Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Netfone
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
B********
aktív tag
Tölthető a Gear Club!
[link] -
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Én a ClassicBoy-t használom. Igaz, nem csak NES van benne, de épp ezért szeretem, mert összetett.
Olyant, ami játékot is tartalmaz, nem fogsz találni (legalábbis a Play-en nem), mert az warez-nek számít.
-
dokee78
félisten
Kellene pár bevált NES emulátor.
Fizetős is jöhet 1.000 Ft alatt.
Az sem baj,ha tartalmaz pár ismertebb játékot? -
Joccc07
addikt
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Nincs mit.
#Saccco: Csak az a baj a pörgettéssel, hogy nem tarthatsz még mindent.
-
Joccc07
addikt
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Innen
Itt ha regisztrálsz akkor tudsz pörgetni garantált ajándékokért a játékon belül. Amit ha megjelent a játék bejelentkezés után meg is kapsz. Én például 600gold-dal kezdek, mert ma szart pörgettem.Már kipróbáltam 1-2 hete. Ha az alapján kéne itélnem akkor még várnék vele.
-
Joccc07
addikt
Már csak kicsivel több mint 10 óra és Worldwide lesz.

-
A KOTOR is le van árazva.
+ Door Kickers (nagyon jó turn based strategy)
-
maross
nagyúr
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
republique season pass 3420ft in-app purchase formajaban...hat ez meglepett..most kereshetem meg hogy lehet refundolni, sose csinaltam ilyet..
-
lkksioskdl3
aktív tag
Riptide GP: Renegade - 279 huf
République - 369 HufSzerintem nem voltak még ennyiért
-
beg
veterán
Lego jurassic park is akciós.
-
törölt tag
8 bitesek figyelem.

Időrégész.
Cikk. -
zebede
őstag
Hitman: Sniper is 125 pénz.
-
xenom0rph
őstag
Miért kell mindenkibe belekötni? "Android játékok" a topik neve, semmi nem mondja ki, hogy ne linkeljen szerencsétlen olyat ami nem régiózáras, nem jelent meg még. Android játékokról beszélünk, ne essen már az nehezedre, vagy fejezd be a topik látogatását ha csak azért vagy itt hogy feszültséget kelts.
-
csabicska
senior tag
Üdv.
A Pes 2017 megjelenéséről van vkinek infó?
Volt egy demo de mar nem fut.
Köszi -
Rigormortiis
veterán
válasz
Saccco
üzenetére
Fura is volt, hogy az Appsales progi állandóan küldi az értesítéseket, hogy mennyi mindent leakcióznak

Van rá mód, hogy úgy használjam a googleplay nyújtotta előnyöket, hogy nem csinálok google + profilt? Eddig ezt nem igényelték a játékok (legalábbis amiket használok), de a Lego Jurassic World nem tágít, ezért visít. Ami fura, mert elég rég óta nem kell már ez, és a játék sem régi...
-
Saccco
nagyúr
Az App-Sales-re nézzetek rá, kezdődik a Black Friday akciózás. Pl.: Lifeline: Crisis Line
-
maross
nagyúr
par jatek, koztuk the room 3 229huf !!! [link]
-
felixo
őstag
Erről a játékról nincs valami infó, hogy mikor lesz elérhető nálunk ?
Egész jónak tűnik. -
Kasya
nagyúr
Még csak feltettem, kiprobaltam, es mentem is aludni. De Magicka 2 alatt elsore jonak tunt, nem laggolt. Mirror Edge 2 alatt input lag van, nem tudom minek tudhato be. En az SCP driver alatt probaltam. Ha ott nem is, talan vJoy alatt beallithato.
De korabban meg ennel is rosszabb, hasznalhatatlan volt a kontroller PC-n. Engem most boldogga tettek.
-
Bozek
nagyúr
"Connection issues aside, the L2/R2 triggers are nonfunctional by default. The Moga identifies the triggers via the HID codes AXIS_GAS and AXIS_BRAKE, which Windows DirectInput doesn't recognize and therefore ignores"
Én úgy emlékszem, hogy az iPega esetében ment az L2/R2, pedig ott is AXIS_GAS és AXIS_BRAKE a HID-kód. Akkor meg nem a Windows a hülye, de majd este kipróbálom, hogy jól emlékszem-e rá. Mondjuk az is kérdés, hogy mely alkalmazások esetében jön elő, mert én PSX emulátorral próbáltam anno.
-
Kasya
nagyúr
Nem vagyok egy nagy kontroller hasznalo PC-n, de ma megint kedvet kaptam a Magicka 2-hoz es rakerestem, hogy hogy all a Moga tamogatas. Nem tudom itt mennyire kovetik a Moga userek nyomon a dolgot, de egy ideje vegre teljesen jo tamogatast sikerult osszedobni hozza.
-
törölt tag
Jut eszembe.
AdCap nagyon iap lett. No nem a játékmenet változott, hanem a többféle régi/új könnyítés egyre jobban tolakodó.
Amúgy jól haladok.
A föld már majdnem kész. Mióta behozták a resetet kiraktam még egyszer a marsot. Ha megtalálom hol kell, akkor nekifutok harmadjára is. A holdon belefutottam egy durván rossz pozícióban elkövetett angyalszedésbe, kb 2 hónap kellett, hogy összejöjjön annyi angyal amennyivel tovább lehet lépni.
Az új event rendszerben újra lehet tolni a régi eventeket az újak közötti holtidőben. Ez jó, mert tudok pótolni pár hiányzó badge-t. -
beg
veterán
válasz
interstate76
üzenetére
Nem most kezdődött a tologatás

"On 1 April 2009, Microïds announced that Syberia III was being developed and aimed to be released on PC and PlayStation 3 in June 2010 as a real-time 3D game.[8] The company had then stated that the game would miss its original June 2010 release date because negotiations with Benoît Sokal were underway and the takeover by Anuman."
-
Saccco
nagyúr
válasz
xenom0rph
üzenetére
Machinarium, szerintem az egyik legjobb.
-
xenom0rph
őstag
Tudnátok mondani jó point & click, adventure játékokat? Most játszottam ki a Rusty Lake : Hotelt és nagyon megtetszett a stílus
-
pocokxx
Közösségépítő
Egg Inc kérdés jöhet ide?
A pretigio miért jó nekem? Csak az adott tojással kell újra kezdnem, vagy teljesen elölről? Tényleg gyorsabban lehet haladni, vagy kb semmit nem ér? -
csadi0011
őstag
Modern Combat 5-ben hogyan tudom visszahozni a veteran rangomat? Illetve a profilomhoz hogyan tudom társítani a veteran rangot? Van erre mód? Amikor akcióban volt, akkor megvettem a játékot, de alig játszottam vele. Most beléptem a fiókommal és VIP1 vagyok, fogy ez az energia dolog. Fél óra játékidőm van ezzel a google playes profillal, szóval szerintem ezzel léphettem be, amikor megvettem. Gameloft bejelentkezést meg kivették, vagy ennél nem volt?
-
obligat
senior tag
Üdv! Nem tudom elolvasni az egész topicot, mert most találtam rá, tehát lehet olyat ajánlok ami volt már.
Abszolút első és utolsó játékom telefonon, amit a telepítés utáni második napon is elindítottam, az a Baldur's Gate Enhanced Edition.Tisztában vagyok azzal is, hogy szorosan véve ez egy port, nem igazi androidos játék, de sajnos az androidos játékok nekem mind unalomba fulladnak, legkésőbb 10 perc után. Talán a The Room és a második része volt a kivétel, de például a harmadik már abból sem érdekelt.
A baldurs gate 4 col képernyőtől szerintem már egészen élvezhető, a portolás jó lett, a room pedig szép és agyalós, az lehet nagyobb képernyőn egyszerűbb.
No ennyi.
-
üdv emberek.
ingyenes Unity játékok érdekelnének, ha ismertek egypárat.
leginkább grafikailag legyenek jók.
köszönöm. -
beg
veterán
Újabb Torchlight mobile trailer: [link]
Jöhetne már. -
Izzé
őstag
Sziasztok!
Olyankor mi van, ha az app-sales szerint a Rayman Jungle Run 10 centre van leárazva, de ha tovább megyek a Playre ott már az eredeti ára szerepel (1158huf)?Ha nem idevaló a kérdés, akkor sorry.

(#26019) Silent77: Az f@sza.
Köszi a választ! -
Sanyi.mTs
addikt
újra akciósak a GO-k, 289Ft/app: Deus Ex GO, Hitman GO, Lara Croft GO
-
Maxtreme
addikt
Wow! nem is tudtam hogy jön androidra.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
james001
üzenetére
Én pl megvettem mindkét banner sagát, lassan végig is viszem az elsőt. Iszonyat jó játékok. És ahhoz képest nem is drágák. Múltkor be voltak akciózva ps4en, és a play store-os ár még így is olcsóbb. Az első rész 1800 forint, nagyon megéri, a második még olcsóbb is valamivel, de mindenképp az elsővel kezd, mivel sztori alapú a dolog.
Ja, és ezek fullos verziók, ugynazt kapod, mint ps4en, és az irányítás is teljesen jó.
Mindenkinek bátran ajánlom őket, akik nagyon minőségi srpgt szeretnének csodálatos audiovizualitással és remek történettel.
-
Sanyi.mTs
addikt
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok,
Hearthstone mellett melyek a jó kártyajátékok droidra? Most leszedtem a PvZ Heroest, tökre tetszik, de a játékmenet kis balanszra szorul., úgyhogy kéne valami alternatíva, mert ez tökre tetszik.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Amikor kicsit több időm volt, nekem is sok ilyen casual játék volt a telómon. Amelyikhez kedvet kaptam, azzal játszottam. Most fent van 12 játék abból jóesetben 1-el játszom, de már egy hete nem játszottam semmivel

@james001: alto's adventure nagyon jó szerintem, bár én egy-két hét után meguntam.
-
Amur
addikt
válasz
james001
üzenetére
Teljesség igénye nélkül pár platform:
Never alone
Badland
Rayman
SirVival
A runner kategóriába is nézz bele, az is valamilyen szinten szintén platformer:
Blades of Brim (ez kifejezetten egyedi hangulatú)
Temple Run 2(az örök klasszikus)
Lara Croft-Relic Run
Valamiért iszonyat lassú a play, azért nem raktam linkeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Google Pixel topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bittorrent topik
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple asztali gépek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Köszi a választ!