Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Szerintetek mitol lehet az, hogy a GTA Vice City jatszas kozben magatol bezar? Tudom, a keszulekem nem a legprofibb (zte kis plus) de minimum grafikan szaggatas nelkul fut (csak persze jatszhatatlan, mert kuldetesek kozben magatol kilep) Amit tudni szeretnek, mar ha lehet, hogy a proci a ram vagy a gpu a hibas? Thx
-
BDave
őstag
Tölthető: Plants Vs Zombies 2
-
FZsolt15
aktív tag
válasz
jozso1989
üzenetére
A Samurai vs Zombie Defense nagy kedvencem volt, mind két reszt kijátszottam.

Army of Darkness Defense - ezt majd próbáld ki
-
xenom0rph
őstag
Dead Trigger 2 : Android version and official website are coming in the following hours!

-
Beni97
őstag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani játékot samsung galaxy minire?
A lényeg hogy offline legyen. Fejlődős(mint pl inotai 3) érdekelne mostanában, de bármi más is jó lenne. Hill climb,drag racing,pou ilyenekkel alap játékokkal játszottam már.832mhz és 4.2.2es android van rajta ha ez számít valamit!
-
jozso1989
őstag
Holnap hajnalban akkor elvileg már lehet tölteni a Dead Trigger 2-t?

-
xenom0rph
őstag
ki milyen játékkal üti el mostanában az időt?
-
Fitzgerald
veterán
válasz
xenom0rph
üzenetére
"To its eternal credit, the game has no energy systems, no need to repair broken guns, and no ammo to buy. You can play it for as long as you like without paying a penny, putting it ahead of other F2P shooters like The Drowning."
Elso reszben sem toltak a szadba uton utfelen, hogy vegyel ezt meg azt. Lassu lesz a fejlodes, ennyi.
-
Mezcal
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Állítólag teljesen IAP mentes lesz!
-
Fitzgerald
veterán
Dead Trigger 2 a keso esti oraktol toltheto ingyenesen a Play Store-bol.
-
Land
veterán
Ma megnyitottam a Castle Clash topicot-ot. Várunk minden játékost!
-
xenom0rph
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az tiszta jó!!!

-
Mezcal
addikt
válasz
xenom0rph
üzenetére
Pl. a CSR Racinget úgy játszottam végig- viszonylag könnyen és gyorsan- hogy nem vettem igénybe a fizetést, és nem is csaltam. Vannak ilyen játékok.
A Castle Defence-t is fizetés nélkül vittem végig, és most a Jungle Heat-ben is pénz nélkül vagyok viszonylag magas szinten. Tehát, ha nem pofátlan megoldás, mint az RR3-ban, akkor nincs gond.
-
saelin
veterán
Én játszottam vele, de nem túl jó. Inkább techdemó mint játék... Azért mondom ezt róla, mert vannak benne jó ötletek:
- de 1; rövid, kb 3-4 "pályát" tartalmaz, amik úgyszintén rövidek.
- de 2; az előzőből kifolyólag jön az, hogy monoton még ez a pár perc is vele.
- de 3; a multi meg megint gyenge a fenti okok miatt.Összességében nézve 5/2 pontot kap.

Az új sky gamblers-t kipróbálom, jónak néz ki. (1.8 Gb? Az nem semmi!)
-
Narxis
nagyúr
Pinball Rocks HD apk-t valaki tud dobni? Nem warez, ingyenes játék csak ország miatt nem telepíti.
-
Criton
veterán
Ezt a játékot próbálta már valaki? Ha igen, érdemes leszedni?
-
törölt tag
válasz
xenom0rph
üzenetére
Én elsősorban a frissítések miatt veszem az appokat (sok minden csak $1 és sok akció is van). Ez nem egy (hasamra csapok) Adobe Lightroom. Véleményem szerint Android-ra nem éri meg warezolni. Az általában folyamatos és elsősorban hasznos frissítések miatt. No meg én tartok a külső appok mindenféle telepítésétől is.
-
assemble
addikt
Sky Gamblers: Air Supremacy
(elozo jatek: Sky Gamblers: Rise of Glory) -
Narxis
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Én elég jól megvagyok eddig IAP nélkül persze gyorsabban menne a fejlődés ha vennék de egyelőre nem kell.
-
dzsidzsas
tag
Az a nagy baj, hogy ameddig ennyi apuka pénzét költő játékos fizet nekik (óriási mennyiségben), addig ezt a játékformát éri meg programozni. Sajnos.
Amúgy tökéletesen egyetértek, ezért próbálom ki a játékokat más forrásból és ha elnyeri a tetszésemet akkor megveszem. Az ilyen lehúzós játékok mennek a kukába. -
Epsylon
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ahamm!!!! Rájöttem a trükkre!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csinálj mégegy guglifiókot a mobilodra/tabletedre. Most a játékban kattints a "nevedre". A legördülő menüben Settings, ott kattints a guglis Sign out-ra, majd Sign in. (ki-be jelentkezés) No, itt kidobja a listát a gugli fiókjaiddal és csak válszd a másikat. Egy üres új játékot kapsz és ezzel a módszerrel végtelen fiókod lehet a játékban.
-
eastone1
senior tag
Akinek nincs számolatlan pénze ne hajtsa fejét önként rabigába, ha már itt ez a hatalmas internet. Használja mindenki kedvére míg lehet. Éljen a zeraw!!!!!!

-
Epsylon
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Bocs, hogy csak most válaszolok! Bonyolult, mert miután töröltem és újra felraktam (próbaképp pont emiatt) pontosan ugyanoda rakott vissza, ahol abbahagytam, tehát a saját bázisomra. Valószínűleg a Play szolgáltatásokhoz lehet valami köze.
-
törölt tag
Engem a Real Boxing játék húzott fel. Egyértelműen arra mennek, hogy pénzt költs. Kétszer kikaptam, mert kb a második bajnokságba lehetetlen nyerni, és ki is írta, hogy hülye gyerek látszik szar vagy, vegyél már creditet... töröltem is a faxba.
Egyébként első bajnokságot simán nyertem. -
Mezcal
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Mit vársz azok után, hogy 99%-ban lewarezolják a játékokat?
-
Fitzgerald
veterán
Na jo, Dungeon Keeper is felejtos ezzel a freemium IAP szarsaggal...remelem azert keszulnek majd meg hagyomanyos jatekok is a jovoben, kezd mar nagyon-nagyon sok lenni ebbol a kocsog lehuzos uzleti modellbol.
-
ati888
senior tag
Hello!
Valaki nem tudja, hogy a Can Knokdown c. játék a 3. pálya után miért nem enged tovább a negyedikre?
köszi.
-
fdisk
őstag
El tudtam indítani,de ez az emulátoros dolog egy kalap kakit ér droidon.
Le is töröltem az egészet. -
BalanceR
addikt
Biztos volt már itt róla szó, és csak nekem új, de meg kell, hogy osszam:
Van ingyenes,Yesterday(reklámcsíkos teljes verzió, de a reklámok nem zavaróak, és kikapcsolt wifivel meg sem jelennek)
Nekem az év játéka droidra...
2D kaland, kijutós point and click,nyomozós, fejtörő stílusú game, zseniális storyval, remek grafikával, hangokkal.
Szinte letehetetlen.
Bár angol nyelvű játék, minimális nyelvismerettel is érthető, végigvihető.Maga a játék egy PCjáték portja androidra, de remekül sikerült adaptálásról van szó.
A játék nálam 5 csillagos ★★★★★ -
jozso1989
őstag
Akit érdekel egy jó kis td játék: Samurai vs Zombies2
Lehet már írtatok róla, én ma "fedeztem" fel!
Eddig egész jónak tűnik. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Epsylon
üzenetére
Tudom, már intenzíven játszom a Commands!-al. Én mindenes vagyok, bármilyen játékkal el tudok lenni.
Most úgy játszottam, hogy amíg ment az épületek fejlesztése, addig War 2 Victoryban küldtem csapatokat más városaira, aztán Pocket Legends. Aztán megint a Command! és így tovább 
Azt véletlenül nem tudod, hogy lehet újrakezdeni? Az összes kristályt elpazaroltam az upgradekre, pedig mostmár tudom, inkább engineer dock kellene, csak ahhoz nincs már kristályom

-
tonyqa23
senior tag
Üdv!
Airport city-t tolja vki? -
bexinho23
őstag
Sziasztok! tudtok ajánlani olyan játékot, amel hasonlo a pc-s stratégiai játékokhoz? pl settlers, cossacks, age of empires... tudom, settlers van, csak külső forrásként. Sajnos amiket kipróbáltam azok mind egy sémára épülnek. rajzfilmes, idétlen figurás, képernyő méretnyi pálya, idétlen gold gyűjtő rendszer... sehol a klasszikus fa, kő, vas gyűjtés
-
Epsylon
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Akkor próbáld ki a Dark Legends és az Arcane Legends játékokat is!

A Battle Command! teljesen más stílus! Ez stratégiai inkább, nem TPS. -
TCSZ
senior tag
Sziasztok! Játszik valaki a Tower of Saviors-val? Esetleg van külön topikja? köszönöm!
Elég egyszer is megkérdezni. Kérlek várj türelemmel, míg valaki válaszol.
[ Módosította: CoolMan ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Epsylon
üzenetére
Pont tegnap töltöttem le 2 játékot a Spacetime Studios-tól, a Pocket Legendst, és a Star Legendst. Ezek annyira megtetszettek, hogy azóta nem tettem le a telefont, úgyhogy lassan nekiállok aludni

Azonnal szedem le ezt a játékot is, majd meglátom meddig bírok még játszani!
-
Fitzgerald
veterán
Dungeon Keepert nagyon nem vágom. Nekem kimaradt annak idején, pedig benne vagyok a korban.
Ez most lényegében akkor egy tower defense/offense jellegű progi?
Kb. 10 percet játszottam eddig... -
Epsylon
aktív tag
Újra üdv mindenkinek!
Nos.
Újabb játék a Spacetime Studios-tól, akik mostmár Spacetime Games lett..
Battle Command!
A nevéből gondolom sokaknak egyből nyilvánvaló lett, hogy egy RTS-ről van szó.
A játékstílus teljesen megegyezik a többi Android-os RTS játékstílusával (mint pl.: Castle Clash, Battle Alert. Clash of Clans, etc..) csak a grafika más... Mint az egyetlen különbség általában az összesnél..
Egy különbséggel, hogy ez a kedvenc gyártóm játéka!
A játék jelenleg hivatalosan csak a Kanadai, Ausztrál és Britt Google play Store-ban elérhető.
Vagy, ha valaha volt valami közöd a Spacetime Studios-hoz, akkor innen tudod letölteni. Ha nem, akkor is.
Nem tilos, csak nem publikus.. Mivel a korlátozott elérés a tesztidőszak miatt van, amihez a kevesebb játékossal többre megy a cég.Én Alpha és Delta neveken vagyok bent. A játék ma hajnalban "jelent meg".
ONLINE RTS! Folyamatos internetkapcsolat kell hozzá. Mint az összes többi erre az egy kaptafára készült RTS-ben, ebben is van játékon belüli fizetőeszköz, amit a Play Store-on keresztül tud megvásárolni az, aki nem ér rá játszani.
-
King's Bounty sorozat
Disciples sorozat
Aedormod: öhh izé, ez az android topik

De amúgy van King's Bounty, de csak multiban.
Ezeket érdemes kipróbálni, mint körökre osztott stratégiák:
Great Little Wargame
Great Little Wargame: All Out War
Great Big Wargame
Greed Corp
Neuroshima Hex
Strategy & Tactics WW2
Templar Assault RPG
Total War Battles
UniWar HDAmúgy én néztem el a topikot.
-
kovsol
titán
Heroes 3-hoz hasonló körökre osztott játékot tud valaki ajánlani?
(#5706) ollie igen, én tabletre szeretném, nem tévesztettem el

mod2: Thx!
-
Fitzgerald
veterán
-
Az amazonon a Tiny Thief van ma ingyen, nagyon jó játék, mindenkinek ajánlom!
-
FZsolt15
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
köszi!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)