Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
korcsillio
üzenetére
Zen Pinball HD
Magyar fejlesztés és bár az asztalokért fizetni kell, azért azok se olyan drágák (0,99 vagy 1,99 dollár). -
Beni97
őstag
Sziasztok!
Nagyon ajánlom a Farming Simulator 14-et
Főleg mert lehet vele bluetooth használatával is multizni 
-
törölt tag
válasz
korcsillio
üzenetére
Real Racing 3 - ha szimulátor kell
Asphalt 8: Airborne - ha négyszázzal repkedő, pörgő-forgó autókat akarszFPS: Dead Trigger 2
-
korcsillio
addikt
Tudnátok ajánlani valami nagyon szép és jó flipperes játékot?
Esetleg valami autós,motoros vagy lövöldözösböl "kötelezö" darab?
-
HPAA
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
pontosan ezért hoztam fel ellenpéldának az előző posztokra , hogy ebben a játékban kell/megéri a fizetés
-
Fitzgerald
veterán
Vegignyomtam tableten. En sok-sok evig jatszottam igazi Magic-el is, eleg jol sikerult atultetni digitalis formaba a szabalyrendszert.
Nem tapasztaltam akadast sem a demoval, sem a teljessel.
Ez is csak azert negyes szerintem, mert emlekeim szerint csak 2 vagy 3 pakli ingyenes a free verzioban.
De ez pont az a jatek, ami megeri a penzet, mert a jatekmenet is idotlen, a grafika sokadlagos tenyezo, es ezerfele paklit lehet osszeallitani. -
HPAA
őstag
Magic -t játszik itt valaki ?
én imádom pc-n mindet megvettem , ezt is kipróbáltam volna TF101-en de a demó 10 ből 8x kiakad
esetleg más tapasztalt hasonlót ? -
eastone1
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Tőlem aztán mindenki azt gazdagít akit akar. Én is pont erről kvartyogok, bőven elég a hardverre költeni (még sok is). -
A Bard's Tale most 1$. Szerintetek mennyire élvezhető egy S2-n a tabletekhez képest kis képernyő miatt?
-
Fitzgerald
veterán
Deus Ex: The Fallrol meg mindig nincs hir...

Pedig szeptemberre igertek...
Remelem nem fujjak le, vagy toljak el ugy, mint a Baldur's Gate-et... -
Fitzgerald
veterán
válasz
eastone1
üzenetére
Most nehogymar az legyen a homokos, aki megveszi a programot lol.
Sokan jatszanak itt is viragbolti alkalmazassal, de nem kell bereklamozni.
Ha meg megveszi valaki a soktizezres okostelefont, azt mar csak nem az 500 forint fogja az ehhalal szelere sodorni, amiert sok sok oranyi szorakozast vasarol. Meseld mar el nekem, mi a szart kapsz ma 500 forintert? -
eastone1
senior tag
Nem tudom ki mihez viszonyít, a nagyon nagy átlag 70-90 között keres. Szerintem egy amcsi fejlesztő 4-5ezer dolcsit úgy keres mint a huzat. A tesóm munkanélküli segélye Brüsszelben 3,5 ezer euro. Aki ezek után is hajlandó átlag Magyar fizuból ilyen olyan szoftverre költeni akár 500 forintocskát is az megérdemli.
Előbb utóbb megkapja a Magyarország hőse és az EU-USA bohóca érdemérmet.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HPAA
őstag
válasz
maggi1886076
üzenetére
hát nem tudom , én nem vagyok híve az ilyen könyítéseknek
amit megnyerek azt használom fel
és szerintem simán végig lehet tolni az egészet így , nekem kb 1-1,5 hét volt a vadnyugat vége , azóta csak a csillagokat gyűjtöm
anno Lineage 2 szervereken is utáltam az ilyen donate -ből szerzett cuccokkal villogókat
megöli a játékot
szerintem -
HPAA
őstag
válasz
maggi1886076
üzenetére
most akkor ne zavarjatok össze , én mivel játszok ?
nem erről beszélünk ?
-
eastone1
senior tag
Drága hős barátom ezeket a játékokat olyan országban készítik ahol sokkal de sokkal többet keresnek mint a magyarok. Amíg nálunk ugyan annyiba kerül mint náluk, addig nem vagyok hajlandó egy megveszekedett buznyákot sem költeni semmi ilyesmire. Az EA- meg nem kell félteni. Több pénze van ott egy fejlesztőnek egy hónapban mint a te éves fizud.

-
törölt tag
-
eastone1
senior tag
Tud valaki segíteni abban, hogy hogyan tudnám a pvz2 játékállást lementeni, hogy a teló újratelepítése után is ott tudjam folytatni ahol abbahagytam. Próbáltam már úgy, hogy csak kimásoltam az android/data mappából a pvz2 -t a külső kártyára. Újraraktam a telót, telepítettem a játékot, majd bemásoltam, felülírtam a data mappában lévőt. Sajna nem sikerült. Kezdhettem mindent újból.
-
MurdR
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Úgy legyen. Nekem még a Nexus 7-en is be-belaggolt néha a VC

-
Fitzgerald
veterán
Nekem RK3066-os tabletem van, 2x1,6GHz-es procival, 1 Gb ram-al, és egy 4 magos, 320MHz-es Mali 400-al. Vice City 30+ fps-el szalad mindent fullra rántva a gyári rommal, sehol semmi szaggatás. 1280x800-ban.
Amúgy nagyon sok, a VC-nél (és a San Andreasnál) sokkal szebb, részletesebb játék is elfut ezen a hardveren. -
assemble
addikt
-
assemble
addikt
The Bard's Tale $0.99
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
Tudnátok segíteni, mely játékok támogatják a bluetooth-os PS3 kontrollert és milyen programmal? Ha számít LG 4X HD-m van (tegra3). Root adott.
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
-
Bozek
nagyúr
válasz
korcsillio
üzenetére
Ha nem csak tablet-en fog futni, mint a Black Flag. Még nem próbáltam ki mondjuk, de csak a Nexus 7-et mutatja kompatibilisnek, az Xperia V-t (és a régebbi Xperia neo-t) nem.
-
Fauno
tag
válasz
tonyrulez
üzenetére
Köszönöm

Ezt írja a magyarázatban:
"If a wild draw four card is played on you and you, believe the other player holds a matching color to that's on the Discard pile, you may make a challenge. if you are correct , the player must draw four cards , otherwise , you must draw six cards."
Nem egészen tudom értelmezni ezt a dolgot, hogy "ugyanolyan színű lap van, mint az eldobott lapok kupacán" vagy valami ilyesmi lehet.

-
tonyrulez
őstag
Én úgy tudom (legalábbis eddig így játszottam
) hogy ha a +4-es lap helyett szerinted valami mást is le tudott volna tenni az előtted lévő, akkor van a "Challenge", és ha valóban így van, akkor vissza kell vennie azt a lapot és pluszba felvennie négyet. Ha viszont te rosszul hitted, vagyis más kártyát nem tudott volna lerakni, akkor nem négyet hanem hatot kell húznod. Hogy az androidos verzióban ez így van-e, nem tudom. -
Fauno
tag
Sziasztok!
Valaki ismeri az UNO kártyajátékot Androidra?
Nem egészen értem benne a játék közben (+4 lap esetén) előkerülő Challenge (kihívás) lehetőséget. -
Maxtreme
addikt
-
Viktor77
titán
Playen hogy van eldöntve, hogy mely telefonon milyen alkalmazás, játék legyen inkompatibilis jelzővel megáldva?
Múltkor írtam, hogy az Order & Chaos Online inkompatibilis.
Leszedtem máshonnan és gyönyörűen fut.
-
Gabeszkutya
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem probáltam csak azt az egyet. egy orosz oldalról szedtem le.
-
Tidzsimon
őstag
Próbáljátok ki a Zombie toy attack játékot. Eccerű mint a faék, de végre egy játszható AR játék.
-
Dr. Mózes
aktív tag
Megjelent a FINAL FANTASY IV: AFTER YEARS.
-
Mai Amazon.com ingyenes játék: "Preschool Puzzles Games with Animated Animals, Vehicles, Ice Creams, Xylophone and Flowers: Fun Learning Activity Adventure for Girls and Boys - Learning Toy for Kids Explorers (Baby, Toddler and Preschool) - by Abby Monkey® 1 educational edition" - nem aprózták el a névadást.

-
HPAA
őstag
nekem a névről másik játék ugrott be elsőre , de még jó hogy ránéztem

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Gabeszkutya
üzenetére
Tesómnak is ez volt a problémája, Armv6-os portot próbáltad?
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz
Gabeszkutya
üzenetére
Úgy tudom, hogy a N.O.V.A HD, a RR2, a Great Big War Game és a Galaxy on Fire 2 is elfut rajta valahogy.
Más: Megjelent a Daredevil Rider: Motoros kaszkadőr játék, nem tűnik rossznak, sztem egy próbát megér.
-
Gabeszkutya
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
azt már teló megvásárlása napján megpróbáltam. EA logóig jutott csak el,meg valami zene szolt közben. vártam hogy hátha elindul,közben lezárt a képernyő.feloldottam és fehér képernyő fogadott.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Gabeszkutya
üzenetére
Probald ki a need for speed shiftet. Annak futnia kell, raadasul tok jo kis game.
-
Gabeszkutya
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Már próbálgattam telepítgetni de már APK-nál kilógot a Gameloft logó a képernyőről. úgyhogy hagytam a fenébe. csak 320x480 as kijelzöre van.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Gabeszkutya
üzenetére
Swap partícióval biztos, hogy megy. Maximum a kijelzõ felbontása lehet probléma.
Stock rommal a ram kevés hozzá, ráadásul a build.prop fájlt is módosítani kellene annak érdekében, hogy a Gameloft ne kezelje inkompatibilisként a készüléket.
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
Gabeszkutya
üzenetére
a hivataloshoz asszem armv7 kell, de ha jól emlékszem van armv6-ra portolt változata
-
G.Peter
aktív tag
válasz
Gabeszkutya
üzenetére
Gyenge hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Főleg mert lehet vele bluetooth használatával is multizni 

Tőlem aztán mindenki azt gazdagít akit akar. Én is pont erről kvartyogok, bőven elég a hardverre költeni (még sok is).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)