- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaysee13
tag
válasz xenom0rph #29647 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz. Az IAP-ok tényleg drágák, de nem kell feltétlenül fizetni. A sztori kijátszása után a szintlépés extrémen lelassul, de nincs is rá szükség. A motorokat szépen lassan is lehet fejleszteni. A multi mindig izgalmas, vannak napi feladatok, kihívások, kisebb-nagyobb eventek. Sokszor megkapod az eventhez a motort és egyenlő feltételekkel játszhatsz a ranglistás helyezésekért. Véleményem szerint ez nem klasszikus farmolás, mert nincs célja innentől a játéknak, csak maximum egyre feljebb kerülni a globális ranglétrán. Én néha szoktam rá költeni, de ahhoz képest, hogy mennyire leköt nem drága. Akinek ez a stílus és játékélmény bejön szerintem tehet vele egy próbát. Én kb. két éve játszom vele, és majdnem minden nap előveszem 1-2 menetre. Erre szerintem tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz xenom0rph #26032 üzenetére
Machinarium, szerintem az egyik legjobb.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
B********
aktív tag
válasz xenom0rph #25895 üzenetére
Long nitro: amikor nitrózol, fogy a sárga csík majd egy ponton piros mezőre vált és ha beleér a pirosba megint rányomsz a nitróra.
Más: ti a flat spin-t hogy csináljátok? Ha minden igaz ugratón kormány+fék egyszerre, de valahogy nekem ritkán jön össze, ezzel szopok a legtöbbet... -
MODERÁTOR
válasz xenom0rph #25736 üzenetére
Nem csak nálad, eléggé rosszul vannak a Kingdom Rush-ok optimalizálva, szívják az akkut rendesen, pedig 2D játékok. Eléggé röhej, hogy gazdagok lettek az első részből, és nem tudnak megfizetni normális programozókat.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Amur
addikt
válasz xenom0rph #25269 üzenetére
Clash Royale-ban rekord mennyiségű órám van, 3 accounttal is.
Most még a Tity Archers
A Sorcery I-II és egy Brick Breaker van fenn.
Korábban a Relic run és sokáig ott csücsült.
A kivánságlistámon kb. 200 játék, néha felrakok róla párat, letesztelem és ha nem fogott meg törlöm.
De egyszerre nem szeretek sokkal játszani, max 4-5 van fenn egy időben.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
-
Rigormortiis
veterán
válasz xenom0rph #25269 üzenetére
Legrégebb óta az nfs no limit van fennt. Ingyenesek közül még a Rayman Adventures és a Kingdom Hearts Unchained pörögnek. Fizetősekből a This war of mine, még most is akciós, 1200 forintot nagyon megér, csak egy kicsit depis játék.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
saelin
veterán
válasz xenom0rph #14965 üzenetére
Akkor ő elég talpraesett. Nekem apám már attól megijed, ha lemerül és kikapcsol a tablet. Ilyenkor rimánkodik egy sort, hogy az előbb még működött!
echte
Lol, ilyesmivel én is játszottam pc-n... csak abban sonic karakterek voltak... Amíg nem nyitottam meg a linket és néztem rá a képre, addig még csak nem is emlékeztem rá!
Azt hiszem holnaptól mindent lefotózok, amit meg kell jegyeznem és a memória problémáimnak lőttek!"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
bostone
addikt
-
MODERÁTOR
válasz xenom0rph #14793 üzenetére
6-8 óra kijelző, de persze attól függ, hogy mire használom.
(#14794) Drizzt: a többi tabon se az android miatt nem fut. Az egyiken KitKat, a másikon Jelly Bean van.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
saelin
veterán
válasz xenom0rph #13989 üzenetére
Biztos jó, de nálam nem tud a játék felcsatlakozni a netre és így állandóan nyomogathatom a "retry" gombot. Se mobil neten, se wifin nem csatlakozik. Valami szerver gond lehet.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-
-
F-ECT$
titán
válasz xenom0rph #11062 üzenetére
Hogy érted azt, hogy "többször foglalsz szigeteket"? Ha elfoglaltad, akkor az a tiéd, míg el nem veszik, nem?
Levertem 1-2 emberinek tűnő ellenfelet, de most feltűnt a színen egy lvl14-es, míg én lvl8-as vagyok. Azt hiszem azt a bázist nem fogom betámadni
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz xenom0rph #10988 üzenetére
Boom Beach kérdések:
-Androidról látom az IOS játékosokat is?
-Mennyire multi, találkozhatok élő ellenfelekkel?
-Előfordulhat, hogy belépek, és azt látom, hogy a fő bázisomnak annyi?
-Érdemes tartalékolni a lila gyémántokat, vagy amikor úgy érzem, hogy most nincs kedvem várni 2 órát egy építkezésre, akkor nyugodtan elkölthetem?
-Mennyi ideig tart "végigvinni" a játékot (max szintű épületek és fegyverek). Meg lehet ezt tenni iap nélkül is?Dive ever, work never.
-
MurdR
veterán
válasz xenom0rph #11045 üzenetére
Is, meg hosszú játékmenetet is, és ha arról van szó, és 5percet tudok csak ránézni a játékra, akkor is tudjak haladni. (Mint pl WordAtArms).
Stratégia, építgetősvárakozós harcolós stb.Köszönöm a többieknek is, utánajárok az általatok említettnek is, hátha az év játéka veszett el a hsz-ek között.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
xenom0rph
őstag
válasz xenom0rph #10260 üzenetére
Első benyomás... Rögtön fel is nyomta az agyvizem ,mivel a játék agyba főbe nyomatja a ritka szar uplay rendszerüket ,csatlakozzá kapsz gemet (pár szintig nem cseszeget de utána csak úgy haladhatsz). De értelme van? Nincs b****meg Reméltem, hogy legalább menti a felhőbe a játékállást, és nyomhatom droidon is útközben, frászt. Amúgy jó lenne..
halahala
-
dzsidzsas
tag
válasz xenom0rph #9188 üzenetére
A probléma ott van, hogy ha megnézitek a programok nagy része más nyelveket is használ (pc-is). És 10x annyi van lefordítva mondjuk szlovákra (csak kiragadtam egy kelet-európait) mint magyarra. Intézményi szinten kellene biztosítani a fordítást, állami költségből. Mert ugye vannak olyanok ( a lakosság 5-7%) akik soha nem fognak megtanulni más nyelvet, mert képtelenek rá. (diszlexia egyes ága). Uff
https://rollerezz.blogspot.com/
-
tupacamaru
veterán
-
tupacamaru
veterán
válasz xenom0rph #8743 üzenetére
Már mindegy, előlről kell kezdeni az egészet. Nem tudom hogy esetleg nem-e tudnák visszaállítani valahogy a törölt állapotot.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
air
nagyúr
válasz xenom0rph #8516 üzenetére
Egyrészt nem parasztkodni kellene, hanem megköszönni a segítséget. Végül is még az én k. anyámat, nem?
Másrészt mobilról sajnos nem olyan egyszerű.
Harmadrészt téged érdekel, nem engem.
Bocs, hogy próbáltam tippet adni. Legközelebb nem fogok, ígérem.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen videókártyát?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest