-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
Viktor77 #37678 üzenetére
Szerintem is az olimpia miatt adták ki. Ezeket a játékokat később belehet szerezni? Pl play áruházból?
Más: playpassból kipróbáltam a Party Hard go játékot. [link] Nagyon beteg cucc, de a jó értelemben.
A történet szerint a főhősünk hajnali háromkor még nem tud aludni, mert a szomszédban buli van. Csak egy megoldás jut az eszébe, lemészárolni mindenkit.
A játékban ehhez több mindent is felhasználhatunk, a zsebkéstől kezdve az autón át, a gáztűzhelyig. Persze figyelni kell arra, hogy ne lássanak meg minket. Kicsit ügyességi /logikai /lopakodós játék, nekem az első commandos jutott az eszembe róla. Persze ez nem annyira nehéz. Teljes ára kicsit húzós, de akinek van playpass előfizetése, az próbálja ki. (én pl megvettem xboxra mindkét részét, a második sokkal jobb lett, de azt nem találtam meg telefonra.)
-
brownus
veterán
válasz
Viktor77 #33429 üzenetére
köszi a tippet, játszottam vele egy keveset, de nem jött be ilyen kis kijelzőn... le is töröltem..
bánatomban megvettem Agent A: A puzzle in disguise. 149 huf, jópofa
-
válasz
Viktor77 #32841 üzenetére
Mondjuk én nem fogalmaznék ilyen sarkosan, de amikor először meghallottam, akkor arra gondoltam, hogy no lám, 1:1-ben átteszik a PC verziót mobilra. D3-at én sem tudtam nagyon megemészteni a D2 után, főleg, hogy végig kamuztak arról, hogy miért is kell ilyen faék egyszerűnek lennie, aztán csak kiderült, hogy a konzol port miatt. Ennek ellenére ott voltam a beta óta, a csodás agyontesztelt startkor is, amikor kb. csak act 1-ig jutott el a társaság a DHkat kivéve és nem partyztak 4 fővel az emberek, mert annyira erősek lettek a mobok, hogy elverte az egész partyt a legkisebb skeleton is. Letoltam elég sok seasont vele, de fájó, hogy mennyi minden kiaknázatlanul maradt, főleg, ha tartják a szavukat és a D3 lesz az utolsó diablo játék.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Viktor77 #32840 üzenetére
NTUITIVE CONTROLS
The transition from mouse-and-keyboard or controller to mobile touchscreen device was designed to feel completely natural, intuitive, and fun in Diablo Immortal.Kivancsi leszek ra, hogy 5p utan maradni fog-e, vagy megolom a telefon aksijat es a beviteli periferiat
-
Saccco
nagyúr
-
-
-
nyisziati
veterán
válasz
Viktor77 #29369 üzenetére
Pedig egyszerű a miértje: az unalmas és időrabló farmolást kerülöd ki, hogy csak a lényegre koncentrálj.
Az Asphalt 8-at is azért hagytam abba, mert hiába klassz, kontrollerrel is megy, de a végtelen farmolás egy idő után már kiidegeli az embert. Pláne, ha összeakad pár csalóval.
-
penge111
addikt
válasz
Viktor77 #29349 üzenetére
Itt is te irányítod a karaktered, de ha mondjuk melózol, vagy csak lusta vagy akkor a gép is megcsinálja helyetted. Azért raideken meghalsz, ha nem te irányítod a karidat, szakmázni is neked kell, és minden mást is csinálhatsz gépi irányítás nélkül. Szerintem hatalmas ötlet ez, mert én farmolni utálok, mmoba pedig ugye kell, a masina a farm zömét csinálja helyetted, ha akarod, hangsúlyozom!!! Hidd el van rálátásom az MMOkra, és a mobil mmokra is. Az Order and Chaos első részét 3 évig toltam, 2-t bottal se piszkálnám meg, az egy jó volt, de ez jobb hidd el!
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Viktor77 #29183 üzenetére
Játszogattam vele, de a topickában nincsenek róla jó véleménnyel. Játszanék egy jó RPG játékkal, de meglátásom szerint mind egy sémára készülnek és egyik sem hoz semmi újat. Vagy ti ismertek, játszatok valami érdekes RPG játékkal?
Ollie: A kártyajáték, amit ajánlottál megnéztem, de képek, videók alapján a kártyák grafikája nem jön be.
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
Viktor77 #29090 üzenetére
Eddig minden jó volt. Egyik napról a másikra történt ez. Eleinte 1-2 alkalommal csinálta, utána már folyamatosan ez megy. Most már playen azt írja, hogy nekem az xperia m2 nem kompatibilis ezzel a játékkal. Eddig mindig onnan töltöttem le. Most hogy nem kompatibilis, a google-ről töltöttem. De mindegy is ezek szerint, ha másnak is ezt a hibát produkálja. Lehet, írni fogok a fejlesztőknek
-
Zol77
aktív tag
-
tomee007007
addikt
válasz
Viktor77 #26572 üzenetére
A Grail Quest-et én is nyüstöltem egy darabig, viszont annyira le van egyszerűsítve mind tartalmilag mind grafikailag, hogy hamar meguntam. A Braveland sorozat viszont nekem nagyon bejött, mindhármat végig játszotta, csak azért azok viszonylag rövidek, főleg az alap Braveland, és lineáris a játékmenet (kivéve a Pirate).
-
Kasya
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor77 #26533 üzenetére
El vannak ezek tévedve... A Snapi 410-es Galaxy A5-ön, meg a Snapi 650-es Redmi Note 3 Pro-n megy, miközben a Snapi 810-es Z5 Compact nem kompatibilis, de még a Snapi 800-as Z1C se... Persze ez kisebb kijelzős telefon, de nehogy már az a 0,4" számítson, amivel nagyobb az A5...
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor77 #25371 üzenetére
Szerintem még ezen az oldalon se tudsz összeszámolni 8-at... Amúgy 781 hozzászólásom van a topicban. A te analógiád szerint 625-nek kellene kötekedésnek lenni. Az azért szép teljesítmény lenne.
Nem azzal van amúgy bajom, hogy linkeli az akciós játékokat. A fő problémám azzal van, ha valaki olyant linkel, amit ki se próbált. Én csak olyanokat rakok be, amiről tudom is, hogy milyen. Ha valaki kérdez a játékkal kapcsolatban, akkor tudok is válaszolni. De ő szerinted tud, amikor csak linkelget ész nélkül?
-
törölt tag
válasz
Viktor77 #24503 üzenetére
Köszi, a rallis fizetős az kilőve, egyenlőre akkor marad az asphalt8-as és a nitro. Köszi, hogy írtál! (gt 2-őt egyenlőre nem teszem fel az RR3- is hasonló és abban csalódtam, nekem nagyobb élmény 1 árkádosabb játék amiben viszont 3 pecig tart kb 1 kör)
#24501) Az Asphalt-okban kb 3,5 perc egy kör, szerintem az pont jó, néha előveszed mész felpörögsz stb,,, plusz ebben a játékban van multi rész.
-
törölt tag
válasz
Viktor77 #24499 üzenetére
köszi, nem értek az ilyenhez de a GT Racing 2-őt már több mint 1 éve nem frissítette a készítő cég, nem nagyon szeretek olyan játékkal játszani amivel régóta nem foglalkoznak, és anno mások is azt mondták, hogy amihez kb 1 éve nem nyúltak azt már ne nagyon tegyem fel,,, vagy ez nem számít, hogy már nem fejlesztik? (ismétlem nem értek hozzá, csak egy ilyen beidegződés nálam, hogy azért jó ha frissítik rendszeresen a játékot)
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor77 #23075 üzenetére
[link] - Intel Quad-Core, ami teljesítményben nem nyom le egy i3-at se.
[link] - i3 + GTX 460Persze amit Zol77 linkelt, azt fenntartásokkal kezeled, mert képtelen voltál normálisan beállítani az emulátort.
Amúgy szerinted egy 4 magos processzornál számít a 4 mag? Kihasználja az emulátor? Van egy tippem, hogy nem.
-
-
Zol77
aktív tag
válasz
Viktor77 #23052 üzenetére
Én is segítek neked. VAN PS2 emulátor androidra. [link]
Még alfa,de erős hw-en(Nvidia Shield TV) , már van jópár játék ami játszható,de sok fagy,vagy ha megy is,
akkor az nagyon kevés fps-el.
Tájékozódj,mielőtt valótlant írsz.23051 vimi86
Nem kell bios,csak csak a játékaidról csinálsz egy képfájlt,azt meg felismeri az emulátor,mindegy melyik mappába teszed.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Viktor77 #23055 üzenetére
Én letöröltem, mert rengeteg időt töltöttem vele, nagyon durván ráfüggtem. Ha majd lesz időm újra letöltöm, de most vizsgák vannak (ezért volt uninstall
)
@localpatriot: én most az Undertale-t nyomom androidon emulátorral. Ha megvetted steamen a játékot akkor googlen rákeresel, hogy "Droidtale" és leírják hogy kell portolni a steames játékot (konkrétan apk-t készítesz, nem sok idő). Irányítást meg lehet szokni, (kell hozzá gamepad app) és eszement jó amúgy a játék.
Másik amivel most játszok az a GTA széria, elkezdtem ilyen sorrendben kijátszani a sztorikat 3-LCS-VC-SA (mivel még egyszer sem jutottam egyik végére sem mobilon).
Emellett ami még tetszik az a Tiny Thief, de az csak casualként játszom ha nagyon unatkozom.
Ja és a main játékom Vainglory (mondjuk ezzel már tavaly nyár óta játszom).
-
Viktor77
titán
válasz
Viktor77 #22952 üzenetére
Na, csak sikerült a pálya. Nem két fegyverrel kell menni, hanem pajzzsal.
Meg van egy kis poén a dologban, de nem lövöm le. Meg is csináltam gyorsan 5x.
Meg kaptam egy levelet, hogy keressek meg egy kódot a fórumon, cserébe kapok egy legendary setitemet. Ez is megvan.Tényleg jó játék, nehezen lehet letenni.
Viszont a warrior V betűje nem akar sikerülni sokszor. A segítők Z és O betűje megy, de ez nem akar.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobilhasználat külföldön
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest