- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
IAP van, de nem szükséges, mivel a játék elég gyémántot ad. Játékmenet nagyon jó, spell casting érdekesebb mint egy normál gombnyomás. Továbbá 4.8 az értékelése
Szerk.: Bocsi, legközekebb frissítem az oldalt
Bár ez is mutatja, hogy milyen jó
@Seth: nekem is
-
Maxtreme
addikt
Dungeon Quest (nemrég kapott grafikai ráncfelvarrást is, egész pofás lett)
-
-
tepenzed
őstag
-
jonnyjoker01
veterán
Köszi!!
Még ilyen komplex játékokat tudtok ajánlani? Semmiképpen sem casual játékokat keresek! Utóbbi időben már a s€ggemből is ez a 10 perc alatt kivihető gyorsan megunós játékok folynak.
Újra elővettem kb 2 hete a GTA sorozatot (most harmadjára játszottam ki a teljes szériát mobilon). Szerintem már több mint 1000 órám van benne a 3, VC, SA, LCS-ben összesen
-
saelin
veterán
Haha, pont annyit játszottam vele!
Azért hátha tetszik majd valakinek. Azon már meg sem lepődöm, hogy van benne IAP, csak ne erőltesse nagyon. Az energia rendszer meg az ilyen "buszozós" játéknál nem annyira zavaró, legalábbis számomra~Quasi_modo
Azért érződik, hogy ismét inséges időket élünk játék fronton. Már vagy 2-3 hete semmi érdemleges nem jelent meg. -
dzsidzsas
tag
Van még egy ilyen, Jawel Fight, úgy csal a gép, hogy mindenképpen IAP keljen, ami nem gond, de minél több és egyre pofátlanabb. Nem ajánlom senkinek.
-
Spancho
senior tag
Tudom ,hogy az újabb játékokban már működik ez az automata 'eltüntetés' tök jó ,de a Vice City valamikor 2012 végén jött ki ,akkor még nem tudta ezt az Android
Sebaj ,csak baromkodni szedtem le ,nem életbevágó.
A ROOT-tal meg még várok amíg nem lesz valami olyan ami miatt nagyon kéne.
WP8-ról jöttem ott is elvoltam a rendszer piszkálása nélkül -
jozso1989
őstag
Amúgyis IAP a játék a 4-5. szezontól, szóval tök8, mennyibe kerül. Az az 1 dollár meg nem nagy szám (1 kólával kevesebbet ittál az évbenXD).
Mindenesetre egyet értek veled abban, hogy Gamelofttól sosem szabad játékot venni (kivéve modern combat) na meg EA-től sem. Ezek a gyártók pofán röhögik a vásárlókat és csak a pénz számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest