. Elég furcsa, mert már másnap, hogy feltelepítettem, rögtön ez fogadott, pedig még csak fél napja volt feltéve a mobilomra.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
raziel01 #8133 üzenetére
Napi ingyenes app volt. Ha rákeresek akkor van free verzió és normál verzió. A normál verziónál ír ki árat, viszont ha belelépek akkor csak install gomb van. Most nem fogom felrakni, de ez 100% hogy a teljes program. Amúgy nem sok értelme volna ennek a napi ingyenes appnak.
-
drmotto
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest