Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszkutya
tag
Szép estét. Valaki telepítette már a GT Racing 2 Gameloft játékot Androidra? (nem a java-sra gondoltam. Vélemény?
-
thiclyoon
aktív tag
rager-re gondolsz?
"Valaha testépítő lehetett, mert nagyon izmos, gyors és erős zombi. Támadás előtt sziszegő hangot ad, magasba emeli a kezét és elkezd felénk futni. Egyszerűen félre kell állni, és amikor elfut mellettünk, megáll. Ekkor kell a hátát lőni, ütni, kaszabolni. Ha megfordul fussunk el, mert agyonüt!"
[link] -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Eh, igen, vettem észre.
De azért egy mobilos UI belefért volna, a Kingdom Rush ráadásul tower defense, mégis jól játszható telefonon is.
-
golyós
addikt
Meg is jelent egy számomra eddig ismeretlen"fő" zombi: marha gyorsan szaladgál neked jön és pillanatok alatt kinyír.Felrobbantani nem tudom kézigránáttal lelőni meg -mint a többit- nehéz mert sokat kér a töltényből.De ez a szaladgálás miatt amúgy is esélytelen.
Ha valaki találkozott vele akkor megoszthatná hogyan likvidálja. -
Fitzgerald
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Elsosorban tabletekre keszult.
En nagyon vartam ezt a jatekot, '95-tol jatszottam a Shadowrun rpg-vel sok evig.
De vegul sajnos csalodnom kellett benne.
A harc es a fejlodesrendszer fasza nagyon, de a zene lehetett volna igenyesebb.
Az a midi pruntyoges lehet hogy dallamos, de a 8 bites konzolok koraban volt divat kb.
A dialogusokat is felvehettek volna elo hanggal, ez igy nagyon statikus.
Otszorosen ertek el a targetet kickstarteren. 2 millio dollarbol csak tellett volna mar 4-5 szinkronszineszre is...foleg mivel olyan rengeteg szoveg azert nincs a jatekban.
+ Iszonyat linearis az egesz, es tulsagosan konnyu normal fokozaton.
Nekiugrok nemsokara komolyabb nehezsegi szinten is, hatha. -
golyós
addikt
A Dead Trigger 2 frissíthető!

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Hangulatos... lenne, de Note II-n annyira apró a szöveg, hogy kb. fél centire kell közelre hajolni...
-
tonlajn
csendes tag
próbáljátok ki a spaceteam nevű játékot. tegnap 3 órát toltuk 3-an. szerintem egyik legjobb játék, hatalmas fun
-
Syd69
aktív tag
Frissült a PvZ 2. Elsőre izgalmas
-
dzsidzsas
tag
Erről tud valaki valamit írni? Revenmark. Almások legendáznak róla, de én még nem láttam milyen. Kijátszható pénz ráköltése nélkül is, egy kis farmolással? Vagy ez is egy pénztárca húzó?
-
Betaville
csendes tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Köszi!

Megnézem.
-
Betaville
csendes tag
Sziasztok!
Srácok! Nem tudtok valami jó kis horror tps-t ajánlani?
-
Sanyi.mTs
addikt
Hay day-hez jott frissítés. Már működik a Facebookos barát lista.
-
tonyrulez
őstag
válasz
Jumbozorz
üzenetére
Rayman - Jungle Run-t pár hét alatt kimaxoltam, nagyon jó volt, gondolom ez is az lesz. Köszi

-
Mezcal
addikt
A Jedi Outcast nagyon klassz lett androidra. Ajánlom!
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Aki még nem próbálta a Rayman - Fiesta Run-t az tegye meg!
Fiesta
A hétvégén sikerült végig játszanom (körülbelül 3 hétig tartott). Maximálisan lekötött...nem volt idegesítően nehéz és a legfontosabb, hogy nem kellett bele igazi pénzt fizetnem. A grafikája is nagyon jó volt, szóval maximálisan megéri a pénzét.Na..csak gondoltam leírom, hátha valakinek örömet fog okozni rajtam kivül: )
Szép napot!
-
jonnyjoker01
veterán
Six Gunsban nemrég jött ki frissítés több multiplayer mappal, storyval, es uj fegyver/ruha is van!
-
Tidzsimon
őstag
A principia 70%-kal olcsóbb a hétvégén. Olyan mint az aparatus csak komolyabb.
-
Maxtreme
addikt
Egyik kedvenc PC-s agyatlan hentelős játékom végre androidon is

Volt ebből egy EX verzió is, az szebb és pénzéhesebb volt.
(valamiért le is szedték playről) -
Fitzgerald
veterán
Kivancsi vagyok lesz-e a Gameloftnak valaha is olyan, sajat IP-je, amelyikkel majd jol bebizonyitjak, hogy nem csak kopizni tudnak. Lenyegeben az osszes, nem licence-elt IP-bol epitkezo jatekuk pofatlan kopi.
Az osszes. Es unalmasak, eppen emiatt.
Pedig verprofin ossze vannak gyurva, az teny. -
-
FZsolt15
aktív tag
Ingyenes játékok az Amazonon:
Bloons TD 5
Neon Flow
Quell -
válasz
Cseri0058
üzenetére
Van rá külön menüpont.
"Ha egy programról negyed óra elteltével derülne ki, hogy a készítők hibájából fakadóan nem úgy működik, ahogyan kellene (vagy mint azt a leírásban jelezték), akkor a Play fiók alatt lehet visszaigényelni a pénzed (Hibajelentés > I'd like to request a refund > leírod az indokaid, lehetőleg angolul). A visszatérített összegek rendszerint pár napon belül jóváíródnak a számládon."
-
Cseri0058
őstag
Ma megvettem egy játékot, de nem igazán jön be és van arra lehetőség hogy vissza kérjem a pénzt? 15 perces limit már nincs...
-
assemble
addikt
-
törölt tag
Akciós a Re-Volt. Fénykoromban imádtam, de korábban mintha olvastam volna olyat, hogy gagyika Droidon. Érdemes lenne megvenni? 1.89 dolcsi. Nem ragaszkodok érte körömszakadtából.
-
dokee78
félisten
Melyik a jobb NFS játék Droidra?
Hot Pursuit vagy Most Wanted esetleg Shift?
Vagy a Playes értékeléseknek higgyek?
Azért ne legyen bitang nehéz. -
Fitzgerald
veterán
Azert ne tulozzunk mar. Nekem pl. problema nelkul megy a Vice City is fullon hd-ben, kicsit feljebb irtam is.
A Riptide GP 2 sem lagol. Es csak 2x1.6GHz-es a proci, 1giga ram, Mali 400MP4. -
jozso1989
őstag
Senkinek sem megy jól, androidon sajnos ilyen (is lesz).

Pl. tegnap megvettem a Riptide GP2-t... Mindenki azt mondja, hogy húúú Adreno 320-on maxon megy, blabla, felraktam a grafikát (bár a felét így sem engedi bekapcsolni, mert nem Tegra) és olyanokat szaggat, hogy az valami félelmetes... Pedig néha jól fut... majd elkezd szaggatni, megint jó, megint szaggat... Hát android hibája.

-
-
jozso1989
őstag
Nem is fog jól futni soha. A Rockstar lesz*ja az optimalizálást, ahogy a Gameloft is. No meg a droid is felzabálja a rendszert, az is nagy gát a játékoknak... Nekem sem megy jól SP-n. Vagy elfogadod, hogy úgy megy, ahogy, vagy letörlöd. Én nem foglalkozom vele, akciósan vettem, annyit is ér.

-
skul0
aktív tag
Üdv! Vice city nagyon laggol nálam Xperia Z-n, már az első perctől kezdve. Aki ilyen hardverű telefonnal rendelkezik, leírná a tapasztalatát, hogy nála hogy fut? Nehéz elfogadni, hogy egy ilyen hardvernek ez ekkora gondot okoz, úgy hogy nincsenek a beállítások maxon.
-
törölt tag
Akció: Type Rider
-
xenom0rph
őstag
HayDay supportnak egy óriási pacsi, mert adtak ajándék gemet amiatt, hogy pár órára nem volt elérhető a szerver!

-
fdisk
őstag
A DT2 nektek megy?
Mert nálam nem akar csatlakozni a szerverhez.
-
törölt tag
Akció: The Amazing Spider-Man
-
BalanceR
addikt
Egész jó a JediKnight port ...
Tab2-n 800x600ban fullos grafikán is jól fut. Az irányítás szokható. -
assemble
addikt
Riptide GP2 occso
-
BalanceR
addikt
Jedi Knight II androidra

Az erő legyen veletek...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MurdR
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Én már a 2vel is beérném. Bár amennyit ott kattintgatni kell, be is törném a teló kijelzőjét.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Remélem ugyanúgy átadja az érzést mint a PC.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)