Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
"attól, hogy ők kitalálnak valami béna fizetési módszert (aminek a hátrányairól egész véletlenül elfelejtenek tájékoztatni), miért kell alapnak lennie, hogy a vásárló szív"
Az IAP már csak ilyen. Sehol semmi nem garantálja, hogy az később visszaállítható. Ez csak a fejlesztő jóindulatán múlik, nincsenek rá kötelezve.
-
lkristóf
senior tag
Nem, (#22260) beg hívta fel rá a figyelmet.
-
csadi0011
őstag
Mi értelme lenne, ha letöltene még a játék? Sokkal csúnyább, mint az asphalt 8 és, ha elkezdene még plusszba letölteni a játék, akkor mindenki letörölné egyből, mivel nem érdemes letölteni az asphalt 8 csúnyább változatát, ha még a helyigénye is nagy és még fizetned is kell érte 5 dollárt. Annyira logikátlan az egész, hogy nem értem miért vagytok ennyire szkeptikusak.
De a gameloftot sem értem. Kinek kell egy csúnya játék ennyi pénzért? Akinek jó mobilja van, annak igénye van a szépségre és el is fut neki az asphalt 8. Akinek gagyi telója van, az meg valszeg nem költene rá 5 dollárt. Pedig szívesebben töltené le azt, mert az asphalt 8 nem megy el neki.
-
Annyit még hozzátennék, hogy időnként előfordul, hogy 1-1 játékot ingyen ad egy fejlesztő, mondjuk 1-2 napig. Ezt úgy tudják megtenni, hogy még egyszer - kicsit más név alatt - feltöltik a playre a játékot, és annak persze nincs ára. Majd amikor lejár a promó, megszüntetik a hozzáférést az apphoz, és csak a fizetős változat marad fent (de azok, akik egyszer már letöltötték az ingyenest, továbbra is hozzáférnek). Ezt csinálták pl. a Carmagedonnal is.
-
citkar
addikt
és #9386) ollie:
Köszi a válaszokat.
Jó az ajánlat végül is, csak pont nem nekem valók a játékok(#9387) Bozek :
Ha jól látom egyesekhez van steam kód, azokat bármikor leszedheted szerintem (a steamről), a többinél meg az apk-t lehet meg kell őrizni, azt nem tudom, még nem vásároltam itt. -
v_angelus
tag
Egy-két reklámot én is végig néztem, de már nem. Megvárom, még kiveszik belőle ezt az iDiótaságot, és akkor visszatérek, vagy ha az lesz, amit te is említettél, hogy egyszeri (nem 49$-os) vásárlással meg lehet szüntetni.
Én is játszom PvZ2, még én sem költöttem egy fillért sem, pedig szívesen fizettem volna érte, mit az első részért. A Zen Garden egész jó, ott nevelgettem pár növényt, amit a pályák végén a Boss ellen vetettem be. Én még a vadnyugaton vagyok, tegnap kezdtem. Egy bajom van vele, melegszik tőle az N5, és nagyon gyorsan le is meríti. Ha jól gondolom, akkor minden világon lehet kulcsot szerezni, amivel a következőt kinyithatom, ugye?
-
Jumbozorz
senior tag
-
HPAA
őstag
nekem a névről másik játék ugrott be elsőre , de még jó hogy ránéztem
-
Zol77
aktív tag
-
Na, megvettem a keychain-t (99 cent), és innen már elvileg végigtolhatom az összes pályát, ami eddig a játékban van. Szóval 3 dollár helyett 1-ért enged mindent kilockolni, az meg nem vészes. Bár gondolom, későbbre is raknak majd még be ilyet, de ha nem szállnak el az árakkal (úgy mint pl. az energy bar-nál), akkor az még belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Mini PC
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Milyen széket vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest