Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
2 embert keresek, akit fel tudok venni FB-n, Where's my water 2 kulcsért.
-
válasz
Gabeszkutya
üzenetére
Az elsődleges logika az, hogy a DPI-t nézi a tableten/mobilon, és az alapján dől el, hogy kompatibilis-e a játék.
-
Gabeszkutya
tag
Sziasztok. Ti értitek a Play Market logikáját? Egy Beex S1 nevű táblagéppel rámegyek,akkor minek rak ki olyan játékokat mint a Real Racing 3. GT Racing 2. Iron Man 3. Modern Combat 4. stb?
-
dzsidzsas
tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
így van. + minden fejlesztés még drágább lett

-
Bozek
nagyúr
válasz
pigster
üzenetére
Ha meg nem fut tökéletesen, akkor az első a fejlesztő lesz, akit szidsz, hogy miért adott ki ilyen játékot. Szóval ördögi kör ez. Amin nem tesztelték, azt inkább kihagyják a kompatibilitási listából.
(#6892) FZsolt15: Milyen kártya? Nem volt azóta kártyacsere, mióta beregisztráltad? Mert olyankor is előfordulhat.
-
eastone1
senior tag
Egyszerűen nem szinkronizálja a hayday t a play játékok, hiába voltam bejelentkezve a google + - ba. 22. szint után kezdhetek mindent újból. Sgs3, open euro mk6 gyári rom.
-
FZsolt15
aktív tag
Ha vásárlásnál az írja ki a Play, hogy: ''Elutasították a(z) xxxx számra végződő hitelkártyát. Kerjuk, valasszon mas fizetesi modot.'' Az mit jelent?
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
Frissült a dt2.
Végre jóval több pénzt ad a hard kuldeteseknél. (6750)
Hogy lehet unlockolni az új kontinenst? -
Gabeszkutya
tag
Sziasztok. Valaki játszott már a Dragon Mánia nevű Gameloft játékkal? Nemrég töltöttem le a Play Marketról,és else indult,töröltem is egyből.
-
pigster
senior tag
feltéve, ha kompatibilis
Volt már ár példa nem egyszer, hogya Play kiírta, hogy nem kompatibilis. A build.proban ez volt és nem volt kompatibilis:
ro.product.model=Rikomagic MK802III
ro.product.brand=rk30sdk
ro.product.name=rk30sdk
ro.product.device=rk30sdk
ro.product.board=rk30sdk
aztán átírtam Samsungra meg I9100-ra aztán hirtelen kompatibilis lett... Persze hibátlanul futott is rajta az app/játék. -
pigster
senior tag
Én nem azt várom, hogy minden készülékemen fusson, de az talán nem irreális elvárás, hogy egy újabb, jobban felszerelt készüléken legalább hadd próbálhassam ki én, hogy fut-e az, ami egy régebbin működött. (Mert biztosan futna). Most ezt azért nem tudom megtenni, mert az Electronic Arts úgy döntött, hogy csak.
-
Bozek
nagyúr
válasz
dzsidzsas
üzenetére
Használsz Mega-t is? Csatlakozol SFTP-vel vagy SSH-val? Csináltál WiFi fájlmegosztást? Ezeknél van ugyanis ott a csillag, hogy fizetni KELL, nem csak az, hogy lehet, ha akarsz.
(#6878) pigster: "ami a Google Play feltételek szerint bármennyi készülékre telepíthető" - feltéve, ha kompatibilis. Ilyen alapon azért is problémázhatnál, hogy miért nem tudod a Symbian-os vagy iOS-es telefonra felrakni, hiszen bármennyire telepítheted...
-
válasz
pigster
üzenetére
Akár arra is gondolhatnék, hogy bizonyos gyártók lefizetik a fejlesztőket, hogy csak az ő készülékük legyen kompatibilis.
Erre ráhibáztál, mert van ilyen, az Nvidia csinálja.
De azt nem ígérte senki, hogy minden készülékeden fog futni a játék/program, de azon fog, amelyiken megvetted. Ha meg nem mobilon, hanem böngészőben vetted, akkor eleve csak akkor engedi a play megvásárolni, ha van legalább 1 kompatibilis készüléked.
De amúgy is irreális elvárás, hogy ha megveszel valamit, az minden készülékeden fusson, mert akkor még az öt éves játékokat is patchelgetniük kéne a fejlesztőknek, hogy a mai készülékeken fussanak. Különben ugye mindenki szaladna refundért, hogy az 5 éve vásárolt játéka nem fut a vadonásúj Galaxy S4-en.
-
air
nagyúr
válasz
pigster
üzenetére
Felesleges összeesküvés-elméletet gyártani ott, ahol nincs ilyesmi.
A megoldást leírtam. Gyors, egyszerű, nem warez. Egyébként nem kell minden fájlt átteni, elég csak az apk-t. Ha vannak további részei, azt majd leszedi a programon belül. Azok már a gyártó szerverein vannak, nem a Google-nél.
De még az is lehet, hogy ha felveszed a kapcsolatot a fejlesztőkkel, semmi perc alatt felteszik a készüléked a kompatibilis eszközök listájára, és már nyomulhatsz is.
-
plejik
addikt
Valaki játszik a GT Racing 2: The Real Car Exp -el? Mert a játék jó lenne, ha nem lenne lehúzós ez is.., de valahogy csak lehet benne haladni , hogy pénzt is tudjak szerezni??...

-
pigster
senior tag
A helyzet ugye az, hogy megvettem egy játékot, ami a Google Play feltételek szerint bármennyi készülékre telepíthető. Na most akkor végül is az van, hogy mégsem, mivel az egyik készülékemet kizárják (és nem tudni milyen okból kifolyólag). Mondjuik futna rendesen, de nekik még nem volt idejük tesztelni. És nem is tudhatom meg, hogy szerintük miért nem kompatibilis. Ugye megoldható lenne egy figyelmeztetéssel, hogy szerintük nem kompatibilis, és nem vállalnak semmiféle felelősséget, én meg ezt leokézom.
Akár arra is gondolhatnék, hogy bizonyos gyártók lefizetik a fejlesztőket, hogy csak az ő készülékük legyen kompatibilis. Bár ilyen nyilvánvalóan nincs, mint ahogy olyan sincs, hogy egy app nem volt kompatibilis, aztán a build.prop-ban átírtam a készüléket valami Samsungra, és hirtelen az lett, és futott is rajta rendesen a program.
A megoldás tényleg az lenne, hogy egy másik készülékről kimásolom az apk, meg egyéb fájlokat? Ne már!
Ha meg letöltöm más forrásból az általam megvett játékot, azért persze sírnának, hogy kalózkodás. -
válasz
pigster
üzenetére
Nem tudod megnézni, legfeljebb megkérdezheted a fejlesztőt, hogy miért nem, és vagy válaszol, vagy nem.
Kb ezek közül számíthatsz 1 válaszra, esetleg ezek kombinációira:
1. mert nem tesztelték azon a készüléken
2. mert valóban nem kompatibilis a készülékkel (pl OS miatt, vagy kijelző felbontása miatt)
3. mert sok hibabejelentés jött az olyan készüléket használóktól
4. mert sok negatív kritika jött az olyan készüléket használóktól
5. mert nem a készülék van letiltva, hanem az ország (sajnos a play ilyenkor is azt írja, hogy nem kompatibilis) -
F-ECT$
titán
Akinek RR3 10045 ismerős -> privi pls.
-
csibu99
tag
válasz
pigster
üzenetére
Play-en és humblebundle oldaláról is letölthető ugyanaz a HumbleBundle app, ami letölti és telepíti a játékokat. Eddig nekem felment 5 játék a 6ból, az 1,9gigás (!) Anomaly2-t viszont letöltés után egyszerűen nem hajlandó telepíteni (sok ideig telepít, majd kiírja, hogy Nem sikerült telepíteni; a belső tárhelyemen 600 MB, a flash memóriában 4 giga helyem van...).
-
maggi1886076
addikt
Order & chaos online-al játszik vki?
-
pigster
senior tag
válasz
Tidzsimon
üzenetére
Hát ez az. Szerintem biztosan működik. Konkrétan a Need for Speed Most Wanted lenne az. Egy kétmagos androidos tv sticken simán elindult, most vettem egy 4 magos Tronsmart 908 II-t és azt írja ki, hogy nem kompatibilis a készülék. De ugyanígy nem kompatibilis az AnySoftKeyboard sem, aminek azért olyan nagy erőforrás igénye nincs.
-
pigster
senior tag
Hol / hogyan lehet megnézni, hogy egy játék (alkalmazás) miért nem kompatibilis egy eszközzel?
-
válasz
aizen92
üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy maga a játék lett sz@rabb. Én is lestem egyet, amikor láttam, hogy a 40 egyiptomi csillagból maradt 23 (csomó pályát megszüntettek), és lineáris lett egy pályán belül a pályák közötti út. Kiszedték a kulcsokat is. Egy 2. profillal újra is kezdtem, hogy lássam, milyen, de 10 pályához volt eddig lelkierőm összesen. Ja és továbbjutni már csak akkor tudsz, ha minden feltételt teljesítesz (pl. hogy ne használj fűnyírót stb.), így már nem megy az, mint régebben, hogy később visszamész egy pályára és megcsinálod csillagosra, de addig se akadsz el végleg. Szóval az első benyomásaim alapján szerintem is negatív irányba változott.
-
Cseri0058
őstag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem a pvz2 frissítése teljesen elbaszta a játékot. Hihetetlenül szar lett szerintem....
-
csibu99
tag
Ha valaki nem ismeri: HumbleBundle
Lényege hogy egy vagon játékot megvehetsz 1 dolcsiért, mert ez karitatív, adományba megy a pénz. A játékok egy részét csak akkor kapod meg, ha legalább az átlag befizetést te is befizeted (ez általában 4-6 dolcsi). Adományozol, jó játékokhoz jutsz olcsón, kell ennél több?
És ami miatt erre most felhívom a figyelmet: a mostani akcióban eddig 6 android játék van (és még legalább 1 vagy 2 játék jönni fog hozzá), plusz 4 albumnyi játékzene:
Little Inferno, Gemini Rue, Aaaaaa..., Jack Lumber, Hero Academy (all unlock!!!), Anomaly 2Kinek nem ér meg ez a pakk 900 forintot?

-
VegyesTamás
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Tudom, és guglizni is tudok
de szándékosan a ti véleményeitekre voltam kíváncsi
köszi mindenkinek! 
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
VegyesTamás
üzenetére
Order in chaos online, online rpg avabel, earth and legends, ravensword shadowlands, aralon sword and shadow, stb....
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Gabeszkutya
üzenetére
Ez attol is fugg, milyen eszkozre telepited. Nem egy olyan jatek/alkalmazas van, ami tobbet pakol a tabletemre, mint a telomra. Szoval ha le is irja valaki hogy neki mennyi volt, az sem mervado.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Gabeszkutya
üzenetére
Csak egy kicsit kellett volna visszaolvasni, szerintem pont erről volt szó.
-
Gabeszkutya
tag
Sziasztok. Aki telepítette már az Angry Birds Go játékot azoktól kérdezném hogy megkora méretű volt. nálam 160 megát akar telepíteni.
-
F-ECT$
titán
válasz
korcsillio
üzenetére
Nekem 119 mb.
-
Dr. Mózes
aktív tag
Kijött a Gemini Rue androidra, gondolom sokak örömére. Jövő héten sztem. majd én is kipróbálom.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
VegyesTamás
üzenetére
Beirod a Play Store keresobe hogy mmorpg. Lesz egy par. Order & Chaost szoktak ajanlani, WoW koppintas.
Megeloztek. -
Viktor77
titán
válasz
VegyesTamás
üzenetére
Order and Chaos Online. Gyakorlatilag egy-az-egyben WoW másolat.
-
VegyesTamás
senior tag
Nem tudtok véletlen valami mmorpg-t vagy hasonlót androidra?
-
F-ECT$
titán
válasz
korcsillio
üzenetére
Ezt hol lehet megnézni?
-
korcsillio
addikt
Angry Birds go-ban a Rocky Road hány mb?Mobilnetem van és nem akarom megszívni ha nagy terjedelmü.
-
saphancs
aktív tag
HayDayhez hasonló játék van? Nem farmosra gondolok konkrétan, hanem olyanra amibe hasonló a játékmenet!
-
dzsidzsas
tag
Amúgy is van jobb: X-plore, és ingyenes Tud valaki hasonló játékot:QuestLord, csak jobb grafikával? Mert 10" tableten ez borzalmasan ronda és játszhatatlan. A Deadly Dungeons már meg van.
-
assemble
addikt
Nem jatek, de jo kis progi learazva: Solid Explorer
-
VegyesTamás
senior tag
Meg keresek még olyan játékot mint anno az age of empires!
-
VegyesTamás
senior tag
Eternal Legacy-hoz hasonló játékokat tudtok mondani? Életem legjobb játéka volt az!

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
szlovibuki
üzenetére
Ja, és kifelejtettem a Galaxy on Fire HD-t, amikor még csak a Valkyrie meg a sima volt kint, kb 40+ órát toltam, a HD verziónak már Honeycomb kell minimum, nekem meg sajnos Gingerbreadem van. A HD annyiban másabb, hogy ahhoz még ott van a Supernova kiegészítő, ami szintén egy hatalmas update plusz a grafikai motor majdnem megegyezik a gépes verzióval.
-
Anulu79
addikt
Valaki játszik a Top Eleven játékkal? Ha igen akkor az lenne a kérdésem, hogy új kezdő játékost hogyan lehet "szerezni" vásárlás nélkül? Meg a játékosok csillagait, hogyan lehet növelni?
Köszi! -
albinolynx
senior tag
Trine-hoz hasonlót tudtok javasolni?
-
b4sxe
aktív tag
BADLAND-hez hasonló játékokat tudtok mondani ? Ami ilyen képi világgal rendelkezik ? Vagy a Machinarium-hoz hasonlót ?
Köszöntem -
timea1991
tag
válasz
kanyipicske
üzenetére
googleplay,mobo,1market vki tud más jó marketet vagy weboldalt ahol játékot lehet letölteni?
-
pkbiker1
csendes tag
válasz
kanyipicske
üzenetére
köszöntem!

-
pkbiker1
csendes tag
Sziasztok! olyan kérdésem lenne nincs valakinek tapasztalata Sony Ericsson Xperia E White telefonnal hogy játékokat akarok rátenni és felakarom telepíteni és aztírja ki hogy telepítés tiltva, Telefonja biztonsági okokból letilja a nem az Android Marketről letöltött alkalmazások telepítését. előre is köszönöm.

-
szlovibuki
tag
jonnyjoker01: köszönöm szépen!

F-ECT$: ó, hát én lassan 2 hete játszok még csak vele, és nagyon lassan haladok, így állok:
13. szinten vagyok
47/1649 events completed
5h30m24s játékidő
$258.169 bevétel
84 arany
40 trófea (38 arany, 2 ezüst)
5 autó a 77-ből, pont most vettem meg a Dodge SRT-t
Lehetnék előrébb is, de napi szinten csak pár versenyt megyek, most meg inkább csak toporgok egy helyben, próbálom javítgatni az eredményeimet és mindenhol elérni az aranyat.
-
F-ECT$
titán
Az AB Go! mennyire pénzéhes, azaz végig lehet játszani iap nélkül? (Egyelőre az első "világ" van meg, itt pont elég volt a versenyekért kapott gold a fejlesztésre.)
-
bognar110
őstag
Sziasztok van olyan aki Samsung galaxy ace3mon tolja a vice cityt ? San andreasról tudni lehet valami milyen hardver kell majd ?
-
F-ECT$
titán
válasz
szlovibuki
üzenetére
Te hogy állsz? Én jelenleg itt tartok:
97 óra játékidő
77 autó
77-es szint
69% completed (1147/1649)A versenyek nagy részén egyébként dobogón végzek: 1071 dobogó (ebből 965 az arany) az 1574 versenyből.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
szlovibuki
üzenetére
Van egy pár, pl. Shadowgun, (a sp) , Six Guns, Machinarium, Dead Trigger, biztos tudnak itt még mondani.
-
szlovibuki
tag
Hy!
Ajánljatok már a Real Racing 3-hoz hasonló hosszúságú játékmenettel rendelkező játékokat! A kategória mindegy kb., lehet bármi.

-
saphancs
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Melyik az a 3???
-
Narxis
nagyúr
Skacok segítsetek már!
PC-n játszottam olyan játékkal aminek az volt a lényege, hogy a monitor szélén lehetett mozogni és a kép részeit kellett "bekeríteni" anélkül, hogy hozzáérne bekerítés közben a vonalhoz valami. Állítólag ez egy klasszikus játék, én egy felújított változattal játszottam Steam-en de már nem emlékszem a nevére és nem tom hogy keressek rá az se lenne rossz ha lenne ilyen tabletra.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vajon milyen logika szerint?

)