- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
Nálam nincs frissítés, de az utolsóval megdöglött a játék. Feljön egy párbeszéd panel és kifagy. Szóval van vele baj.
-
VD
őstag
-
VD
őstag
válasz
Maxtreme #29409 üzenetére
Igen, ahogy ollie is írta, kezeli az újabb felbontásokat is. (Nekem Tab S2-ön 4:3-ban és S8+ -on is teljes kijelzős)
Így az első bolygó végére, Én is rájöttem, hogy dupla érintésre kijelöli az összes egységet....
Gondolom elmutogatta ezt a tutorial, csak nekem nem ragadt meg az agyamban. -
VD
őstag
Megjelent az Iron Marines
[link]
Fizetős!!!! És drágább mint a Kingdom Rush sorozat volt (1699Ft)Valós idejű stratégia. (Command and Conquer, bár szerintem egyedül leszek akinek ez mond még valamit…) Az irányítás a Dűne szintjén van, egyesével lehet az egységeket mozgatni. Az építkezés is helyhez kötött, megadott pontokon lehet felhúzni az épületeket/tornyokat.
Fejleszteni lehet mindent, egységeket, hősöket. Nehézségre hasonló, mint a korábbi Ironhide játékok, van sétagalopp meg vérhugyozás is.
Hangulata nagyon hasonlít a Starcraft-ra, plusz tele van poénokkal és utalásokkal más sci-fi játékokból és filmekből.
Kb. minden ami jó volt a Kingdom Rush sorozatban az benne van.Képek:
Video:
[link] -
VD
őstag
Köszönöm mindenkinek!
Ez az Eternium: Mage and Minions nagyon betalált! A rajzolós varázslás furcsának tűnt a videók alapján, kicsit féltem is tőle, de játék közben nagyon adja magát! -
VD
őstag
Diablo szintű játékot tud valaki ajánlani (Gameloft-os Dungeon Hunter-ek kizárva!!!)
-Hosszú singel player játékmenet
-Normális grafika
-Értelmes fejlődési rendszer
-Lehet IAP-os, ha nem pay to win
-Nem ragaszkodom hozzá, hogy offline legyen -
VD
őstag
válasz
Rigormortiis #27552 üzenetére
Illetve kapsz egy rakat tokent-t amiből lehet növelni a sebzést, pajzsot skill sebzést, érme gyűjtést. Amikor meguntam, már 1000%-kal volt nagyobb a basic sebzés. Ami anyit tett, hogy kb. 70. szintig minden ellenfél 1 ütés, még a Boss-ok is. Később van arra is lehetőség, hogy ascend után ne a 0-ról indulj, hanem 30, 60 vagy 90 szintről kezd újra. De ez jellemzően gyémántba kerül.
-
VD
őstag
válasz
WhiteWalker #27259 üzenetére
-
VD
őstag
válasz
lkksioskdl3 #24824 üzenetére
Csak külföldi webshopban láttam eddig.
(#24825) felixo
Plusz kártyalapokat tartalmaz (imitált keverés, robbanó macska a pakli elejére, első 1-3-5 lap átrendezése stb.). Ha játszol, akkor előbb utóbb fel is ajánlja a játék, hogy egy party-t kipróbálhass velük. -
VD
őstag
válasz
felixo #24816 üzenetére
Igen. Jobb felül a restore purchases-re rányomva feloldja a megvett tartalmakat (avatar-ok, plusz kártyák).
jonnyjoker01
Pont az egyszerűsége miatt lehet baromi jó taktikai csatákat vívni. Aki csak huzogatja a lapokat meg dobál mindent fejetlenül, az hamar kiesik.
Az extra paklik meg még megdobják a taktikázási lehetőségeket. (Felső lapok átrendezése, kamu keverés, plusz húzások)
Sokkal taktikusabb és összetettebb mint az UNO. Akit persze nem érdekelnek az ilyen játékok, az tényleg törli 5 perc múlva. -
VD
őstag
válasz
felixo #24814 üzenetére
Semmi social csatlakozás nincs! És felhőbe se ment semmit. (Többek között ez is baromi szimpatikus, hogy semmit nem kell like-olni, meg megosztani...) Minden eszközön külön névvel és avatarral tudsz bejelentkezni. Így pl. tudsz a tabon a telefon ellen játszani.
A vásárlásokat tartja nyilván a google account. -
VD
őstag
Megjelent droidra is az Exploding Kittens
Fizetős és folyamatos netet igényel!!! Inapp keretében új extra lapok vehetőek!
[link]Díjnyertes kártyajáték. Aki ismeri az UNO-t, az sejti miről van szó. Röviden: Lapokat kell húzni, amig el nem fogy a pakli. Aki kihúzza a robbanó macskát, ez megszívta... kívéve, ha van egy megfelelő lapja!
Rohadt addigtív cucc!!! -
VD
őstag
Quaser One
[link]
Fizetős (most szar forinttal váltva 319Ft)Talán a túlélő logikai kalandjátéka legjobb kifejezés rá. Egy baromi nagy űrhajóban rekedtünk egyedül. A feladatunk, hogy megjavítsuk és kiderítsük mi történt. Nagyon jó angol tudás alapfeltétel, mert nem egyszer a hosszú szövegekben van a megoldás!
Szvsz egy baromi komplex és jól átgondolt játék! Aki mészárolni akar meg 1,5 percig padlógázzal menni az persze kerülje el!video: [link] (több mint 20 perc, végignézése csak ráérőseknek, plusz spoileres!!!)
-
VD
őstag
válasz
tomee007007 #24641 üzenetére
A játékvideó [link] alapján nem tűnik nagy durranásanak.
A harc pl. szerintem ritka ostobán van megoldva. Ennél azért fényévekkel jobb körökre osztott harcrendszerű játékok vannak. -
VD
őstag
Warhammer 40,000: Freeblade
Free to play
Mech-es zúzda, RPG elemekkel. A robotot rongyá lehet moddolni és tápolni. Nagyon látványos, de faék egyszerű játékmenet (mész, lősz, aztán a boss harcnál meg nyomol, huzogatól mindent amit érsz!). IAP van dögivel, de egyelőre pár óra játék után még lehet haladni.
Videó: [link]
-
VD
őstag
Elérhetővé vált a Clash Royale a play áruházban:
[link] -
VD
őstag
válasz
Ferenczi Áko #17677 üzenetére
Igen, egyelőre csak a helye van meg, egy soon felirattal.
Vannak persze napi kihívások, meg extra hülyeségek. De vagy nem lehet őket teljesíteni (ami nem teljesen igaz, mert pénzért meg lehet mindig venni a hiányzó karaktert, vagy képességet. nem véletlenül...), vagy valami nagyon gyenge díjat kapunk. (lélek, érme, bronz karakterhez kiegészítő, de persze még csak véletlenül sem olyan, ami jó lenne valamelyik meglévő karakterhez.)Ami még bosszantó, hogy nagyon gyakran eldobja a szervert. Jobbik esetben menti az addig eredményt, rosszabbik esetben 2-3 harccal korábbi állásból folytathatjuk. Ez akkor fasza, ha éppen vettél valami pakkot, vagy szereztél valami extrát ami pont jó lett. erre visszatöltés után valamai gyengébbet, vagy feleslegest kapsz.
-
VD
őstag
válasz
assemble #17674 üzenetére
Botrány szar lett...
G3-mon szaggat, S5 elviszi, de szerintem nem fullos a grafika. Gondolom idővel majd optimalizálják.
Azon kívül, hogy három féle valuta van a játékban (lelkek és koinok) semmi más újdonság nincs az Injustice-hez képest. Mondhatni, egy igen gyenge klón lett. Sokkal több a semmire nem jó töltelék karakter, és igazából így pár óra játék után, csak a Gold szereplőkkel van értelme a játéknak (pl.: X-ray speckók csak ott vannak). De már jelentkeznek a farm/IAP kényszerítő ellenfelek. -
VD
őstag
LEGO Star Wars: The Complete Saga
Fizetős (7$)
[link]Mászkálós, gyüjtögetős, időnként egyszerű logikai feladványokkal. Sok pálya és rengeteg megnyitható extra (karakterek, bónusz pályák). Különböző karakterek, más és más extra képességgel bírnak, ezért érdemes egy-egy helyszínt más-más szereplőkkel is végigjátszani, mert csak így szerezhető meg minden bónusz és extra. Egy az egyben a konzolos verzió átirata. Grafikailag azért gyengébb, olyan PS2 szintet hoz.
-
VD
őstag
Frissült a Kingdom Rush [link]
"From its unholy castle, Lord Blackburn has risen and threatens to enshroud the realms in perpetual darkness. Prepare to face dread and despair, as you embark on a quest to lift The Curse of Castle Blackburn!
Update features:
- 4 new stages of dread and despair!
- 8 new unholy enemies!
- Boss fight: Face Lord Blackburn in an epic battle that will shake you to the bone!
- 5 new achievements!
- Easter eggs, specials, legendary monsters... and more!" -
VD
őstag
Brother in Arms 3
Ingyenes (IAP van gazdagon...)
535 megát ír letöltésre, de telepítve 700 körül van inkább
[link]Menni, fedezékbe bújni, lőni, mindenkit legyilkolni második világháborús köntösben. A Modern Combat széria szerintem szebb grafikailag, Ez viszont a fedezékes rendszer miatt könnyebben játszható.
Az IAP Gameloftosan görényen van megoldva. Kb. mindenért lehet fizetni."Energia rendszeres", vagyis, ha elfogy, akkor perkálsz vagy nem játszol pár órát, amíg visszatöltődik.Video: [link]
-
VD
őstag
válasz
tomee007007 #14568 üzenetére
Annyiért már valódi autót is kapni.
Ok, aláírom, hogy nem egy Pagani Huayra-t. -
VD
őstag
válasz
tomee007007 #14540 üzenetére
Azt ne mond, hogy Te még nem neteztél részegen....
-
VD
őstag
Star Wars ™: Galactic Defense
Ingyenes
100 mega körüli a mérete
[link]Video: [link]
Star Wars és TD rajongó vagyok. Így hihetetlenül megörültem mikor megláttam. Aztán a jákék kipróbálását követően ez a fellángolás olyan 10 perc után lejebb hagyott, és most órákkal később már a düh és a kárt akarok tenni a fejlesztők testi épségében érzések azok amik átvették az öröm helyét.
Eddig is volt pár IAP-ra kihegyezett játék, ami kiverte a biztosítékot! De jelenleg ez ül a leggecibb lehúzós rohadékságok képzeletbeli trónján!
Elképzelni sem tudtam, hogy egyszer ilyet fogok írni, de Senkinek sem javaslom a játék letöltését!!!
Ha mégis, akkor a facebook hozzáféréssel nagyon vigyázzatok! Nállam olyan flod-ot nyomott az ismerősök körébe, hogy csak úgy füstölt! (Még jó, hogy a kamu gamer profillal reggelek minden ilyenre) -
VD
őstag
válasz
F-ECT$ #13945 üzenetére
Röviden: "Gymkhana (dzsim-ká-na): A hindi szóból származó indiai kifejezés olyan sportot ír le, amelyben a résztvevők képességei, ügyessége számít, ha akadályokat, kihívásokat kell legyőzni! Egyszerűsített jelentése sportünnepély! A Gymkhana a világ legkoncentráltabb motorsportja. A gyorsulás, a drift, és a szlalom akrobatikai látványosságainak legjava egy szinkronpályára sűrítve, melyben a hátramenet is követelmény."
Ilyen a játékban: [link]
A drift mellett szerintem tök felesleges volt még egy ilyen ügyességi rész. Sokkal kisebb szerepe lett a versenyzésnek. Ezért lett volna jobb, ha egy külön játékot csinálnak csak erre, és nem a 3. részbe erőltetik bele.
-
VD
őstag
válasz
tomee007007 #13941 üzenetére
Amivel Én találkoztam, az sima verseny, drift és gymkhana.
A grafika - ahogy Te is észrevetted - szerintem gyengébb. A kocsik típusai is elmentek Cartoon Network irányba.
Sajnos most még demo sincs amivel kipróbálható, hogy tetszik-e vagy sem. -
VD
őstag
válasz
tomee007007 #13937 üzenetére
Nálam nagy csalódás volt.
Ezért nem is írtam róla.
Az első 2 rész nagyon jó volt, mind az irányítás, mind a dinamikus nehézség szint baromi jól el volt találva. Aztán jött a Reckless Getaway ([link]) ami borzalmas volt. Most meg ez a 3. rész, ami szerintem minden téren visszalépés a 2.-höz képest. Ez a gymkhana mánia nem jó irányba vitte el a dolgokat. Csinálhattak volna egy külön játékot csak erre és akkor nem rondítja el az összképet. -
VD
őstag
válasz
tomee007007 #13684 üzenetére
Shadowrun mint Steampunk?
Főleg, hogy ez az egyik Cyberpunk alapmű a Syndicate mellett.
De gondolom csak elírtad... -
VD
őstag
válasz
Vikthor #13650 üzenetére
Annyival kiegészíteném, hogy botrány szar a hőelvezetése, emiatt a hardver igényes cuccoknál nagyon hamar visszaveszi a teljesítményt. Megint csak papíron mutat jól az új SOC.
One X után megfogadtam, hogy soha a többet tegrás cuccot! Ritka gyenge a Support is. A tegra only cuccok, meg nem egy nagy durranások. A többség pár hónap késéssel kijön más GPU támogatással is. -
VD
őstag
válasz
tomee007007 #13514 üzenetére
Ingyen sem kéne, mivel a 2 varázsmondat szerepel a leírásban!
" Alkalmazáson belüli vásárlások lehetősége"
" Requires online connection to play"Ráadásul, ahogy nézem ez valami oldal nézetes csapkodós marhaság, nem is stratégia. A videók alapján, ennél jobban meggyalázni nem is lehetne a WH univerzumot...
Tovább olvasva, ez tetszik a legjobban:
"Alkalmazáson belüli termékek
348 Ft–21 525 Ft tételenként" -
VD
őstag
válasz
saelin #13485 üzenetére
+1
Grafika nem egy nagy durranás. A mozgás botrány darabos. A harc az elején egy vicc! Főleg ahogy sorban állnak az őrök, hogy fel legyenek aprítva.
Az irányítás, meg ezzel a csúsztasd jobbra, húzd le fentről, érintsd hosszan.... nevetséges.
El kéne már felejeteni ezeket a TPS és FPS átiratokat. Érintőkijelzőn ezek játszhatatlanok! Techdemónak meg felesleges! -
VD
őstag
válasz
norbert1998 #13388 üzenetére
Ez az apró részlet kimaradt az előbb....
Ahhoz, hogy TV/monitor-ra kötve játsz, lehet már gyenge a telefon GPU-ja és ezért akad. -
VD
őstag
válasz
norbert1998 #13381 üzenetére
Valószínűleg nincs optimalizálva rá (CPU,GPU). Gameloft betegség, szarnak a supportra
-
VD
őstag
válasz
#13110016 #13371 üzenetére
Ez tök normális! Van amikor a kőrúton 190-nél megdob egy elöttem haladó bogárhátú, akkor nekem sem sikerül mindig sávot váltanom a levegőben....
Ez egy runner játék, kár benne logikát keresni. Feltételezem, hogy vagy nem veszi be az irányváltást, (tehát bug) vagy csak van egy bizonyos pont amíg lehet váltani és utána meg nem (Hülye összevetés, de az Asphalt 8-ban is megvolt az a pont ahol az ugrató előtt az irányváltást kellett csinálni a pörgésekhez), így ezesetben fícsör.
-
VD
őstag
válasz
DeathAdder #13186 üzenetére
Sokan "okosítva" játszanak. Az összes kocsijuk rommá van tunningolva. Eleinte csak egy-egy ilyenbe botlottam bele, aztán annyira megsokasodtak, hogy abba is hagytam a játékot.
-
VD
őstag
válasz
#13110016 #10949 üzenetére
Az IAP nem vészes egyelőre. Inkább csak könnyítés. (Nagyon jó extra cuccokat kapni arany pénzért!)
Nélküle is agyon lehet farmolni magad a korábbi pályákon, és az alap és megcsinálható fegyverek elegek a továbbjutáshoz.Taktikus játékot igényel, nem elég 3 madarat rommá tuningolni, mert mindegyiknek más képessége van. Plusz ezek kombinálhatók, valamint a fegyverek és egyébb tárgyak is változtatnak rajta. Van ahol nagy sebzéssel le kell rohanni a népet, de van ahol kivárásra kell játszani. 3 csillagot a gyorsaságra és a megmaradt életerőre adja. Érdemes az utolsó körben felgógyítani minden madarat. Így relatív könnyű megcsinálni 3 csillagra a pályákat. Bár ez csak annyit számít, hány extrát ad a harc végén (1,2,3)Ami nekem nem tetszik benne:
Durva social integráltság. Vannak kapuk amik csak ismerősök segítségével nyithatóak. (Ezt rüheltem a Candy Crush-ban is) Bár, ahogy láttam ezek inkább extrákat adnak és nem akaszt meg a történetben.
Ha több eszközön játszol, akkor vannak gondok a mentéssel. Nekem már 3x is korábbi állást töltött be és így buktam pár extrát, mert nem mindig ugyanazt adja.
Nem megy offline.
Veszett mód szívja az akkumulátort. (Bár mi nem?)Összességében egy Final Fantasy (vagy tetszőleges JRPG) koppintás az egész, de a jobb fajtából.
-
VD
őstag
válasz
TazLeacher #8806 üzenetére
Röviden: Össze kell gyűjteni minél több tárgyat egy labirimtusban. Minden körben a soron következő játékos alakíthatja a labirintust, hogy eljusson a következő tárgyig és/vagy közben meggátolja ebben a többi játékost.
-
VD
őstag
válasz
aizen92 #7864 üzenetére
Még anno amikor Tegra only volt akkor így működött. Megcsináltál 7-8 küldetést, és mire belejöttél volna a játékba az arcodba tolta, hogy a galaxis több része 10 dollárért a tied lehet.
A javas verziót annó 10x játszottam végig. ezért is örültem amikor megláttam, hogy van droidra. Mondjuk furcsa volt, hogy ingyenes, de elsőre Én kis naív azt hittem a tegrások kiváltsága ez.
A másik nagy kedvenc a Deep: Submarine Osyssey volt még. Azt is rongyosra toltam k800-on, meg s700-on. -
VD
őstag
válasz
Fitzgerald #7862 üzenetére
Majd ne lepődj meg amikor az első naprendszeren kívüli küldetésénél kéri a 10 dollárt a játék többi részéért.
-
VD
őstag
válasz
Ereshkigal #7767 üzenetére
Ez valami botrány szar lett!
Szinte semmi köze az eredetihez. Borzalmasan túlbonyolították, plusz rámentek rendesen az iap-ra.
Sokkal jobb lett volna egy szimpla port 1x összegért.
-
VD
őstag
Nyisd meg böngészőben.
-
VD
őstag
válasz
assemble #6724 üzenetére
This game may include:
- Direct links to social networking websites that are intended for an audience over the age of 13.
- Direct links to the internet that can take players away from the game with the potential to browse any web page.
- Advertising of Rovio products and also products from select partners.
- The option to make in-app purchases. The bill payer should always be consulted beforehand.Kár az adatforgalomért és a tárhelyért amit a kipróbálásra szán az ember...
-
VD
őstag
válasz
BomiBoogie #6666 üzenetére
A Game features-nél lehet írja majd, de egyelőre nekem nincs fent egy játék sem a telefonon. A Tab-ra meg még nem frissült a play. Ha megjön oda is a frissítés, megnézem.
-
VD
őstag
No, végre egy értelmes fejlesztés az új play-ben:
In-app purchase indikátor! Mondjuk lehetne nagyobb és vörösen izzó, de talán majd a következő frissítéssel ez is eljön.
Plusz lehet szerkeszteni a véleményeket is.
-
VD
őstag
válasz
BomiBoogie #6627 üzenetére
Mert a program készítők qrva lassúak...
Van már rá lehetőség a play-ben, csak még kevesen alkalmazzák. -
VD
őstag
Asphalt 8: Airborne goes free on Android
[link]Na most jött el az a pillanat amikor befejeztem, hogy még egyszer a Gameloft termékért pénzt adjak!
-
VD
őstag
Fiatal taknyok vagytok!
Mi lett volna veletek a C64-es korszakban! -
VD
őstag
válasz
BomiBoogie #5414 üzenetére
Mind a kettő eszméletlen jó. A Frontiers kvázi egy második rész.
Játszottam 4,3" is, ott sem rossz, de egy 10"-os tabon jobban élvezhető ez a fajta játék.
-
VD
őstag
válasz
#13110016 #4571 üzenetére
Még nem. Tabon játszom!
Kéne neki egy külön topik...
Season 1 fullos 60/60. A season 2-ben még csak az első 3-at csináltam meg 5 csillagra 15/75. Az Alfa Mito-val, egy körön 2-öt verek a mezőnyre, nagyon állat gép. Most a Cadilac-re és a Citroen Survolt-ra gyűjtök, mert azok kellenek a versenyekhez. Ja meg az ótvar mini...
Nem kell vásárolni. Versenyenként már 1200, 1500 pénzt lehet csinálni. Álltalában 2-3 nekifutásra meg van minden. Elsőre megcsinálom az extra küldetéseke (flippek, drift, knockout, stb.) Utàna meg padlógázzal rommá verem a mezőnyt. De van, hogy elsőre összejön minden.Minek akarsz minden áron formázni?
-
VD
őstag
Frissült a Pinball Arcade, bekerült az asztalok közé a Terminator 2: Judgment Day [link]
4, 99$ a sima és 7, 99$ a pro asztal. -
VD
őstag
"Melyik az a Burnout?"
Konkrétan az EA és a Criterion kategoriát teremtett vele. Az élvezhető részek 2005-ben a PS2 és PSP korszakban jöttek a Revenge [link] és Legends [link] és Dominator [link] alcímekkel.
Majd végül a Paradise-val [link] zárult a sor a PS3/XBOX 360-on. A fejlesztők közül sokan átmentek az NFS-eket fejleszteni. Meg is látszik az új részeken. -
VD
őstag
válasz
#13110016 #4533 üzenetére
Ugyanaz a szisztéma mint a Burnout-ban.(ez is copy-paste) Nem kell mindent azonnal megnyerni! Mész egy másik divizió másik versenyén. Ott több pontot kapsz amivel összejön a jobb verda és lehet visszamenni, megcsinálni a korábbi pályákat. Én is már a Season 2-ben tolom, holott még több pálya sincs meg az 1-ben. Viszont az összes verda már meg van hozzájuk!
Azt nem tudom még, hogy ha multiban versenyzek, azért jár-e csillag és pénz, vagy csak achivement-et ad?
-
VD
őstag
válasz
#13110016 #4528 üzenetére
Tippre azt mondanám biztos, hogy van valami felhő alapú mentés, lévén, lépten nyomon feltöltheted a a futamod "szellem képét" meg megoszthatod ismerőseiddel, hogy mekkora király voltál!
Viszont sehol nem találtam rá leírást, hogy igen vagy nem.Maga a játék viszont eszméletlen király!!! Valaki írta, hogy ugyanolyan mint a 7. Látszik, hogy nettó 30 másodpercnél többet nem játszott vele, lévén köze nincs az előző epizódokhoz. Max annyi, hogy ebben is vannak autók.
Ez inkább egy ügyességi elemekkel tarkitott arcade verseny. Míg a korábbi részek inkább egy NFS klónnok voltak csak sokkal arcade irányítással és 5x annyi színnel, addig ez sokkal inkább a Burnout-hoz hasonlít. -
VD
őstag
válasz
BigBlackDog #4466 üzenetére
A korábbi Asphalt-ok is ennyibe kerültek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest