Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Real Football 2012-n játszik valaki?
Ingyen nem lehet kijátszani,hogy naponta ne csak 1 meccset lehessen játszani? -
5381
aktív tag
Üdv! Az Asphalt8-ban hogy lehet csinálni Flat spin-t?
-
válasz
assemble
üzenetére
Köszi,
Ő is leárazott: Superbrothers Sword & Sworcery
-
assemble
addikt
-
AsusBoy
senior tag
-
BalanceR
addikt
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Néhány napja játszom a "Blitz Brigade" Online Fps játékkal ,nagyon tetszik .
Viszont van egy kis bibi
.
Játék közben "randomra" időtől függetlenül bedobja ezt .
Azt tudom,hogy mit ír ,de direkt csináltam gameloftos accountot és azzal játszom és még is azt írja ,hogy egy másik készülékről csatlakoztam a játékhoz és ezért ledob
.(Végre találtam egy jól irányítható és szórakoztató fps játékot amivel neten is tudok játszani ,erre tessék
)Előre is köszi válaszaitokat !
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Ha még nem volt:
C.H.A.O.S Tournament HD 0.99$ -
bruxelles
tag
Hello! Van valaki aki dungeon hunter 4el játszik? Lenne egy-két kérdésem
-
MKLS
aktív tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Igen, ott tartunk, hogy a HTC-ket csak bootloader nyitással lehet ROOT-olni. A fő probléma az, hogy nyitásnál locked-ról unlocked lesz értelem szerűen, viszont ha vissza akarnád zárni mondjuk gariztatás vagy bármi miatt miatt akkor nem locked lesz, hanem relocked. Egyellőre még nem tudok róla, hogy bárki is kijátszotta volna.
-
BDave
őstag
Ez olyasmi mint a Day of the Tentacle?
-
Sonja
nagyúr
Huhú, kijött a Simon the Sorcerer!
De imádtam régen. 
-
-
xenom0rph
őstag
Azért mondtam, hogy rosszabb ,mert egyszer én is próbáltam a minősíthetetlen heliumot, az már csak egy dolog, hogy 1,5 órába került mire sikerült fel ismertetni a telefont. De sehogy sem akart gépre menteni ,ezért ő kedvesen felajánlotta, hogy menthetem akár felhőbe is , na de jó! ( De azt elfelejtette közölni, hogy az onnan való backuphoz premium kell, Hát a censored.
-
-
Deck
titán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Alapvető dolog a root

-
Keeperv85
nagyúr
válasz
maggi1886076
üzenetére
Akinek Lenovo K800-asa van...

-
Mezcal
addikt
A Real Racing 3 a frissítés után EA logó után kilép? Másnál is?
-
BalanceR
addikt
Ezzel: Kairo
Játszik valaki? Nagyon nagy gém. Kijutós-logikai-puzzle.
Remek a hangulata, nagyon jók a hangok, kicsit szürreális világbqn játszódik. Érdemes kipróbálni. -
cellpeti
nagyúr
hogy lehet visszakérni a zsét, ha valami nem gyere be a Marketről???
-
fdisk
őstag
Próbálta már vki ezeket a játékokat?
BattleFriends in Tanks és
BattleFriends at Sea
Most akciós,ha jó akkor megvenném. -
.mf
veterán
Sziasztok!
Próbáltam pár, a topicban is emlegetett játékot (azon belül is az ingyeneseket), s sajnálattal tapasztalom, hogy egyre kevesebb fut régebbi gépen; sok más, amit meg én halásztam találomra, el se indul, force close, vagy bugos, vagy a kezelésével vannak gondok.1. gen Snapdragon 1xCortex-A8 800 MHz, 256MB RAM, 800*480 - mi fut még ezen?
Ha esetleg lenne valami tippetek, ami Play-en ingyenesen elérhető (műfajban sokféle lehet, kezdve belső / külső nézetes autóversenyes, vagy stratégia, fejtörős, vagy akár tower defense, de akár még retro játékok emulátorral, csak legyen valami jobbféle), azt megköszönném.
-
F-ECT$
titán
-
air
nagyúr
Ugye senkinek nem megy az RR3 a frissítés óta?
A Play-es kommentekben senki sem írta azt, hogy menne neki. -
Bozek
nagyúr
válasz
üzenetére
Csak egy kicsit olvasni kellene:
Törlés kérése a 15 perces ablak után
A Google nem törölhet megrendeléseket az eladó nevében. Az eladóval a következőképpen veheti fel a kapcsolatot törlés kérése vagy ilyen kéréssel kapcsolatos részletek ügyében:
- Jelentkezzen be fiókjába a következő oldalon: https://wallet.google.com/manage.
- Kattintson a Megrendelés megtekintése lehetőségre.
- A visszaigazolás tetején kattintson a Kapcsolatfelvétel a következővel: [az eladó neve] gombra.
- Válassza a Visszatérítést szeretnék kérni, illetve vissza szeretnék küldeni egy tételt lehetőséget a Tárgy: legördülő menüből, majd írja be üzenetét az Üzenet: mezőbe.
- A szükséges információk megadása után kattintson az E-mail küldése gombra.Az eladó a szabályzatától függően dönt a törlési kérelem elfogadásáról. A törölt rendelések visszatérítése automatikusan megtörténik, és visszaállításuk nem lehetséges.
-
törölt tag
Szuper game!
-
zool1
őstag
válasz
Damage401
üzenetére
Teljesen jogos az észrevétel, de igen visszatérítéssel. Volt már egy két program amit így lett eltávolítva vásárlás után és visszajött a pénz, de itt sajnos nem. Igen 30 napon túl vagyok. Azóta csak tudatosan vásárlok programot! Vs kipróbál "virágbolti" és ha tetszik akkor megveszem, vagy uninstall. Tört programokkal nincs időm bajlódni.
(#4606) locaLpatrioT : Értem én...

-
Damage401
senior tag
Sőt, ha netán lejárt a 15 perc,de kaka az alkalmazás. Akkor a fejlesztőcsapatnak írsz. Google Walletben megnézed a számládat. Elküldöd nekik és 30 nap alatt visszatérítik. Tudom mert a RavenSword új update óta nekem fura textúrák jelentek meg HTC Desire X alatt. Visszakértem a pénzt. Természetesen vissza is jött igaz 17 nap telt el. De megjött. Legutóbbi tapasztalatom, a Sine Morana volt mikor nem jött le első körben. Megvettem azt is, délután próbáltam, akkor sikeres volt és megnéztem rögtön ott volt a visszatérítés is. Szerintem azért korrektek
-
Damage401
senior tag
Amúgy nem tudom hogy tisztába vagytok e vele. De nem adtól ketyeg a 15 perc hogy megvetted, hanem SIKERESEN lejött a játék. Mikor lejött kitude a próbálni. Tudom, mert megvettem annó a Vice Cityt. De nem sikerült aznap letöltenem, másnap rápróbáltam, lejött majd ott volt a kis fül hogy visszatérítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, először elvittem lvl 5ig aztán csináltam gameloft acc-ot és most megint lvl 5 vagy 6on vagyok ,de nagyon megy
most játszottam előbb 9-0ás statom volt

.
)

Terry Pratchett: Discworld könyvére épül, rendkívül poénos játék.
De imádtam régen.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)