- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Veled ellentétben én nem a játékok átlag értékelését nézem...
Finger Driver: vagány autós játék, melyben egyetlen ujjaddal kell vezetned cikk!! nem olyan rossz ez az ötlet nekem tetszik, csak kissé irreálisan nehéz.
-
interstate76
addikt
Ez szerintem ultragáz. Amiről persze nem te tehetsz, szóval köszi a választ!
(#30720) icemad: "Szerintem pár hét vagy hónap."
A próféta szóljon belőled! Van egy csomó játékom, ami nagy képernyőn, kontrollerrel játszva jobb lenne, ill. a nagylányom is simán játszhatna velük, de biztos nem fogom még egyszer megvenni őket.
Persze vásárolhattam volna egy közös accountra is a játékokat, de anno a sajátra kezdtem el, szóval amik ezen vannak, azok most már itt is maradnak.
-
Kasya
nagyúr
Tegnap este azert meg kiprobaltam.
A puzzle jatek premium az ingyeneshez kepest annyi elonyt kinal, hogy reklammentes.
12-14 ora jatekoidot iger. Alvas elott fel orat nyomkodtam, jelenleg a 45-ik palyanal tartok. Tehat boven kinal palyakat a jatek.Maga a jatek bitang egyszeru. Kulonosebben menu sincs, csak rogton maga a jatek indul...ott, ahol abbahagytuk. Termeszetesen van lehetoseg visszatekerni, ha akarunk. Nem idore megy, nincs semmi kenyszerito ero arra vonatkozolag, hogy mielobb vegezzunk. Kenyelmes idotoltest garantal.
A grafika bar bitang egyszerunek mondhato, kimondottan szep. Minden puzzle egy egy kreativ kep linearis formaja. A hatter szinei is valtozatosak, folyamkent valtoznak.
A jatekmenetben ket szabalyt tarthatunk szemelott, de egy fo szabaly van: a vonalakat ugy "osszekotni", hogy folytonos legyen es ne legyen szakadas benne. A masodlagos szempont az lehet, hogy "ertelmezheto" format kapjunk.
Aki konnyed puzzle jatekot keres, vagy nem szeret idore megoldani feladatokat, esetleg elege van a "fizess, hogy atlepj egy palyan" jatekokbol, annak kivalo szorakozas lehet.
-
törölt tag
Nekem annyi benne az élmény,hogy látom a lapokat, lap ütközésxeket és várom jön e a lapom, kb ennyi.
1-1 ellen meg maga a játék,hogy mi lesz, ebbe a játékba amit linkeltem már van heads up , engem pár pecig szórakoztat van mégis valamilyen póker élmény teljesíteni kell a küldiket át kell jutni 1 másik városba és ennyi pár perc kikapcsolódás.
a netes póker már illegális élőre meg nem mindenkinek van pénze és lehetősége marad a playmoney vagy az ilyen programok. Szerintem ez a cég elég jó AI -val rendelkező póker játékokat csinál a vadnyugati városos pókeres játékuk is elég nagy siker még mindig, és kb 5-6 éves játék az is.
-
icemad
nagyúr
Bazz.... Ilyenekkel szórakozásból játszik az ember. Nem ebből akar megélni. Akkor meg már a 2 eurós nyeremény is öröm. És ez a lényeg. Ha pókerezni akarsz, menj el egy cseh kaszinóba a hátsó szobába. Na ott megvan az élmény. (én már voltam. Azóta csak neten játszok, kis tétekkel...)
-
törölt tag
Pontosan! Ezért is vagyok vele így, hogy nekem a póker élménye megvan 1 ilyen normálisabb programtól is,,, az igazit NEM pótolja, de szerintem nem sokkal rosszabb mint a pár centes mikro asztalok a real pokeren ahol szintén az amatőrök főleg nagyjából tétnélkül játszanak és bármire tesznek,mindegy kipróbáltam OFFLINE GÉP játéknak szerintem mókás aki szeretné kipróbálja aki nem az nem.
Anno nekem is azt mondták 50dolláros asztalokon kezdődik a kb normálisabb játék ahol már érezhető a tét a pár centes mikro asztalok vagy a kicsi dollárosok azok nem elég komolyak a kicsi asztalokon szinte nem is lehet a póker oldalakon tanult stratégiát alkalmazni mert az amatőrök ész nélkül kártyáznak kb szószerint szerencsejátékoznak, vagy az izgalomért vagy mert nem tudnak pókerezni, a bedobált pénz súlya meg kb nem is mérhető minimális a veszteség még 1 szerencsejátékosnak is. , de mint írtad ahhoz meg igencsak magas tőke kell, az meg az átlagnak sok, marad a játékpénz, vagy az ilyen progik stb.
-
icemad
nagyúr
Oké, csak arra reagáltam, miszerint nincsenek vírusok mobilra. Mert ez így ebben a formában nem igaz, és nagyon félrevezető. Mert a sok okos leszedi innen onnan a játékokat, utána meg csak pillázik, hogy összeomlik a telefon, meg merül, meg ilyenek. Persze root az van mindenhol, azt ugyan nem tudja hogy mire jó, de kell a Lucky patcherhez...
-
törölt tag
1.:A fake profil az maximum a probléma megkerülése, nem pedig a megoldása.
2.:Csipkebokor vessző.Izé, Nem inkorrekt, hanem az appot kiadó cég diszkriminál.
3.e. Többek között fórumos kereshetőség, és az átláthatóság miatt már nem tiltja a szabályzat.
Szerintem itt max a 3. pont az off a topic témájához. -
icemad
nagyúr
Én csináltam egy külön emailcimet, amit a családban bárki használhat, arra vesszük meg a programokat. Play áruházban beállítom, így mindenkinek megvannak a programok. Hátránya talán a mentéseknél van...
Kb. 8-9 eszközön van beállítva, nem tudom van e felső limit...
Szerk. : bocs, látom nem erről van szó. Én a family library-hoz akartam hozzászólni.
-
törölt tag
Bocsi emlékeim szerint veled nem maradtam semmiben, mások is így linkelgetnek.... csak cím és név .
(#25193) Creepy
Szerintem semmit nem vesztesz vele ha felrakod néha elővenni kimondottan szép és igényes program mind a kettő, bár én nekem most csak a normál tetris van fenn, a két perces körök 1 idő után uncsik lettek nekem, a multin meg nem nagyon volt ember, de felújították teljesen a blitz-et szóval lehet, hogy már többen vannak ott is, ha szereted a tetrist mindenképpen próbáld ki a blitz-et is! a single mód elindul offline is!
(#25201) sto1911 Te azt teszel fel amit szeretnél akár 200 éve nem fejlesztett programokkal is telerakhatod tőlem a telefonodat, de nekem ezt olyanok mondták akik értettek is hozzá szóval én meg nem telepítek, már nem fejlesztett játékokat. (a gameloft autó versenyzős játékát is pont ezért nem tettem fel mert már rég hozzá se nyúltak, nem nem az asphalt van nekik a playen 1 kimondottan autóversenyzős játékuk)
-
törölt tag
Ugyan az mint sakkozni idő kitöltés, ma már sakkon is könnyen csalhatnak neten, de ez más kategória mint 1 kamionvezetős játék, Egyébként meg csak megkérdeztem, hogy mi értelme 1 ilyen kaliberű játéknak a telón, ennyi, felőlem nyugodtan vezetgethet órákat ha valaki éppen azt élvezi, de mondjuk azért 1 pókerjáték akciódúsabb, ha már felvetetted, vagy a sakk. Egyébként az szokott csalózni sakkon is meg pókeren is aki nem bír játszani és elverik .
-
törölt tag
Keresőzz,4-5 éve néztem utána ennek a játéknak amikor megjelent .
GOV2 botrányosan csal.
Nem tűnt fel vagy 8 éves póker tapasztalattal, de ha csal is akkor is ez 1 GÉPI PROGRAM, a játékpénzes pókernél semmiképpen sem rosszabb .
(#25074) felixo Ez még sakk-ban sem működik amiből azért manapság már elég komoly programokat tudnak csinálni, de a sakkmesterek szerint bőven érezhető, hogy ez gépi program hiába fejletten gondolkodik de csak egy gép...
-
törölt tag
-
törölt tag
Szerintem is nagyon jó, tv-ben nem igen néztem, csak tudtam, hogy erős magyar sport, de ez a játék segít megérteni a lényegét, pedig még csak angolul sem tudok a szabályokat meg főleg nem ismerem, mégis könnyen érthetően elmutogatja a játék, hogy mit kell csinálni, egyenlőre maradós ez a játék, playen kommentbe írták, hogy hamar kijátszható, kérdés, hogy mit hoznak még ki a játékból. Mindenesetre nagyon hamar elérte a milliós letöltést, szóval mindenképpen megéri szerintem fejleszteni .
-
HoTaZo
addikt
De még nem is mobilappon keresztül, hanem bögészőn át mentem az oldalra. Nekem is fura volt, hogy ennyivel olcsóbb. Körbe is ellenőriztem, nehogy valamit benézzek.
Viszont a működésére nem jöttem még rá. Csatlakoztattam a telóhoz, de billentyűzetként látja...
Ha valakinek lenne javaslata... -
Saccco
nagyúr
Azt a bellári...
Alkalmazáson belüli termékek
841,00 Ft–69 799,00 Ft tételenként----------------
Akciós a Door Kickers (-75%) és a Death Worm (-50%), mindkettő 360ft.
-
csadi0011
őstag
Hozzá kell szokni az autókhoz. Mindegyiknek van valami negatívuma, ami miatt nehéz vele menni. A tank is dob egy hátast dombon, ha nem tud felmenni. Engem inkább az zavar, hogy kapzsi a játék. Vagy inkább unalmas benne a pénzszerzés. Ha szaltózásért is járna pénz, akkor tök jó lenne, de így sem olyan szörnyű.
-
törölt tag
Nem olvastam a szabályzatot.
Akkor maradjunk annyiban, hogy nem etikus eljárás gazdasági kárt okozni az alkalmazás készítőinek a lokalizáció váltásból adódó fizetés elkerüléssel. Ha pedig egyszerűen csak arról van szó, hogy egyes címek nem jelennek meg (vagy nem egy időben jelennek meg) minden lokalizációban, akkor meg a kiadót kell piszkálni. Ha sokan teszik, akkor lesz látszatja. -
Most szándékosan játszod a hülyét vagy nem tudod miről van szó? Itt cím átírásról van szó és nem fél évente hanem egyik percről a másikra. Hogy jön ide a te fél évente vagy évente máshol lakó kollégád? Utóbbi egy reális szituáció míg az előbbi a vásárlás céljából lezajló kerülő művelet. A Steam és a Netflix is szabályozza ezt a témát.
De ha valamit nem akarsz megérteni nyugodtan szólj és nem vitatkozom feleslegesen.
-
Nem kell ez az álszent duma, most aki rájött, hogy ilyen fillérbaszó megoldással vásárolhat és innentől kezdve hol itt hol ott lakik mikor app-ot vásárol az ne lepődjön meg ha történik valami a google accával. 1-2 esetért talán még nem lesz semmi de ha nagyüzemileg csinálja akkor meglepődnék ha nem lenne következménye.
-
csadi0011
őstag
És akkor most írjam, hogy nekem se legyen (ellen)véleményem, mert az meg a tiéddel nem egyezik meg? LOL
Ahelyett, hogy megerősítenéd valamivel a véleményed, hogy mondjuk a játékról legyen szó, inkább ez a hülyeség.
A véleményed ellen voltam igen, mert nem értek egyet. Nem írtam, hogy sztornózd a véleményed, vagy hogy nem lehet véleményed. Sőt feltettem egy kérdést, aminek megválaszolásával meggyőzhetsz engem, hogy tévedek.
Részemről erről ennyit, ha játékról lesz szó, válaszolok. -
plejik
addikt
Simán teljesíthető, és eszméletlen hangulatos. Az irányítás pedig szerintem nagyon jó, teljesen jól működik a döntögetős rendszer.
Az utóbbi idők legjobb játéka ebben a stílusban, legalább is szerintem.
Az egyetlen problémám, hogy pénzt azt nehéz benne szerezni. Egy kicsit adhatná jobban is. -
B********
aktív tag
Hát nem tudom, nekem simán összejött a 10 autó, sőt utána következő küldetésnél a 20 is. Tapizva, vagy döntögetve irányítod? Ugyanis döntve sokkal precízebben lehet irányítáni, először én is átállítottam gombokra a kanyarodást, aztán mivel túl nehéznek tűntek a feladatok, visszatértem a telefon döntögetésére, és láss csodát, egyből ment mint a karikacsapás!
-
akooos
veterán
Nagyon közel kell menni hozzájuk, vagy az utolsó pillanatban ráhúzni a kormányt
Csak az számít előzésnek, amikor nagyon közel mész. Ez ad is 0,1 secet az időhöz mindig. Tegnap óta játszom amúgy vele, nagyon bejön, de fel tud idegelni kicsit, ha egymás után 5-6 alkalommal 2 mp kéne a végén...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Xbox Series X|S
- ZIDOO médialejátszók
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XPEnology
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest