Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BDave
őstag
Valaki játszott már a Tower Dwellers nevű játékkal? Mennyire tartogat újdonságot annak aki végig játszotta a Kingdom Rusht?
-
BDave
őstag
Oké, de ez itt most Android.
Köszi, akkor lehet hogy teszek majd egy próbát.
Nem igazán találok kedvemre való játékot, az utóbbi időben ami lekötött az a Kingdom Rush és a folytatása. Tetszenek a lovagi korban játszódó játékok, de inkább indie kategória, igényes grafikával rendelkezőket. Nem tudtok esetleg mondani párat?
-
BDave
őstag
válasz
kanyipicske #11923 üzenetére
Bővebben?
-
BDave
őstag
Valaki játszott már az Icebreaker: A Viking Voyage-zsal? Mik a tapasztalatok?
-
BDave
őstag
Kikerült a cikkem az Androidos játékokról, ha gondoljátok itt elolvashatjátok: Mindenkinek jár egy kis lazítás
-
BDave
őstag
Tölthető: Plants Vs Zombies 2
-
BDave
őstag
válasz
BomiBoogie #5412 üzenetére
Kingdom Rush
-
BDave
őstag
válasz
dzsidzsas #5297 üzenetére
Nagyon jól néz ki, de ennyiért mobilra???
Azért belinkelem, hátha valakinek mégis: Shadowrun Returns
-
BDave
őstag
válasz
jonnyjoker01 #5142 üzenetére
Lehet, hogy rajzfilmszerű szar, mégis k**a sikeres. Próbáltad az első részt?
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
Én az új verzióját várom már rég, szeptemberben elvileg kiadják.
-
BDave
őstag
Van itt valaki, aki végig vitte a Pudding Monsters HD-t? Áttudná küldeni a Zeptolab mappában található fájlt? Egyszer végig vittem, de nem mentettem le a mentésemet és egy factory reset után törlődött és most nincs kedvem végig nyomni az összes pályát.
-
BDave
őstag
Szeptemberben jön a Repaer, nekem egyenlőre tetszik. Valszeg ingyenes lesz egy része, aztán a többit meg vedd meg egyszeri IAP-vásárlással.
-
BDave
őstag
Ez olyasmi mint a Day of the Tentacle?
-
BDave
őstag
Valaki próbálta már? Érdekelne, hogy mennyire játszható.
-
BDave
őstag
Addiktív!!!
-
BDave
őstag
Ezt érdemes kipróbálnotok, nagyon jó és úgy tűnik, hogy nem kell fizetni semmit ahhoz, hogy normálisan játsszál:
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
Ákciós:
GTA Vice City
GTA 3
Max Payne -
BDave
őstag
Itt találtam egy listát, ami olyan játékok vannak, amik használják a Google Play Game Service-t: Google Drive
-
BDave
őstag
válasz
tomee007007 #3809 üzenetére
Cross-platfrom játék, mindenféle eszközről be lehet csatlakozni. Elvileg van PC-s verzió is, gyakorlatilag én nem találtam. De több Androidról vagy akár OS-t futtató gépről is lehet co-opban játszani. De még nem próbáltam.
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
Próbáltátok a Worms 2t telefonon? Mik a tapasztalatok? Élvezhető vagy inkább felejtsem el?
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
És az neked miért baj, ha olyan játék linkelek be (ami nem egyenlő az ajánlással), amit nem próbáltam ki? Így most te se tudnál erről a játékról (persze előbb-utóbb biztos találkoztál volna vele). Na mindegy, ez már nagyon nem a topichoz tartozik. De az igen, hogy itt az emberek megosztják egymással a gondolataikat, akkor én miért ne oszthatnám meg az új játékokat? Szerintem ez nem sok embert zavar itt, talán még hasznukra is van. Te viszont lepattintottál azzal, hogy próbáljam ki. Kösz, ezt én is tudom, viszont ha te már kipróbáltad, akkor miért nem osztod meg a tapasztalataidat? Mert ugye ez a filozófiád.
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
válasz
Predator2 #2396 üzenetére
Ha megveszel egy appot a Playen, akkor 15 percig még visszakérheted az árát. Ez úgy megy, hogy miután megvásároltad, a Megvásárol gomb helyett egy Visszatérítés gomb lesz 15 percig. Rányomva visszautalják a pénzt. Utána már nem tudod visszakérni. Max ha írsz a fejlesztőnek és rendes.
-
BDave
őstag
válasz
philoxenia #2334 üzenetére
Az biztos...
De egy kicsit húzós az ára.
Magyar fejlesztés, nagyon jó!
Ez meg egy újabb zombis lövöldözős...
-
BDave
őstag
válasz
philoxenia #2330 üzenetére
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
Na én tegnap előtt abba hagytam a Simpsonozást, elegem lett belőle... Túl sok időbe telt már 23-as szinten, hogy normálisan nézzen ki a város, mindenki dolgozzon és minden szomszédot meglátogassak.
Fánkért pedig nem fogok fizetni, hackelni meg végképp nem.
-
BDave
őstag
Azoknak, akiknek eltűnt a legutóbbi Simpsons frissítéskor a városuk, lehet, hogy vissza fogják kapni. A cikk végén van az EA reagálása a hibára. Hamarosan érkezik hozzá egy javítás...
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
Frissült a Simpsons! Most már be lehet lépni Origins (vagy milyen) accounttal és fel lehet venni a másikat. Ha gondoljátok, akkor engem az email címemen fel tudtok venni.
Sok jó újdonság került bele, pl ki lehet kapcsolni az értesítéseket, a fánkokra lehet megerősítést kérni, stb...
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
Aki kanadai, az most örülhet
-
BDave
őstag
Pár 0.99$-os leértékelés:
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
Próbáld meg ezzel, hátha: Sixaxis Controller. Bár én nem próbáltam...
-
BDave
őstag
Megjelent a Rovio új játéka!
Meg még egy pár más is:
-
BDave
őstag
Elsőre hülyén néz ki egy kicsit, de meglehet szeretni!
-
BDave
őstag
válasz
Fitzgerald #1487 üzenetére
Egyetértek, viszont a Google+-os dolgot elég gyorsan és egyszerűen le lehet tudni. Nem kötelező, viszont talán személyesebb (már amennyire létezik ilyen az interneten), ha pedig olyan gondja van, amiben tudsz segíteni, akkor írsz neki Google+-on.
-
BDave
őstag
válasz
TazLeacher #1466 üzenetére
Sok ilyen van, csak annyit tudsz tenni, hogy leszavazod. Bár nem tudom miért ez van top kommentként az első háromban...
(#1467) Epsylon: tudtommal eddig csak 26-os szintig lehet fejlődni. Február 21-én lett frissítve a játék ezzel: "We have added new level 26 content including the Wiggum House, Ralph and a brand new storyline!"
(#1472) Narxis: azért szerencsére nem köteleznek rá agresszív módon.
-
BDave
őstag
válasz
Sanyi.mTs #1458 üzenetére
Igen azt láttam. Amúgy kicsit rendezetlennek tűnik a város
Vagy 24-es szinten már nem nagyon lehet hova pakolni?
(#1459) Narxis Melyik rendszeren játszod? 4.0 vagy 4.1? Csak az értesítések miatt kérdezem, nem zavar hogy mindig szól a program amikor kész van egy feladat? 4.1 alatt ki lehet kapcsolni rendszerszinten, de magában az alkalmazásban nem. Barátnőm le is törölte. Tényleg nagy baromság, hogy nem lehet az alkalmazáson belül ezt kikapcsolni.
-
BDave
őstag
válasz
Sirandrish #1422 üzenetére
The Great Fusion, nemrég le is volt árazva. De fent van a Tentacle is Scomm vagy milyen néven.
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
válasz
Walkmanfon #1288 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest