- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ver'alor
tag
válasz
saelin #19158 üzenetére
Hát szerintem meg a kontrollert pont erre találták ki. Mármint hogy minden játék játszható legyen vele (leszámítva a stratégiai játékokat). Szerintem hatalmas különbség van kontroller és kontroller között, nem tudom, hogy milyet használtál (gondolom ps3-asat), de egy x360-éval szerintem kezelhetőek az fps játékok is.
-
válasz
saelin #18669 üzenetére
Köszi!
Viszont érdekelne valami a játékot illetően (Crossy Road ugye), ami persze másoknak is szól.
Ma reggel új ROM-ot tettem a telefonra és azóta nyoma tűnt a játék egyik újdonságának, a Quest rendszernek.
Pedig este még emlékszem, hogy benne voltam valamiben (ha jól emlékszem valami vasúti sínes téma).Csak az érdekel, hogy nektek is eltűntek-e a quest-ek? Csak mert ha igen, akkor nem függ össze a ROM-olásommal a dolog.
-
Saccco
nagyúr
-
assemble
addikt
válasz
saelin #18654 üzenetére
Az jon igy, amit szandekosan leszarnak a fejlesztoi, ami manapsag mar nagyon keves jatekra igaz. Ha pedig kello figyelmet forditanak ra, altalaban eppen hogy elobb jon androidra, mint ios-re, mert ott nincs ilyen tobb hetes review folyamat aminek a vegen sokszor random mondvacsinalt barom indoklasokkal visszadobjak az appodat.
-
Bozek
nagyúr
válasz
saelin #18643 üzenetére
GBA, GBC, SNES esetében én a ClassicBoy-t ajánlanám. PSX-re is jó, de ott sok dicséretet hallottam az ePSX-re (ami mellé ingyenest írtál, de fizetőst linkeltél), szóval az maradhat a listában.
-
Draken
őstag
válasz
saelin #18640 üzenetére
Gyorsan rákerestem erre, remélem ez a leírás jó lesz. Ha hazaértem melóból megpróbálom! Már azt se tudom, melyikkel játszottam anno, de a leírásban található HeartGold, SoulSilver verziók egyáltalán nem ismerősek, amihez meg nintendo ds emu kell, azon verziók meg pláne nem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
saelin #18491 üzenetére
Hát ez gáz. Igaz, az Android is csak LP-től támogatja root nélkül, de legalább megy.
Mondjuk én root-os képernyőfelvevőt használok, mivel a gyári csak a mikrofont tudja felvenni, míg a ScreenRecorder a telefon hangkimenetét is, így utóbbinál nincsenek benne a zavaró beszélgetések közben.
(#18494) csadi0011: Akkor már szerintem inkább az Emergency.
-
válasz
saelin #18436 üzenetére
Én meg először azt gondoltam valami új forradalmibb zseblámpa alkalmazás (értitek, torchlight) jön mobilra és már majdnem kezdtem gondolkodni, hogy mi lehet forradalmi ilyesmi app-on és kezdtem kérdezni, hogy miért az Android játékok alkalmazásba kell az ilyet linkelni, mikor leesett.
-
persil
nagyúr
válasz
saelin #18431 üzenetére
Dh5 ugy megy, mint az alom, annal meg csak nem kell komolyabb vas :/
Inkabb az optimalizacio es amitol ennel is jobban felek, hogy nehogy tele legyen kurva iap-vel. Inkabb kifizetek erte 2-3 ezret, csak ne legyen in app purchase.
Mindegy, remeljuk a legjobbakat, itt a lehetoseg, hogy felkeruljon a playre egy igazan jo hack and slash, remelem el vele a fejleszto -
saelin
veterán
válasz
saelin #18150 üzenetére
Öt napnyi játék után elmondhatom, hogy a Rush Star játszható IAP nélkül! A 3. motor unlockja után ad cash-t (iap valuta), vagyis inkább olyan missziókat, amik teljesítéséért jár 5 cash. Nagyon jól ki van találva, mert ha meghalsz egy ilyen teljesítése közben, akkor sincs minden elveszve, mert 2 cashért lehet újraéledni, és még így is nyersz 3-at + a pályán talált 1-2-t, aminek a feltámasztáson kívül kb semmi haszna nincs. Lehet goldot is felszedni a pályán, amit tényleg nem árt keményen gyűjteni, ugyanis az utolsó két motor iszonyat drága!
Külön tetszik benne, hogy nem sínek között ugrál a karakter, hanem totál szabad a mozgása és így még nehezebb tud lenni, mint a hagyományos runner játékok. Erre még rákontráz a játék fizikája, mert néha a szembejövö kamion, vonat stb a pályán található tárgyakat az ember arcába söpri, ami igen váratlan tud lenni... van, hogy esély sincs az elkerülésére.
A pályák dizájnja (nem tudom jól írom e) nagyon jóra sikerült! Kedvencem a vonatos és a havas, akár az utolsó is lehetne az, de valami kibakott nehézre sikerült! Talán az egyik leghosszabb pálya a játékban.
Nekem már csak az utolsó pálya van hátra
és az utolós két motor. Vannak benne acsik is, ha valakit érdekel. Szóval lehet őket gyűjtögetni ezerrel! Gépigénye szinte nincs; note 1-en és inteles tabon is simán fut, nem melegít és nem szívja az akksit. Pláne, hogy állandó internetet sem igényel, így ez is csak plusz pontnak írható fel.- a hetedik - A temple run és a subway óta az első runner játék, ami ennyire le tud kötni! Lara baba sajnos nem fut valami jól a két legerősebb kütyümön, így az kiesik a mércémből.
-
válasz
saelin #18204 üzenetére
Gondoltam megosztom a néppel, hátha valakinek felkeltem az érdeklődését.
Annyira nyomjátok amúgy ezt a Relic Run témát, hogy nagyon tenném már fel a telefonra, csak mostanában kezdem unni, hogy melegszik a telefon a mostani játékoktól, ezt meg különösen telefon melegítős játéknak mondjátok.
Tényleg, csak úgy kíváncsiból!
Hallottam, hogy az S6-ok nem annyira melegedősek. Valaki tesztelte ezt ezzel a játékkal, hogy ez mennyire cáfolja az S6-ok melegedését? -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
saelin #18170 üzenetére
Később jönnek az ismert ellenfelek, és ott már nem csak a tap-tap-tapon van a lényeg, hanem szerintem egy kis taktiát is kell belevinni, hogy mikor nyomod el a staminát.. A grafika nagyon látványos..ha végigtoltam akkor pihentetni fogom, és várom, hogy mit hoz a frissítés..
-
persil
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
saelin #18008 üzenetére
Akkor én meg ajánlom a ClassicBoy-t és mindjárt nem csak SNES-re van korlátozva az ember.
-
Ferenczi Áko
addikt
-
Kasya
nagyúr
válasz
saelin #17684 üzenetére
Eleg sok pozitivat kapott mindenesetre.
De azert ez a valasztek nem semmiMKX telepul S6-ra. Kivancsi vagyok mennyire fekteti meg...
-
csadi0011
őstag
válasz
saelin #17455 üzenetére
Youtube-on rákerestem, hogy az iOS verzió milyen (iphone, ipad), de úgy néz ki, hogy ezeken a készülékeken is ilyen. Ez borzasztó. iPhone 6 előtti készülékek az én telefonomnál kisebbek. Nem értem, hogy ez ennyi idő után miért maradt ilyen.
@(#17454) Dilikutya: Ez igaz. És nem rossz premium van benne. Premium nélkül csak egyhuzamban juthatsz el a következő pályákra. Ha megveszed a prémiumot, akkor checkpointtól tudod folytatni a játékot, ha elrontottad.
-
Rivaul
addikt
válasz
saelin #16796 üzenetére
Akkor most jót kérdeztem mi?
Ez lenne a leggyorsabb mert kiszaladok a telenorba és veszek egy kártyát meg rátöltök. Bele a régi függetlenbe azt az s5-ön meg megadnám a játékba azt a számot. Gondolom visszaigazolást kér de az rendben is lenne. Csak ez így szép és jó elméleti síkon, viszont ha nem így van akkor buktam kb 2500ft-ot ami érzékenyen érintene
-
Rivaul
addikt
válasz
saelin #16794 üzenetére
Köszönöm. A másik megoldás (gyorsabb) ha mobil nettel akarok vásárolni akkor felajánlja a telenoros szám megadását hiába vagyok telekomos. Tehát ha megadok egy számot amin van pénz akkor az nem kell hogy az én telómba legyen? Van egy régi független telóm és abba akkor vennék egy telenoros kártyát, csak azon nem megy a játék így nem tudpm hogy működőképes-e a dolog.
-
kiezTe90
senior tag
válasz
saelin #16761 üzenetére
Jó játék lett! Az előző részekkel nem játszottam, azokba is ilyen rövidek a küldetések? Vagy csak az eleje ilyen rövid?
Amúgy a Vaingloryra én is jelentkeztem (LG G2 nem tudom mennyire lényeges info ez), de semmi.
Azt nem tudod/tudjátok véletlenül mikortól lesz rendesen elérhető? -
krystman
őstag
válasz
saelin #16770 üzenetére
Igen! Meg nekem elég gond, hogy amikor vége van, akkor szinte mindent automatán dob hozzá, hogy mennyivel több a skill, élet, védelem. kicsit nekem a DH3 ra hasonlít, a pályák egyenlőre elég rövidek, és sajnos a Darknes Reburn stílust vette át ahogy látom, hogy úgy lehet erősíteni, ha újra végig viszi az ember ugyan azt a pályát, csak nem Normál, ha nem Hard fokozatban. Tapasztalat, hogy ezzel megölik a játékélményt, ha erre erősítenek.
-
krystman
őstag
válasz
saelin #16768 üzenetére
Hát nekem eddig jobban bejön a DH4! Nekem nagyon hiányzik, hogy a játék alatt nincs inventory, nem tudom menetközben változtatni, hogy milyen páncél, fegyver veszek fel. Fegyver, és tárgyak terén több lehetőség volt szerintem, meg összetettebb volt valahogy az egész játék. Ez a Fusion dolog egyenlőre nem tűnik rossznak, találkoztam már vele több játékban is ezzel. A Dark Reburn is ilyen pl.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest