- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
jozso1989 #12769 üzenetére
Az mc5 direkten mobilra írt motorral bír és a készítői tapasztaltak mobil fronton. Ezzel ellentétben a bio eredetileg pc-re jelent meg, utána portolták át ios-re és kitudja milyen csapat végezte azt... A másik, hogy összetettségben a kettő, még csak összes sem hasonlítható! De igazad van, nem túl szép az eredetihez és más mobil játékokhoz képest sem.
-
jozso1989
őstag
-
tipuka
addikt
válasz
jozso1989 #11669 üzenetére
Boom Beach-et nézted már?
van külön topikja is!
ÉLn ráfüggtem, mint a Simpsons Tapped Out-ra, csak kevésbé durvábban, pont jó.
De kellene még mellé valami.
-
Maxtreme
addikt
válasz
jozso1989 #11662 üzenetére
Defense Zone 1 HD
Defense Zone 2 HD
Plants vs zombies 1-2
Anomaly Warzone
Anomaly Korea
Anomaly 2
Prime World Defenders
Total Defense 3D
Defense TechnicaAz Anomaly sorozat kicsit kilóg a sorból, mert amolyan inverz tower defense-ek, de mindnképp érdemes kipróbálni (mindegyik nagy kedvencem)
-
-
james001
veterán
válasz
jozso1989 #11139 üzenetére
Tekken 5-ben a Devil Within volt a kedvencem,már annyiszor kijátszottam hogy kívülről fújtam minden titkos helyet,meg ugye összeszedtem az összes tetkót is
Meg szerintem a Tekken 3 force módja azért húzósabb volt,főleg Dr. Boskonovitch a végén. Régi szép idők,néha azért hiányzik a jó öreg PS1-PS2.
-
thiclyoon
aktív tag
-
-
citkar
addikt
válasz
jozso1989 #10563 üzenetére
Az írni tudó ember olvasson is, mert nem szóltam le senkit, hogy nincs 17 ezre, ez csak a te agyszüleményed, magyarázd meg te magadnak
De mivel én rendes vagyok, ismét segítek, mint az évezredekkel, figyelj csak:
(#10554) raziel01:
"Normális SSD a laptop árának a fele. "Erre én:
"Egy normális, 120 GB-s SSD 17ezer körül van (legalább egy év) garival."
"amit nem akar az ember, azt nem kell megvenni,"
És nem hiszem, hogy durva dolog azt feltételezni, hogy akinek van egy laptopja és egy tabletje, annak nincs pénze kajára, netalán (ha szükségét látja) ki tud fizetni 17 ezer forintot egy hardware-re.Aki ebbe belelátja, hogy én leszóltam bárkit is, az magában keresse a hibát, csupán helyesbítettem, mert egy mai laptop 100 ezer nagyságában kapható, míg egy SSD nem, hogy a felébe, de 20%-ba se! Amit valószínűleg a hozzászóló is tudott, csak konkretizáltam egy SSD árát. Ebből nem is volt senkinek semmi baja, amíg te meg nem jelentél és rávetítetted a negatív gondolataidat és a valóságtól távol álló dolgokat kreáltál.
-
citkar
addikt
válasz
jozso1989 #10558 üzenetére
Nem mondtam, hogy vennie kell, de ha akad pénz laptopra, tabletre stb, egy elfogadható SSD biztos nem az ételtől venné el a pénzt, persze, amit nem akar az ember, azt nem kell megvenni, de ne mondjon butaságot, hogy a laptop árának a felébe kerül(ne), mert sokkal olcsóbb.
Te lemaradtál az ezredfordulóról? Második-harmadik évezred, ezredforduló....tudod, ezt általános iskolában is tanították. Bár említetted az óvodát, az ottani gyerekek nem tudhatjákSegítek, te a második évezredben születtél, a mai nap pedig a harmadik évezredben vagyunk, nem hittem volna, hogy írni tudó embernek ezt még magyarázni kell
#10559) Delerium :
"vesz egy laptopot mondjuk 120e Ft-ért abban aligha van"
Épp ezért említettem, ha csupán ez a baj, hogy sokáig bootol, ez a megoldás. Ha mást is említett volna problémának nem hozol fel, de ez könnyen orvosolható.
Sokan nincsenek tisztában az árával és előnyével, ugyanis már elérhető árban mozog és bizony ésszerűen alkalmazva nagyon is sokat gyorsít egy laptopon. -
aizen92
addikt
válasz
jozso1989 #10251 üzenetére
Ezt nem lehetne privátban leboxolni? Én rohadtul nem vagyok kíváncsi arra, amit itt leműveltek, mindannyian átestetek a ló túloldalára.
Más: A monuments valley-ban akkor tényleg csak 10 pálya van? Nincs kiírva valami ilyesmi, hogy Coming soon? Jövőben nem várható újabb pálya?
-
assemble
addikt
válasz
jozso1989 #10238 üzenetére
Altalanositas. Mondasz 2 random (valoszinuleg jo szarul megirt) peldat, es ezzel szted bizonyitva van, hogy minden 3rd party program igenytelen/szar? Rengeteg 3rd party app van, ami olyan igenyesen meg van csinalva, hogy meg nem mondanad, hogy gyari vagy sem, es en tobbnyire csak ilyeneket hasznalok. Vannak szarul megirt programok, mint minden platformon, senki nem kenyszerit, hogy ezeket hasznald. Nem egy olyan programot lattam, ami lathatoan szebb is, es folyamatosabban is fut (~60 fps), mint ugyanaz ios-en.
saelin: ez is minimum tulzas, illetve tobb ponton kifejezetten santit. Annyi igaz belole, hogy a fix (+eros) hardver miatt konnyebb dolguk van. De peldaul a stabilitasrol beszelve: tobb app crash-et latok ios-en, mint android-on (ez kimutatasok szerint is igy van), tovabba az android-os cuccaim tobb honapig mennek folyamatosan ujraindulas vagy barmi komolyabb hiba nelkul, ios cuccokon sokkal tobb random rebootot latok.
-
saelin
veterán
válasz
jozso1989 #10238 üzenetére
Android a mobil világ windowsa, az apple pedig a konzola. Pcre nehezebb optimalizálni, mert egy billió kombinációja van a hw-nek (android is ilyen), de a konzolok csak 2-3 hw variánsból állnak (apple cuccok). Az utóbbira könyebb stabilabb alkalmazást írni, mert észben lehet tartani a hardver változatokat és célzott optimalizálást lehet rajtuk végezni. Két eltérő oldalról közelítik meg ugyan azt a piacot, ez így van rendjén. Az alma stabil, minőségi, de ennek szó szerint ára van. Az android pedig lefed sokfajta igényt, legyen az kijelző méret, hw, akku, vagy akár design... ennek hála (átka) van a rugalmas ár-érték aránya. Az, hogy kinek melyik tetszik, azt egyéne válogatja.
-
maszekember
aktív tag
válasz
jozso1989 #7093 üzenetére
Egyébként átalakult a 15 perces refund? Mert eddig miután telepítettem a programot 15 percen keresztül playen az "uninstall" gomb helyett a "refund" volt,most nem. Pár hónapot hagytam pihenni az androidot,történt vmi?
És a 15 percen túli refundra vki?
Egyébként pedig boldog karácsonyt!
-
Bozek
nagyúr
válasz
jozso1989 #6941 üzenetére
Nem ismerlek ilyen vagy olyan okokból, tehát egy sz*r ember vagy. Ez kb. ugyanaz...
A legnagyobb probléma amúgy az, hogy ha ki is javítják a hibát, az emberek 99%-a már nem írja át az értékelést és marad 1-es, ami továbbra is lehúzza a játék összpontszámát.
Ennél már csak az jobb, amikor valamelyik játék hivatalos fórumába beírják, hogy probléma van vele, majd a végén kiderül, hogy meg se vették, csak letöltötték valahonnan.
-
air
nagyúr
válasz
jozso1989 #6952 üzenetére
Az a baj a Play-es értékelésekkel, hogy fogalmunk sincs arról, hogy a közel 1800 1 csillagos értékelésből hány ember az akinek a program minőségével, sebességével van problémája, és hány ember az, aki azért adott 1-est, mert nem kompatibilis a készüléke, vagy a Play kompatibilisnek jelzi, de nem működik rendesen.
Én nem engedném értékelni azt, akinek nem kompatibilis a készüléke. Kommentet írhasson, de értékelést ne adhasson. Így talán azoknak a véleményét tükrözné a pontérték, akik legalább látták a programot "belülről".Mondok egy másik példát. Az IMDb-n jelenleg az "A remény rabjai" című film vezeti a TOP250-es listát. Több mint 1,1 millió ember értékelte a filmet. Az értékelések átlaga 9,3/10. Tehát mondhatjuk, hogy ez valószínűleg egy jó film. Te megveszed Bluray lemezen, amit megpróbálsz lejátszani az asztali DVD lejátszódón. Nem fog menni. De ettől még nem a film a rossz, nem 1-es értékelést érdemel.
Még egyszerűbb példa: ha nem tudsz úszni, attól még nem a víz a hülye.
Ennél óvodásabb szintre már nem tudok lemenni, sajnos. Ha egyeseknek még így sem világos, akkor kérem erre a posztra ne válaszoljanak!
Köszönöm. -
törölt tag
válasz
jozso1989 #6941 üzenetére
Miért ne lehetne? Air állandóan úgy beszél mintha lenne valaki.... most nem bántásból, de már unalmas.
Most 1,9-es az értékelése az SA-nak. Ez azért valamit elmond. biztos, hogy a játéknak is szarnak kell lennie... ez a szám igen is sokat elmond, és lehet emiatt nem is fogom letölteni...Egyébként mizu SP fronton? Várjátok Ti is a 4.3-at mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Spórolós topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged