Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Betáblázta magát az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Google play-en meg ez van ma ingyen
Labyrinth Pro
Nem rossz.
Kár, hogy nem régebb óta van fent nekem ez az app of the day illetve az amazon app store. :\
Csomó jó dologról lecsúsztam. -
Ngyorgy99
csendes tag
Sziasztok
Egy MyAudio Tablet Series 7 704O-ra tudnátok játékokat ajánlani?
A válaszokat előre is köszönöm. -
Amazonon a mai ingyenes játék a Star Command! Jó cuccnak tűnik.
-
-
válasz
dokee78
üzenetére
Hirtelen ezek ugrottak be, mint ingyenes logikai játékok:
Tantrix Quiz - teljesen ingyenes, ad-free, egy ismerősöm csapata fejlesztette egyetemi projektként, már reklámoztam itt korábban
Pudding monsters - ez az ingyenes, teljes értékű verzió, reklámokkal
Cut The Rope Full Free - dettó
Matchstick Puzzles - gyufapakolós, asszem ez is reklámos
Connectixx Free -
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Kami az rohadt jó bár van benne IAP de csak az extra pályákért. Nagyon kellemes játék, szerintem minden fillért megér. Lyne ebben semmi IAP nincs de 570Ft. Szerintem ez is megéri. Sajnos ingyenest nem tudok én se. Vagyis olyat ami szerintem jó.
-
-
dokee78
félisten
Pár játékot ajánljatok má.
Full ingyenest.
IAP se legyen benne.
Elsősorban logikai,de persze jöhet bármi. -
Cseri0058
őstag
THE aMAZEing Labyrinth

Régen az egyik kedven társasjátékom volt. Szóval nagyon megörültem mikor megláttam. Teljes mértékben ugyan az mint a régi társasjáték. Van benne multi is.
Aki megveszi az írjon rám és akkor játszhatnánk egymás ellen!
Szóval akinek tetszik az ne habozzon mert nagyon jó kis game.
-
Régebben volt kérdés (és asszem nem válaszoltam meg), hogy mi a Where's My Water 2-ben mi a helyzet, ha valaki megveszi a kulcsokat, és másik készüléken próbálja restore-olni. A válasz az, hogy a vásárlásokat az app a FB-accounthoz köti, ezért hiába lett az én példányom meg a feleségemé ugyanarra a google-accra letöltve, attól még csak az egyikünkén fog működni a megvett kulcs (viszont azt próbáltam, hogy újratelepítés után is megmarad).
-
DrJaka
aktív tag
válasz
vatafakk
üzenetére
Hát, nálam valami nem smakkol...
Ma se kaptam semmit...
Pedig a menüben a bal alsó sarokban írja hogy wb logged in, nem értem...
Google+-ba is írja mikor elindítom hogy jelentkezzek be, meg utána valami zöld hátteres cuuc is írja hogy válasszak, és a gmail címem ajánlja fel, de ott is mégsét nyomtam. Csak a WB-be vagyok bejelentkezve.Viszont meglett a 75k Lobo-t adta meg hozzá egy supportot, meg Lex Luthor-hoz egy supportot.
-
-
VD
őstag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Ez valami botrány szar lett!

Szinte semmi köze az eredetihez. Borzalmasan túlbonyolították, plusz rámentek rendesen az iap-ra.
Sokkal jobb lett volna egy szimpla port 1x összegért.
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
vatafakk
üzenetére
lehet rosszul fogalmaztam

úgy értettem, hogy a helium tud root nélkül menteni (de csak 4.0, vagy afölötti androiddal rendelkező készülékeken); ha ha 4.0 alatti android van a telefonon, akkor a helium nem működik, és csak más programmal, + csak root-tal lehetséges a mentésnekem valamiért a helium amúgy soha nem működött, maradtam a rootnál..

-
vatafakk
aktív tag
válasz
thiclyoon
üzenetére
Megy root nélkül is a Helium, csak kell hozzá PC is, kicsit bonyolultabb, mintha rootolt készüléken backupolnánk, de megoldható! Én root előtt mentettem vele játékállásokat, a helyreállítást viszont root után végeztem el, szóval azt már gép nélkül egy klikkre, de elvileg lehet root nélkül azt is.
-
vatafakk
aktív tag
WB loginnal minden nap kapsz ajándékot, asszem magyar idő szerint 10:00-kor van a napváltás, valamelyik nap energiát kapsz, valamikor pénzt. Kb a 8. napon 10 000 pénzt ad már, egy nap viszont csak egy dolgot ad, majd holnap látni fogod a táblázatot, amikor belépsz.
Esetleg próbálj meg challenget nyomni (net kell hozzá), ha elakadtál az offline módban, sajnos ha a challengeben is elekadtál, akkor nincs más mód a pénzszerzésre, csak ha újranyomod a régi pályákat.
Én már az utolsó táblánál tartok a battlekban, ott 1200-at ad kb egy győzelem után, ott megéri újranyomni a pályákat, de ott 3 energiát vesz le egy harc, szóval unalmas, meg sokat kell várni hogy fejlődhessek. Challenge kb 3 hetente indul, de jó lehetőség pénzszerzésre.
-
DrJaka
aktív tag
WB login-t megcsináltam, kaptam egy karaktert, de pénzt nem

Gyorsabb módja nincs a pénz szerzésnek, minthogy ki-be lépkedek a pályákból, és játszom őket újra, meg újra?
A "második" pakk küldit csinálnám, de ahol már az ellenfél között silveres is van, megcsinálhatatlan, próbálom a tanácsot, hogy 75k-ért vegyek gold cuccot, de ilyen tempóval szerintem az még 2-3 nap. (most 50k-m van.)
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Lehetséges root nélkül egy játék mentésének átvitele másik készülékre? Ha igen, hogyan? -
Zsombe
senior tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Az lehet, de azért egy Note II-t nem mondanék gyenge vasnak, még ha 2012-es csúcsmodellről van is szó.
-
-
-
assemble
addikt
Elerheto lett mindenhol: Dungeon Keeper
-
korcsillio
addikt
Trial xtreme3 típusú játékot keresek.Tadna valaki ajánlani valamihasnló jót?
-
Zsombe
senior tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Nekem a Magic 2014-re azt írja, hogy nem kompatibilis az eszközömmel (Samsung Galaxy Note II).

-
golyós
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
Nem , szerintem nem is fog soha.
-
-
HPAA
őstag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Shadow Era -ról nem is hallottam , rápróbálok én is
köszönöm
-
v_angelus
tag
assemble (#7566) ajánlotta pár nappal ezelőtt a Table Top Racing nevű játékot. A Mini Motor Racing óta nem találkoztam ilyen jó játékkal. Most fejeztem be a bajnokságokat, remélem hamarosan jön frissítés
. Aki szerette a Mini Motor-t, az feltétlen tegyen ezzel is egy próbát. -
xenom0rph
őstag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
KÖszi!

-
-
golyós
addikt
Tölthető a Dead Trigger 2 új frissítése!
Budapesti küldetés is lesz az Európai részen!
-
Koga777
tag
válasz
üzenetére
Én ezeket tolom:
Archmage: Régebbi Might & Magicben szereplő kártyajáték,
Traffic Jam: Egyszerűen nem tudom megunni! Nem túl könnyű, nem túl nehéz, legalábbis nekem.
The Tribez: Egy szóval tökéletes! Azóta is keresek ilyen stílusú, ennyire magával ragadó játékot, de nem találtam. -
Maxtreme
addikt
Jópofa felülnézetes hentelős:

Minigore 2 is an award-winning action game starring Egoraptor! Dual-stick shooter masterpiece from the creators of Ice Rage, KingHunt and Bike Baron.
You must help John Gore fight his way through sunny lakes, graveyards and freezing plains into a stormy forest. The legendary Metusalem has brought to life murderous chefs, giant lumberjacks, killer penguins, a single moose and the entire undead army of the Cossack General.
FEATURES:
- 300 AWESOME CHALLENGES
- 20 PLAYABLE CHARACTERS featuring guest stars such as Bike Baron, Zombieville USA and Hook Champ!
- 60 DIFFERENT ENEMIES
- COLLECT LOOT TO BUY UPGRADES & ITEMS IN THE MERCHANT'S WAGON
- MELEE & RANGED combat with over 10 weapons!
- COMPANION & BEAST GAMEPLAY for each playable character
- PROCEDURAL ANIMATION brings zombie reactions to a whole new level
- PROPRIETARY ENGINE capable of showing 150 zombies on the screen at once
- RANDOM PATTERNS guarantee the fights never feel the same
- TWO CAMERA ANGLES try out the top-down view for a classic shooter experience
- DYNAMIC LIGHTING! -
etooo
senior tag
-
xenom0rph
őstag
Valami jó "kártyás" játékot mondjatok légyszíves, olyanra gondolok, mint ami a Hearthstone pcre, ahhoz hasonló stílusút. Köszi!
-
vatafakk
aktív tag
Én tegnap óta cheatelek injusticeban, ha ezt lehet annak nevezni.
Ha összejön 75ezrem csinálok egy biztonsági mentést, aztán ha nem jó karakter van a csomagban, akkor vissza minden. Helium backuppal rootolt telefonon elszórakoztam egy darabig, mire doomsday karaktert adott a csomag
-
Cseri0058
őstag
Ez valakinek működik?
Nálam 24-es hibakódot ír... -
5381
aktív tag
válasz
vatafakk
üzenetére
Viszont a challenge-eken lehet arany karaktert nyerni, de az első pár részét csak bronz, esetleg silver karakterekkel lehet játszani. Tehát nem árt pár erősebb bronz figura sem
Egy biztos, a macskanőt nem éri meg tuningolni, az mindig gyenge marad. Bronzban nekem Deathstroke, Flash és Harley Quinn a csapatom. Ebből az utolsó 10 naponta kap egy Elite szintet, ha bejelentkezel a WB-ba. Silverben ajánlom Bane-t, nagyon ütőképes, megéri majd fejleszteni. Arany karaktert én nem vettem, a nyert challenge-ből szereztem eddig kettőt. -
Chance
tag
Az én tanácsom, hogy a bronz kártyákra ne költs, vegyél inkább ezüst karaktert. Erősebbek, több életerővel. Vagy zsákbamacskázol és veszel egy silver booster packet 35ezerért, amiben van 2 support card meg egy random ezüst karakter, vagy 40 és 50ezer közt veszel egy általad választott ezüst karaktert, itt is azt javasolnám, azt vedd, aminek a legmagasabb az életereje vagy a sebzése. Nekem pl a bronz Green Arrownak 19-esen van kb 1100 élete, az ezüst Arrownak meg kb 2100.
-
DrJaka
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem az Injustice-t én is. A "régi motorosok"-tól kérdezném hogy nagyon az elején kit/mit milyen karaktert supportot érdemes venni, vagy melyik karakterre éri meg költeni.
6 kártyám van jelenleg próbáltam párhuzamosan húzni őket lvl11-12 körül vannak, viszont még semmi kreditet nem költöttem semmire, így van kb 40k.Köszi
Üdv -
golyós
addikt
válasz
Viper26
üzenetére
Nekem kb 2 hete nincs főküldetés, csak mellékküldetés. (gondolom nemrég kezdted milyen szinten vagy és melyik földrészen?)
Sőt Kina teljesen megszünt, lezárta a Madfinger mert hacker támadás érte a szervert.
Kb 1 hét múlva jön a frissítés, valószinűleg európai pályákkal.(#7730) Criminal017 nem irtad kinek szántad de gondolom Viper26-nak

-
AeSDé Team
őstag
Aki szereti írtani a zombikat: Dead Effect egy nagyon jó játék! Szerintem grafikában is megközelíti a Dead Teigger 2-t, és amit nagyon szeretek benne, hogy nem lesznek szintről szintre erősebbek a zombik. Ha egyszer szerzel valami jó cuccot (pl. az íjat) akkor apríthatod őket.
Ingyen van Play-en, 300MB.
-
raziel01
veterán
Might and magic: clash of heroes 300 ft
-
Criminal017
őstag
Szia! Nem rég feltörték a szerverüket és egy kicsit belerondítottak. Ezért pl. a kínai pályán eltűnt minden... Hamarosan jön egy frissítés, talán megoldanak benne mindent. Érdemes benézni a hivatalos fórumba: [link]
-
Szmoki
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
nem értem a fennakadást
nekem ment elsőre,lesznek ennél sz*patósabb küldik is 
-
Viper26
nagyúr
Dead trigger 2-ben az normális dolog, hogy egy idő után elveszi a mellékküldetéseket, és csak a főszálon lehet haladni?

-
jonnyjoker01
veterán
-
Tidzsimon
őstag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Jedy academy - t pont tegnap próbáltam ki egy frissen szerzett kínai controllerrel. Megdöbbentem mennyivel jobb azzal játszani. Már csak egy telefontartót kell eszkábálnom hozzá. :-)
-
timea1991
tag
Ninja chicken adventure island dal játszik valaki?
-
5381
aktív tag
válasz
vatafakk
üzenetére
Nálam 36-os szinten ilyen:

Viszont nálam ott van, hogy ALL a szürke i betűben, azt nem tudom miért. Egyébként a NON és URSA tuning kártyákat vettem hozzá.
Szedd le a frissítést, az lehet helyrerakja. Nálam a Ground Blast írt 8000 sebzést, de mikor elsütöttem, csak 1-2000 közt produkált. A frissítés ezt helyrerakta. -
5381
aktív tag
válasz
vatafakk
üzenetére
Viszont jól állja a pofonokat, nálam 10000 felett van az élete, amivel azért lehet időt nyerni, hogy a többiek feltöltődjenek. Meg a 3. attack is 10000 felett sebez, ami azért nem rossz. Valószínű, hogy elite rang nélkül nem lehet végigmenni, bármelyik karaktered is van.
-
vatafakk
aktív tag
Köszi, akkor majd frissítek, hátha egyszer végig tudom vinni. Az a baj Zod karakterével, hogy a 3. kombója nagyon gyenge, még az olcsóbb játékosok is dupla annyit tudnak. Próbáltam adatbázist keresni, hogy melyik játékosnak milyen erős sebzése van szintekre lebontva, de androidra még nem létezik ilyen tudtommal.

Maradt a próbálgatás, de az nagyon időigényes. -
A Pocketmine-nál megoldható (másolgatás nélkül), hogy két készüléken felváltva játsszak ugyanazzal az ID-vel?
-
5381
aktív tag
válasz
vatafakk
üzenetére
Igen ad, persze csak a shop kínálatába. Egy Red Son karakter, akit megszerzel a challengeből, a másik General Zod, akit megvehetsz. Ami változást én látok, hogy Zod második szintű csapásánál rendbe lett téve a sebzés, nekem eddig kb 1/4 annyit sebzett, mint kellett volna.
-
vatafakk
aktív tag
INJUSTICE: Gods Among Us pár napja frissült, de mobilnettel nem álltam neki letölteni.
Valaki kipróbálta már, hogy mi változott? A changelogot nem tudom, hogy jól értelmeztem-e, de tényleg ad 2 új karaktert? -
Mezcal
addikt
válasz
korcsillio
üzenetére
Kb mint Trabant és Mercedes között.
-
korcsillio
addikt
RR2 és RR3 között grafikában sok eltérés van?
-
törölt tag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Thx

-
Bozek
nagyúr
Esetleg még ez lehet hasonló: Crazy Machines GoldenGears THD. A THD ne zavarjon meg senkit, megy Xperia V-vel is, ami Adreno-s.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kár érte... hétvégén azért kipróbálom.

Nálam még az ezüst Bane a legnagyobb kártevő Elite V szinten, 19000 a 3. powerattack-ja

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)